Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
1/3 smejanje, 1/3 neverica, 1/3 transfer blama
iju! a još im ni brada nije iznikla... :giggle:

elem, pade mi pogled na jednu temu odmah pored u istim novinama... i imadoh što da vidim...

Slika

dakleM: "za mesec dana rada na kruzeru može da se zaradi do 3 puta više nego u Srbiji na istom radnom mestu"...

Koliko to kruzera Srbija ima i kud plove ti brodovi? po panonskom moru? nije ni čudo kad plaćaju ljude 3 puta manje... :giggle:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2665794#p2665794]2kune napisao:[/url]iju! a još im ni brada nije iznikla... :giggle:

elem, pade mi pogled na jednu temu odmah pored u istim novinama... i imadoh što da vidim...

Slika

dakleM: "za mesec dana rada na kruzeru može da se zaradi do 3 puta više nego u Srbiji na istom radnom mestu"...

Koliko to kruzera Srbija ima i kud plove ti brodovi? po panonskom moru? nije ni čudo kad plaćaju ljude 3 puta manje... :giggle:
Mene najvishe interesuje ovaj deo:

" .... i shta nikako ne smete da radite! "
Korisnikov avatar
By blenta
meni to tako silno ide na kobas
Korisnikov avatar
By 2kune
btw, 600 ojra je plaća za filipince i ukrajinke... ja bih se uvrijedio na njenom mjestu... :durenje:
Korisnikov avatar
By 2kune
a ovaj ispod njega je jedan takav alien? :alien:
Korisnikov avatar
By .:Q:.
http://www.bg.ac.rs/sr/vest.php?id=357" target="_blank

http://www.danas.rs/danasrs/iz_sata_u_s ... s_id=85740" target="_blank

Univerzitet u Beogradu dodelio je počasni doktorat Patrijarhu Moskovskom i sve Rusije, gospodinu Kirilu za izuzetan doprinos razvoju visokog teološkog obrazovanja, unapređivanju naučne misli u domenu sistematske teologije, patrologije i primenjenih teoloških disciplina.

Patrijarh moskovski i cele Rusije Kiril, koji je jutros doputovao u Srbiju, proizveden je u počasnog doktora Univerziteta u Beogradu, a prilikom uručenja doktorata je upozorio na "dehristijanizaciju Evrope" i "hegemoniju sekularnih standarda", kao i na "apokaliptične razmere odbacivanja pojma greha".

Kiril je na svečanosti u Rektoratu beogradskog univerziteta takođe rekao da "ne može biti slobode bez odgovornosti pred bogom" niti "prava bez moralne odgovornosti". Zvanje počasnog doktora Kiril je dobio na predlog naučno-nastavnog veća Pravoslavno-bogoslovskog fakulteta u Beogradu, a u obrazloženju koje je pročitano pred brojnim velikodostojnicima i drugim zvanicama, visoko zvanje mu je pripalo "za ukupno životno delo i podvig" i "naučno-bogoslovske zasluge".

:roni:
Korisnikov avatar
By blenta
meni je to tako tuzno i strasno :/
Korisnikov avatar
By 2kune
jebeš sve to kad nema mariologije... :durenje:
Korisnikov avatar
By mrle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2667128#p2667128].:Q:. napisao:
Patrijarh moskovski i cele Rusije Kiril, koji je jutros doputovao u Srbiju, proizveden je u počasnog doktora Univerziteta u Beogradu, a prilikom uručenja doktorata je upozorio na "dehristijanizaciju Evrope" i "hegemoniju sekularnih standarda", kao i na "apokaliptične razmere odbacivanja pojma greha".

Kiril je na svečanosti u Rektoratu beogradskog univerziteta takođe rekao da "ne može biti slobode bez odgovornosti pred bogom" niti "prava bez moralne odgovornosti".
Kako, tuzan, da se ne nasmejem ?
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 24
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!