Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By axel87
Da li iko ovde kupuje muzicke albume bilo stranih ili domacih izvodjaca?
Znam da ce vecina biti u fazonu ~sve moze da se skine sa neta bllaaaa~ ali meni je poseban osecaj kad fizicki nesto imas u rukama sto volis
Korisnikov avatar
By Macan86
nemam više ništa sve gledam i slušam online,mnogo je lakše.
By Sixto
Ne secam se kad sam kupio poslednji CD ili DVD.

Lazem, znam.
Pre dve godine, soundtrack za Princa Egipta i DVD filma Agonija i Ekstaza na Amazonu.
U poslednje dve godine, otkako zhivim u Torontu, povecala mi se kolekcija plocha sa 0 na preko 300 vinila, ... shto albuma, shto 10" & 12" singlova.
(Btw, my husband is a true vinyl enthusiast and in his vinyl collection there are more than 5000 LPs, so I guess it all makes sense ...)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Imam vrednu kolekciju CDa i LPa, jeste da samo kupi prasinu i propada, ali nemam nameru da je se otarasim u skorije vreme. Racunam da bih na ebayu mogao da sakupim nekoliko hiljadica.
Ne znam kako se CDi vrednuju kolekiconarski posto im je zivotni vek kraci od LPa.
Korisnikov avatar
By Mars
Izgubio svaki odnos prema tome od kako se agregatno stanje muzike promenilo.

Sačuvao možda desetak ploča i desetak diskova-ostalo slikao za uspomenu i dugo sećanje pa pobacao.

Edit: i kaseta.
By Kragi
^ a ja, retard, pobacao.

Ne sakupljam i ne zanima me zato sto mi samo pravi lom bespotrebno i sakuplja prasinu. Kupim tu i tamo neki cd ali ga prebacim u komp i bacim ili dam nekome.
By Aven
Imam punu kutiju CD-ova u hodniku. Ne služe više ničemu, ali mi je još uvijek žao baciti. :/
Bili su mi velika strast dok se nije, što reče Mars, promijenilo agregatno stanje glazbe.

Unutra je i "The Miseducation of Lauryn Hill" za koji sam nekoliko tjedana obilazila CD shopove po ZG-u jer je u prvoj rundi bio rasprodan. :)
Imam još na polici neke cde, albumi kupovani prije desetak plus godina :meda: A dvd kolekcija neki filmovi, Pulp Fiction, Kill Bill uglavnom kupljeni na nekim akcijama. Više ne kupujem to. Druga era. :sniff:
Ako se iko seca pojma "muzicki stub", ovako moj danas izgleda :lol:

Slika

odavno je postao dzank, ne radi mu ni plejer za kasete, ni za CDe, sluzi mi samo da povezem PC sa zvucnicima, jer mu je zvuk i dalje daleko bolji od bilo kojih priustivih zvucnika za PC.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja moj držim kući ne zbog zvuka, nego što okolo po mraku kombinacijama lampica baca ono isto neverovatno svetlo kao pre 20 godina. Služi nam za radio i za komp. Par dana bio sklonio nepotrebni gramofon, i bio je to skoro pa perverzan prizor tako da je gramofon vraćen na vrh da tamo skuplja prasinu, kako bog i zapoveda.
Korisnikov avatar
By antibiotic
:lol: svetla sa muzickog stuba :chilling:

mislio sam da kupim gramofon da bih se kao hipsterski ufurao u slusanje ploca, ali poznavajuci sebe znam da bi me to samo drzalo pola popodneva. nisam retro-tech hispter, ne koristim windows 95 i mini-diskove (za sta btw i dalje imam player), ali zato korstim nokiu lumiu smartphone iz 2011 za slusanje low kbit/s mp3.
Korisnikov avatar
By .:Q:.
cuvam audio kasete na koje sam snimao muziku sa radija, nekad i u pola noci, drzeci antenu u ruci :party: a cuvam i super 8 trake kao i matori projektor
Korisnikov avatar
By Mars
Sve sam ja kasete prebacio u digital. Tako da je ostao onaj bitan redosled pesama kako je snimano, radio-program kad po 10 minuta zaboravim da isključim snimanje, vesti...sve te bitne stvari.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2736679#p2736679].:Q:. napisao:[/url]cuvam audio kasete na koje sam snimao muziku sa radija, nekad i u pola noci, drzeci antenu u ruci :party:
:love:

Joj, a kad bi se spikeri ubacili sa svojim trkeljanjem u pjesmu koju sam jedva dočekala snimiti ili kad dođe vrpca do kraja. :cupakosu:

Imam još Sony liniju staru 19 godina sa pet zvučnika koji su postavljeni u svakom kutku sobe.
Sjećam se da mi ju je mama kupila kad je dobila odštetu od sudara autom. :D

I dalje mi je zvuk super, a otkad postoje bluetooth audio adapteri, ne trebaju mi ni kablovi za uređaje s kojih puštam glazbu. Jedino CD player ne radi, al' sumnjam da ću to dati popravljati. :D
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2736682#p2736682]Aven napisao:[/url]
Joj, a kad bi se spikeri ubacili sa svojim trkeljanjem u pjesmu koju sam jedva dočekala snimiti ili kad dođe vrpca do kraja. :cupakosu:
Milovan Ilić Minimaks je u svojoj radio emisiji TUP TUP bio poznat i po tome što stalno prekida pesme pre kraja. I kad je Lambada bila najveći mega hit on na početku emisije obeća da će da je pusti celu, bez prekidanja. I negde u sred pesme se ubaci sa A snimate, snimate...
Korisnikov avatar
By Bezimeni
Imam veliku kolekciju, obožavam originale :) Ploče, kasete, CD, sve :kolo:
Korisnikov avatar
By mOwbid
Kupila sam CD Natalie Oreiro........
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!