Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
spremam nesto...nzn sta je...ali bice gooood
By Aven
Gledam rezultate testa. OMG, identični su kao iz Mat2 prije 2 godine. :O

Trebala bih valjda biti zadovoljna zbog 15 bodova ispred drugoplasirane, ali očekivala sam još više. Ne volim te granične 5-ice. :drama:

Samo da ne zeznem treći test kao onomad i bit će 5arda za kraj.

Sv. Integrali, budite mi na pomoć. :molise:

ŽSR: Koliko je sve drugačije, potencirano intrizičnom motivacijom, kad si čovjek sam plaća obrazovanje. : )
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
žalim za time koliko hleba bacam u poslednje vreme pa guglam kakva jela mogu od njega da pravim makar ih svaki dan delila siročićima i lutalicama na ulici samo da ne bacam tako
Ne znam, pre neko veče sam se podosta napio i za to vreme sam napravio kombinaciju u kojoj se čuje kleopatra a na videu ide jelena tinska kako se vrpolji i biva luda, uredak koji sam odlučio da svet ne vidi, iako je na visokom nivou.
Kao klinac sam gledao na tamo nekom kanalu tamo neke njene dvije - tri autorske emisije u kojima je bila pijana kao ćuskija i radila je šatro reportaže o novosadskim estetskim kirurzima. Na kraju se lako dolazilo do zaključka da je actually željela besplatne intervencije. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Upravo zavrsio sa meditiranjem, a za koji minut cu i na spavanje. Izbegavam da meditiram ovako kasno, ali nisam ceo dan :ozbiljan:
To je bajata vijest, Zvonce.

A 'de mi reci, imaš li ti baku, jer vidim da ti nije problem okarakterizirat posprdno neku ženu na taj način ? Da imaš pojma o estetskoj kirurgiji, uočio bi da tu nije ništa rađeno, iz ovog ili onog razloga.
  • 1
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!