Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
jedan gay forum pa da nema temu o rolanju?! zar to nije opća sramota? SRAMOTA, nego što!!!

daklem, ovo je tema o rolanju, rolama i svemu u vezi s time... da se spere više ova sramota... :facepalm:

zna li uopće tko rolati? koje role imate? gdje rolate? kojim načinom rolate? samo rekreativno s noge na nogu? brzinsko rolanje gdje fatate brzinske rekorde? više baletno? ili ono popularno na trulom zapadu po visoko urbanom okolišu prepuno atraktivnih skokova?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja zelim vec godinama al nikako da pljunem pare :sigh:

a bg je uzasan za rolere, novi sad dusu dao
Korisnikov avatar
By 2kune
eto na... promaklo mi... davno bilo... a sad se svi ulijenili...
molim poslugu da sredi stvar rezuckanjem i ljepljenjem ili kako to već čine... :lepeza:
Korisnikov avatar
By nsc
Vozim samo leti po Adi, a i to sve redje. Prvi su mi bili Roces i mnogo sam ih vise vozio. Sad K2
Korisnikov avatar
By 2kune
vidi li se kakva razlika? savjetovano mi je (gotovo pa navračano) da uzmem ili roces ili one rolleblade... zar K2 ne valjaju? jest da volem veće brojeve... ono od K15 pa nadalje... ali... pa pitam, jelte... :merlinka:
By Sixto
Imam neke iz srednje skole negde broj 44... malo su mi velike, ne koristim od onda.

Klizem malte ne svake sezone.
Korisnikov avatar
By 2kune
jel istina da treba uzeti broj ili 2 više nego što se inače nosi broj cipela?
By Sixto
Ne, ja nosim 42, prevelike su mi... pojma nemam sto ih kupih uopste
Korisnikov avatar
By 2kune
znači, točno onaj broj koji služi i za cipele... :misli:
Korisnikov avatar
By antibiotic
to je ono na tockovima u sta pederke uskacu pod stare dane da bi sto brze obisle kruzinge po parkovima i kejevima i ujedno malo utegle svoje mlitavo dupe
Korisnikov avatar
By 2kune
zla ženo! :shamar: dupe se uteže čokolinom... :durenje:
Korisnikov avatar
By 2kune
mora da si konfekcijski tip... :pervert:
Korisnikov avatar
By nsc
antibiotic napisao:to je ono na tockovima u sta pederke uskacu pod stare dane da bi sto brze obisle kruzinge po parkovima i kejevima i ujedno malo utegle svoje mlitavo dupe
malo manje zlobe molicu - prve rolsue (2+2 tocka) sam dobio za 6. rodjendan i od tada se povremeno kotrljam okolo, zadnjih godina sve manje i redje, po parkovima i kejevima ne kruzim jos od vremena kad si ti piskio u pesku, a dupe mi jos nije mlitavo - ili ja jos nisam stigao u stare dane? :misli:
Korisnikov avatar
By antibiotic
he :lol: izvinjavam se svima koji su se osetili pogodjenim mojim naletom zlobe,
( ne znam koji mi je u zadnje vreme, muz mi je juce cak zapretio razvodom)
svi cemo jednog dana postati matore pederke, samo sto ja necu voziti rolere jer nisam nikad nacio :(
ni klizaljke, ni skije, ne mozete ni zamisliti tu patetiku mene u njima.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668461#p2668461]antibiotic napisao:[/url]he :lol: izvinjavam se svima koji su se osetili pogodjenim mojim naletom zlobe,
( ne znam koji mi je u zadnje vreme, muz mi je juce cak zapretio razvodom)
svi cemo jednog dana postati matore pederke, samo sto ja necu voziti rolere jer nisam nikad nacio :(
ni klizaljke, ni skije, ne mozete ni zamisliti tu patetiku mene u njima.
U prevodu samo si motorno nesposoban za takve aktivnosti, osim sto ti fina motorika glasnih zica i jezika radi perfektno... :shamar:
Korisnikov avatar
By antibiotic
hm, zapravo obrnuto, glas mi je na niskoj polucujnoj frekvenciji, dok mi je motorika pokreta tela ritmicki u skladu, samo sto se nikad nisam dovoljno interesovao, niti trazio prilike da naucim stvari kao sto su skijanje i rolanje.
Ali znam dobro da rollam papirice, svi me hvale kako sam dobro napravio. :spliff:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Voleo i kao klinac i do nedavno... ali previše pasa lutalica, ne mogu da vozim brzo po keju nikako a da me ne pojure. A Ada je pretrpana, smor mi da se cimam do tamo. Stoga sam ih poklonio bratu od tetke.

Noćne vožnje kad nema žive duše pored reke, su bile divne...

Radije bih skijao, nisam dugo.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Obozavam. Od trenutka kada sam prvi put stao na rolere umeo sam da ih vozim, isto tako i kada sam prvi put klizao na ledu. Imam jedne rolere u podrumu, koje su mi nazalost male. Moj gradic je ocajan za voznju rolera, jedino dobro mesto je park gradski park, koji je leti prepun, pa i on otpada. Jedva cekam da ponovo pocnem da ih vozim, verovatno ce biti tek kad se preselim u neki veci grad.
By alexandermagic
A ono, znate kako, nije da ne bih volEo probat, ali takva aktivnost mi definitivno i nikako ne ide uz imiDJ ... Pokusao sam se zamislit. :lol:
Korisnikov avatar
By badu
nisam godinama, mogla bih duzmem neke
Korisnikov avatar
By Marvin
ne bih se usudio da stanem na njih
ni klizaljke
padam i na suvom u patikama
Korisnikov avatar
By Tungi
Vozio rolšue. Veoma dobro. Kao klinac.
Imao i rolere, al nikad nisam ih savladao, niti mogao da se opustim kao sa rolšuama.
Sad ne bih ušao u njih.. Ravno mi je ljuljanju na ljuljašci.
Korisnikov avatar
By Madonna
Ko hoce da vozimo sutra nek mi javi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!