Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HPLC
Dobar dan :zen:

Prošla 2014ta (skoro). Zamislite? Đu! Ju! Taman da otvorim opet sličnu temu, kao i prošle, a i one tamo godine. Kao što naslov kaže - šta, gde, kako, zašto et al. :upomoc: :)

Da otvorim temu na vreme, da mogu ljudi, jelte, da se organizuju, a i da ja imam neki survey gde mogu da se pojavim sa društvom. :D

:bye:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
edit: nemam pojma još uvek. u Srbiji, van Srbije, u svakom slučaju ne planiram ništa posebno.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Kod mene to sve bude nesto u poslednjem trenutku, ne znam gde i kako cu proslaviti novu nedelju, a kamoli mesec dana pre.
Korisnikov avatar
By bothways
Najverovatnije sa naj drugaricom gledajući filmove, jedući picu i igrajući asocijacije. #jersmotakoumogućnosti
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2669945#p2669945]Rosmersholm napisao:[/url]To zvuči predivno.
i bilo bi, da se 59 sekundi nakon što smo se tuce turista iz Azije + ja ukrcali, nije sručio stravičan pljusak, i sva kišnica sa kišobrana ženice do mene nije slivala tačno po mojim farkama. naravno, 10 minuta kasnije, sijalo je Sunašce, ptičice su cvrkutale, a ja sam do kraja obilaska ponavljala "fackin' Brugge". :kisa:
Korisnikov avatar
By Horcrux
Ovde godine nigde. Imam kolokvijum 30. decembra, tako da ostajem u Beogradu sigurno, a svi moji prijatelji ce se vratiti kuci i tamo provesti docek, dok cu ja provesti docek sam za kompjuterom, lol (mada i ne slavi mi se sa njima, tako da whatever). Ali sa vedrije strane, stvarno ne zelim da idem kuci, poslednje osobe koje zelim da vidim trenutno su moji roditelji, tako da fuck yeah.
Korisnikov avatar
By Madonna
ne znam, i hoću da se pojedem od muke. meni je svrha života da cele godine čekam i razmišljam o novog godini i tako svake godine. ja bih iskreno već prvog januara pitao ljude gde će za sledeću novu godinu, ali bojim se pomisliće da sam lud
Korisnikov avatar
By gossip
dohvatil smo se te teme danas,i dalje nemamo pojma :neznam:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
očekujem da se pred novu posvađam sa svima jer neću nigde da izađem/idem i onda da lepo na miru ostanem sama u stanu, opremim se hranom i pićem, ugasim telefon i naredna dva dana se družim sa filmovima, muzikom i knjigama, ako stoka ne bude pravila veliku galamu, a ako bude onda se na brzinu napijem, roknem čepiće za uši i prespavam sve

jedina druga moguća opcija je isti taj scenario sem što sa devojkom uspem da se ne posvađam pa je ona uključena u ostatak plana
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2670606#p2670606]EnMademoiselle napisao:[/url]očekujem da se pred novu posvađam sa svima jer neću nigde da izađem/idem i onda da lepo na miru ostanem sama u stanu, opremim se hranom i pićem, ugasim telefon i naredna dva dana se družim sa filmovima, muzikom i knjigama, ako stoka ne bude pravila veliku galamu, a ako bude onda se na brzinu napijem, roknem čepiće za uši i prespavam sve

jedina druga moguća opcija je isti taj scenario sem što sa devojkom uspem da se ne posvađam pa je ona uključena u ostatak plana
gde za novu godinu

ŽIV DA SE ZAZIDAM U SKADAR :>
Korisnikov avatar
By *deni*
Svi '' ne znaju gde će '', vidim, a svima prija da svoj brlog dalje ne prljaju, već da dodatno zaprljaju nečiji tuđi. To je sigurno. :yes:
Korisnikov avatar
By mrle
HPLC :) Pa, zar jos uvek nisi na spiskovima zvanica najelitnijih novogodisnjih doceka koje je objavio Hello magazin ? Zahvaljujuci svom sirokom, mondenskom iskustvu i bogatoj kolekciji sesira, ja sam se vec uspesno uvrstio na nekoliko od njih, no srce mi daleko brze kuca za prijem koji daje vojvotkinja od Kembridza. :)
Korisnikov avatar
By Timothy
U Prag......je trebalo, al kurac, opet ću izgleda da se kotrljam na nekoj kućnoj žurci.
Madaaaa zapravo mi se ide na neki deep house...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!