Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Horcrux
Hannibal-a sam prestao da gledam, Witches of East End su otkazane. Poceo sam od septembra da gledam How To Get Away With Murder i za sada mi je fantasticna i od prosle nedelje Revenge (zao mi je sto sam toliko dugo odlagao, bas mi se svidja).

Ostalo sto trenutno gledam je Grey's Anatomy :love:, Game of Thrones, American Horror Story, The Vampire Diaries i cekam novu sezonu Looking.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Dakle moja situacija sa Walking Dead je ovako:"E WD bas mi se svidja ova karakterizacija vasih junaka? E pa super koji ti je najomiljeniji?-Pa recimo Andrea- A pa super ok BUM!!! Mrtva ko je jebe hehe zajebali smo te"
By filipkum
Onaj Dandi je najjeziviji lik u American horror story, a svidja mi se bas ova cetvrta sezona. Takodje mi je zabavna Jane the virgin komedija tipa Ugly Betty.
Flash Arrow zajednicka epizoda :) sjajno
Korisnikov avatar
By gossip
hmm....who is more powerful...Bonnie or Davina?
Korisnikov avatar
By gossip
znaci Oliver & Barry su totalno couple :lol: :love:
Korisnikov avatar
By Srklet
the fall <3
preporučujem.

odlična krimi serija s jakim feminističkim (sub)tekstom. gillian anderson pak fascinantna u glavnoj ulozi.
u trećoj epizodi druge sezone ima jedna doista genijalna scena između nje i archie panjabi u baru.
stella gibson je jane tennison za 21. stoljeće.
By Aven
^
Stella. :love:
Baš sam jučer stavila skidati Prime Suspect zbog intuicije ove zadnje rečenice. :D

Ovaj vikend me čeka Broadchurch.
Slijedilo je opet MORAMO TO POGLEDATI od cimerice. :giggle:
By filipkum
Odgledao mini seriju "Unsere mutter unsere vater" od tri epizode i svidela mi se, nema mnogo serija o drugom svetskom ratu iz nemackog ugla iako je zamerka sto je mnogo ublazena ideologija nacista i sve sto su radili. U svakom slucaju zanimljivo za gledanje
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Je l' se završava to govno od serije konačno?

ot:

How to get away with murder
Upravo dovršio prvu sezonu.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Nece any time soon :P
Ima solidne rejtinge i big fanbase

---
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2670731#p2670731]Srklet napisao:[/url]@hitsugaya: do you watch any good shows? ^^
Lol tek sam sad video.
Define good lol

Gledam mnogo serija, samo sto u ovoj temi ne pominjem svaku. :)

Pretpostavljam da me to pitas jer sam postavio ono za mixology, last man standing, sirens etc Njih gledam samo kad uhvatim na tv-u, ne pratim ih aktivno.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Mene je sramota da priznam da jos pratim TVD.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Zato sto su postali nevidjeni fejl od 4x15 pa na dalje. Samo se nadam da ce kraj serije biti dostojan. Peta i sesta sezona su veoma nabacane i nepovezane i svi likovi koji su nekad bili super su uzasni.

Gledam od 2010. seriju tako da cu svakako ispratiti do kraja ali mi je definitivno krivo kad se setim koliko sam voleo ovu seriju prve tri sezone. Definitivno tuzno, ali bar nije sama. Gossip Girl i Lost su takodje serije koje sam bas voleo koje su me isto razocarale.

Tako je sa dosta serija koje traju dugo. Kvalitet tesko moze da ostane isti godinama u kontinuitetu.
Korisnikov avatar
By Stefan01
Meni su bas zanimljivi, samo mi malo nedostaje Ketrin. A u cetvrtoj sezoni su mi bas te poslednje epizode bile najzanimljivije. :D
Korisnikov avatar
By Horcrux
Ketrin je najbolji lik u TVD. Ubedljivo.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
TVD je fejl vec par godina. Posebno prosla sezona. Kad bi sesamo pridrzavali knjiga..ehh.

CW voli to da radi sa serijama. Kako samo upropastise The Secret Circle, to im nikad necu oprostiti.
Korisnikov avatar
By nsc
The Librarians (2014– )
http://www.imdb.com/title/tt3663490/" target="_blank
6/10
Prve 2 epiode se vrte oko krune i maca (Excalibur aka Cal) Kralja Artura i magije :barf:
Glavni lik koji se provlaci kroz sve epizode je Guardian - blajhana ocajna glumica :merlinka:
Librarians se menjaju :nerd:
By filipkum
Prva epizoda mini serije "The red tent" po romanu Anite Dajamant bas razocarenje, a bas mi se svideo roman, jedino mi se kostimi svidjaju volim te pokusaje ozivljavanja zaboravljenih civilizacija
Korisnikov avatar
By mOwbid
počela sam da gledam game of thrones.

:shrug: ne drži mi pažnju
Korisnikov avatar
By gossip
pretty little liars su bas bile najs :D
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2672366#p2672366]nsc napisao:[/url]The Red Tent (2014)
http://www.imdb.com/title/tt3068894/" target="_blank
9/10
Srecom nisam citao knjigu. Pre bih ovo nazvao filmom koji je zbog duzine podeljen, nego mini serijom
opop! Jel se pojavilo? Ekstra..
A i jeste podeljeni tv film. Gledah neke intervjue s glumicama pre nekog vremena i ni jednoj "mini serija" nije prešla preko usta. Sve do jedne su ga zvale "film, film, film"..
Korisnikov avatar
By nsc
Na IMDb-u pise mini-series, a meni su oni Sveto pismo
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!