Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By axel87
^Kod mene je 4 stepena
Da li je to gore mislim ocekujes da bude nize?
Korisnikov avatar
By axel87
Slika
Da ali sneg kakvog ocekujes obicno ne bude
Bljuzgavica da i bara na sve strane.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Akako se zove ona plavuša sa spotom u kom ima nudističku porodicu i slave joj rođendan kao ? ? ?? ? ? ?? Baš je neko nedavno negde okačio, ali ne mogu da se skoncentrišem ne znam u kojoj temama je. :nesiguran: molim vas preklinjem
Korisnikov avatar
By RetributioN
no, no... neka nova zvezdica ili šta god, pa joj slave rođ, a svi su naked i kritikuju nju što i ona nije nudista, pa na kraju nadje obučenog momka u dnevnoj sobi (prikazano kao ''normalnog''), međutim kad malo pročavrljaju on se digna sa troseda gologuz :neznam: šta da radim. ispalio sam se za foru, propo sam i propala mi fora. isblamirah seh :) izblaziraću se
Korisnikov avatar
By gossip
ono kada koleginica ima nacrtane obrve ( :barf: )
i dodje na posao a u medjuvremenu su se obrve obrisale :lol:
Korisnikov avatar
By Horcrux
Bivsa "najbolja drugarica" koja me je ispalila za stan 3 nedelje pred fakultet i napricala mi svasta u lice mi je poslala poruku i pitala sta radim i mozemo li da se vidimo :lol: A nismo se culi od kraja avgusta.

Ja sam bio u fazonu "Sto, treba li ti cimer? :lol:" Stagod stvarno.

Slika

Izgleda da je usamljena u Beogradu posto su skoro svi njeni prijatelji moji i svi su prestali da se druze sa njom nakon sto smo nas dvoje prestali da se druzimo. Ali svejedno, nisam toliki kreten, ici cu da cujem sta ima da kaze, ali nista se ne menja.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2671856#p2671856]RetributioN napisao:[/url]no, no... neka nova zvezdica ili šta god, pa joj slave rođ, a svi su naked i kritikuju nju što i ona nije nudista, pa na kraju nadje obučenog momka u dnevnoj sobi (prikazano kao ''normalnog''), međutim kad malo pročavrljaju on se digna sa troseda gologuz :neznam: šta da radim. ispalio sam se za foru, propo sam i propala mi fora. isblamirah seh :) izblaziraću se
Car

Rosmersholm napisao:Upravo zamišljam sebe kako sedim u sobi i čitam Voltera sa ozbiljno-strogim, sholastičkim izrazom lica, a svugde oko mene na zidovima tapete od ovog gifa:

Slika
Divan gif :love:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
moremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremoremore
Korisnikov avatar
By bothways
Ti štapovi su dosta česti po inostranstvima nowadays...
  • 1
  • 680
  • 681
  • 682
  • 683
  • 684
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!