Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By barni
I znas sta jos,
Kada sebe dovedes u ovde i sada gde strah ne postoji, gde ne postoji vreme, na tu ravan doveo si ceo svet oko tebe, promenio si ga u jednom ovde i sada i to ostaje u vremenu i svetu dok god postoji, jedan covek moze promeniti ceo svet ako zaustavi vreme.
Kada bi svi ljudi zajedno to uradili vreme ne bi postojalo, bili bi u vecnosti, sto je naravno moguce samo teoretski.
By barni
Da, da probaj :)

Ubaci nulu u formulu na jedno mesto i dobijas, sta?

V=s/t

Nista, tu pocinje stvaranje, iz nista.

Moras biti jednak sa nista i tu je u tvom umu sila i svi njeni zakoni pomocu kojih je vezana za tvoj um

Zasto je to coveku tesko?

A.................B

Izmedju ta dva on je uvek nesto, bogat, srecan, nesrecan, ugledan, neugledan, uvek je nesto, covek ima zelju da bude nesto.
Potreban mu prostor i vreme da bude nesto, i evo svedoci smo da vremena i prostora coveku uvek malo i sve vise mu treba iako opet umire.
Ok je to, to ima svrhu, deo je velike poruke.
Kakva je to poruka, pa to nesto covek meri ovek u odnosu na nesto, na drugog coveka.
A sta, ako
Izmedju toga A i B stanes i povuces ka sebi i A i B(za nekog lako, za nekog teze jer A i B su promenljive od coveka do coveka)
Dakle nema iza nema ispred, nema bio sam, nema bicu.Sta si onda?
Nista, ti si tu i sada.
Pocetak i kraj, ti si sila.
Sila stvara, preobrazava, pokrece, zaustavlja, menja...sve moze.
Korisnikov avatar
By *deni*
Upravo sam slao odgovore novinaru za jedan intervju, pa će odgovor na njegovo peto pitanje, smatram, poslužiti i kao odgovor na ovu temu ovde :

5.Da li ste ocekivali da cete imati problema sa sugradjanima?
Očekivali smo da ćemo moguće imati problem sa huliganima I fašistima, a to nisu naši sugrađani. To nisu ničiji sugrađani. U moralnom I političkom smislu. Ja sebe smatram hrabrim u ta dva smisla. Jedina područja straha, koja nisam ni pokušavao da savladam su strah od samoće I hladnoće, rata I raka, nasilja I ulizica, mraka I svih insekata. Iz ovoga proizilazi da sam se plašio I fašista, neiskreno bi bilo reći da nisam. Za moju prijateljicu i saborkinju Isidoru Karišik ne znam, to ćete nju pitati, ali ja jesam. Nisam znao koliko je taj strah osnovan u konkretnom slučaju našeg protesta, ali iz činjenice da su nadležne strukture procenile da je potrebno da pošalju 100 specijalaca da obezbeđuju skup, zaključujem da su zvanične procene bile da je opasnost velika. Iznenadio sam se kad sam, pristigavši na skup, obavešten da je oko nas 100 specijalaca u funkciji naše bezbednosti. Znači, fašizam je pretio. Balkanski fašizam nam se, dakle, I dalje kezi svojim izobličenim od mržnje licem. Ako bi se balkanski fašizam opet konstituisao I ispoljio, tvrdim da bi bio gori od prethodnog ( italijanskog, nemačkog I japanskog ). Ako je moguće da nešto od prethodnog fašizma bude gore, to bi bio ovaj naš, balkanski. Onaj je bio nekako organizovan, sistematičan, rafiniran. Sa pravililma svoje morbidne igre. Ovaj bi bio neorganizovan, haotičan, primitivan I bez ikakvih pravila. PAKAO.
By barni
Jedes masnu hranu,
Istina lepo spremas hranu ali mnogo masno
I zna to od banana, manje toga vise jabuka
Mleko tera isto, mlako sa secerom
To samo ako nigde ne zuris
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Da me niko nece voleti.

Ne znam zasto, imam neopisivu potrebu da se raspravljam sa ljudima koji me ne vole, upravo zbog toga. Kako ja to vidim, mozes da nemas misljenje, ali ako me mrzis, bolje bi ti bilo da imas dobar razlog za to.
By alexandermagic
^

Mozda bi ti neki psiholog mogao pomoc. Ne zelim ni pomislit koliko takvo razmisljanje moze bit samoiscrpljujuce.

Kad zavolis sebe tek onda te i drugi mogu voljet, sve dotad je kojesta sto se maskira kao ljubav.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Kao u svih, najveći strah od toga da me neko zaista voli.
Feldmar lepo objasnio i zašto.
Samoživljenje rules!

:rock:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2703347#p2703347]alexandermagic napisao:[/url]^

Mozda bi ti neki psiholog mogao pomoc. Ne zelim ni pomislit koliko takvo razmisljanje moze bit samoiscrpljujuce.

Kad zavolis sebe tek onda te i drugi mogu voljet, sve dotad je kojesta sto se maskira kao ljubav.
Razmisljala sam o tome i dosla do zakljucka da bi u tom slučaju i mom psihologu bio potreban psiholog...
A jeste veoma iscrpljujuce, toliko punim glavu glupostima da cesto imam deja vu filing, jer mi se mozak restartuje, a li filing da cu puci ako dodam jos jednu jedinu stvar na spisak misli...
By Aven
AndrieExilia napisao:i dosla do zakljucka da bi u tom slučaju i mom psihologu bio potreban psiholog...
Ukoliko bi taj neki hipotetski psiholog radio svoj posao kako treba, onda bi, između ostalog, imao i svog psihologa tj. supervizora, kao i grupne supervizije s kolegama. Doduše, to je više svojstveno psihoterapeutima koji dugoročno i temeljito rade na uzroku i trajnoj promjeni obrazaca ponašanja koji nas "koče", a ne (samo) simptomu. :)

OT:
Bolesti.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!