Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
usamljeno...nešto me opet to spucalo.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Gladna sam...
I nestrpljiva, dal' da odem po pivo, mozda mi se nesto desi...?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
bezobrazna sam mnogo u poslednje vreme, moram se menjati podhitno, počinjem da se ne volim i pored činjenice da sam kul ;/
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
SAD SAM SE IZNERVIRALA NEMAM NI POLA KILE KAČKAVALJA U KUĆI
JEBEM TI ŽIVOT
voleo bih da sam proveo mladost pijan i praznoglav kao svi normalni ljudi + da nisam uzimao da čitam sve što mi padne pod ruku, dok su se druga deca igrala u blatu, sada se ne bih ja ovoliko valjao u blatu života.
Korisnikov avatar
By Horcrux
VRHUNSKI.

Danas sam bas saznao da je moj psiholog pricao nase razgovore mojim roditeljima sve vreme (jos jedna osoba koju mogu da tuzim, jeee!). Kapiram da bi ljudi pojeli govno za pare. I nije mi frka stvari koje je pricala (jer moji roditelji znaju apsolutno sve u mom zivotu), nego kad nekom verujere 100% i onda vas tako izda (isto se desilo i sa "najboljom" drugaricom pre nekoliko meseci). Medjutim, uopste mi nije krivo, jer jos jednog bednog izgovora od osobe mogu da izbrisem iz svog zivota.

Poenta je da mi je sve ovo stvarno trebalo jer sam previse dugo ziveo pod staklenim zvonom. Poslednja godina me je vise definisala kao osobu nego svih predhodnih 18. Nakon svega sto mi se desilo, mogu slobodno da kazem da me apsolutno boli kurac. Sad je sve na otvorenom pa nek se jebu svi, ja sam odlucio da uzivam i jebem majku.

Zeljno iscekujem sledeci(poslednji) odlazak kod psihologa, ima da me zapamti za sva vremena :evil: Predugo sam se kontrolisao (ceo zivot), a u poslednje napokon imam hrabrosti da kazem sta mislim i osecam.

A sad idem lepo da se napijem.
Korisnikov avatar
By Hellas
omg jede mi se torta :lol: znaci moram duzmem makar mrela od prezderanosti jer ima plazmaaa u njoj :love:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
iz nepoznatog razloga sam odjednom mnogo mnogoo dobro raspolozen
ko god mi stavljao drogu u vodu nek ponovi i sutra u istoj kolicini i istom kvalitetu
Korisnikov avatar
By Macan86
umoran sam a nisšta nisam toliko radeo...ova kiša baš ume da me ubije u pojam
Korisnikov avatar
By mOwbid
:shrug: fizički konačno kul, al sam jadnica ovako pa šta ću
Korisnikov avatar
By 2kune
ko pop pred kojim kleči ministrant... :snob:
Korisnikov avatar
By Macan86
nedam se ja baš tako lako...samo je ipak malo glup osećaj koji eto neće da prođe danas...biće valjda bolje sutra kad mi se odblokira mozak
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ naiđu takvi periodi. nije lako zadržati optimističan stav. zato hang in there.
Korisnikov avatar
By Hellas
ceo dan kao neki strah/strepnja :shrug:
valjda nece neko njesra :fige:
  • 1
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!