Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Horcrux
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2665328#p2665328]gossip napisao:[/url]sinoc saznah da nece biti trece sezone witches of east end :rida:
Bila je renewed za 3. sezonu i zato je kraj 2. sezone bio veliki cliffhanger. Nikad necemo saznati sta ce se desiti :lol: Prva sezona mi je bila sjajna, druga je definitivno flop (mada je kraj dobar). Zao mi je stvarno, jer volim supernatural/ fantasy zanr i definitivno volim vestice.
Korisnikov avatar
By gossip
apsolutno sam ih sve zapostavio ove nedelje :sigh:
Korisnikov avatar
By gossip
popravljaju se vampire diaries :up:
Korisnikov avatar
By gossip
I want Oliver & Roy sex scene! :love: :lol:
By Aven
Olive Kitteridge (Lisa Cholodenko, 2014), TV Mini-Series - 8/10

Slika

Zanimljiva, lijepo snimljena i odglumljena priča. Najbolji uradak Lise Cholodenko (u suradnji sa Frances McDormand) koji sam gledala do sada. U toj ulozi mogu zamisliti i Melissu Leo.
Korisnikov avatar
By Srklet
ne mogu vjerovati da na gej forumu nitko ne prati 'kingdom', seriju u kojoj nick jonas glumi possibly gay MMA borca ^^

Slika
Korisnikov avatar
By Srklet
a dobro, ti sve pratiš. ^^

ako si gledao najnoviju, 7. epizodu, onda ti je jasan taj possibly gay moment. ;)
Korisnikov avatar
By nsc
ne bas sve, odgledao jesam, ali mi nije jasan "taj possibly gay moment"
By Aven
Outlander (2014), 1/2 S01 - 7.5/10

Slika

Opuštajuće i vizualno lijepo.
Caitriona Balfe je charming. Voljela bih šetati s njom škotskim brdima. :setnja:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Gossipe i meni se cini da je tvd sve bolji, originals standarno dobar ali bez nekih wau trenutaka, sto pomalo i postaje dosadno

Ovaj kingdom pocinjem definitivno jer nick. Od trojice mi se nekako najvise svidjao joe, ali u poslednje vreme, nick dobija sve moje simpatije
Korisnikov avatar
By gossip
prosle nedelje su jedino originals & 2 broke girls bile od serija koje pratim

valjda ce se ove nedelje sve vratiti u normalu
Korisnikov avatar
By bothways
^ pa bio je Thanksgiving week. Vraćaju se polako serije :)
Korisnikov avatar
By Stefan01
Kerini dnevnici je dobra serija. Ali su stali sa drugom sezonom, ne snimaju dalje. Trenutno pratim Vampirske dnevnike i Lovce na natprirodno.
By Aven
Gledam OPET Sons of Anarchy da bih se propisno zagrijala za posljednju sezonu. :D

Slika

Neki dan smo se frendica i ja složile kako nam je zapravo neprivlačnu temu učinila jako zanimljivom i kako je šteta što je mnogi propuštaju. I ja bih da mi ju uz imperativ MORAŠ nije preporučio frend s kojim se fino poklapam što se tiče ukusa. :)

Glumci su potpuno stopljeni sa svojim likovima. Teško je zamisliti da su ikad glumili nekog drugog.
Charlie Hunnam i Ron Perlman su sjajni protagonisti, a Katey Sagal boginja. :hypno:

Odlična serija. :love:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Slika

Volim tim allena, pa zbog toga i poceo da gledam. Procitao sam negde da je zbog ove uloge trenutno najplaceniji tv glumac u hollywoodu. A sto se tice serije, it's entertaining, ko voli pprodicne komedije
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!