Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
sinoc saznah da nece biti trece sezone witches of east end :rida:
Korisnikov avatar
By gossip
ummmm pogledaj gore post :)

ont:

Nina Dobrev in TVD,
Nina Dobrev in Originals

kapiram da ce uskoro da predje i u Once Upon A Time,Arrow itd. :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Znao sam da ce mozda biti cancelled jer nisu imali neke rejtinge, but still, it's a bummer. Jedna od retkih cije sam epizode nestrpljivo ocekivao.
---

Ikr noctise, bas sranje sto ih nema. Sad nmam sta da gledam ove nedelje >_>
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Taj rad, a ja još vezan za krevet, čak ne mogu ni za komp dugo... serije mi trebale više nego ikad... Al dobro, nadam se da će sutra biti Grimm i Konstantin. Sviđa mi se Konstantin za sada, valjda nećed a ga pokvare.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2665094#p2665094]castor napisao:[/url]Call the Midwife.. Cim vidim Mirandu Hart pocnem da placem od smeha iako ovaj put ima ozbiljnu ulogu.
Downton Abbey, Homeland i Walking dead cekam da izadju cele sezone posto me je Irisica nalozila na How to get away with a murder a nije izasla cela sezona..
i ja krenula da gledam

edit: odgledala svih 7 epizoda. imam osećaj da je onaj Wes "long lost" son od advokatice.i ona to zna.
By Aven
The Honourable Woman (Hugo Blick, 2014) - 5/10

Slika

Zanimljiva tema i traljava realizacija s nekoliko svijetlih trenutaka. Imala sam cijelo vrijeme dojam kako Maggie Gyllenhaal i Andrew Buchan nisu dorasli svojim ulogama što je dodatno otežalo gledanje serije.

Krećem s ponovnim gledanjem Homelanda od prve sezone da se malo oporavim od ovoga.
Korisnikov avatar
By scout_finch
od novih gledam the knick, tu itamo pogledam bigbang theory, modern family i grey's anatomy i obnavljam west wing i boston legal.
pocela da gledam outlander, al' ne znam sto sam stala na proj epizodi, dopala mi se serija. Odgledala sam par epizoda transparent, 'nako.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
I meni se svidja konstantin, glumac i ne toliko, ali serija je ok za sada.
Tvd kraj epizode - tvist ko iz spanskih serija
Arrow odlicna
Korisnikov avatar
By bas bleu
the missing. konacno opet jedna dobra bbc serija. mada nije iskljuceno da ce zasrati, tek je druga epizoda.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ pogledah trejler, konačno nešto što mi deluje kao da će mi držati pažnju.

Al da vidimo.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ovaj crnac u how to get away with murder smara. Nervira me kao lik, kao glumac, kao pojava. Bilo bi pozeljno da ga zgazi neki kamion, i serija bi bila savrsena.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
I hate being only one who spams this thread but...

...that was some freakin awesome opening :love:

Supernatural 10x5 200th episode ^^
By filipkum
Pocela druga sezona "The fall" sa Dzilijen Anderson i nijansa sive serijskim ubicem, zaboravio sam likove, nisam shvatio kod koga je provalio na kraju epizode
By Aven
^
Danas mi je frendica nahvalila tu seriju i rekla da bi mi se mogla svidjeti.

Jamie Dornan i feministička nota su dovoljna pozivnica da počnem gledati.

*download*
Korisnikov avatar
By HalfJack
The Fall sam baš vidio neki dan, bila na tvu možda Htv. Gillan dobrodošla uvijek. :D Ali došao sam pred kraj epizode, pa nisam puno vidio. Idem to skinuti.

Na The Knick se navukao. :vruce: Srećom smanjio tempo, jer bih sve epizode pogledao valjda u dva dana. Clive Owen. <3
By Aven
Ja sam je pogledala 2x za redom. :D Ne sjećam se da sam ikad to napravila tako brzo s nekom serijom. Baš je specifična. I to na najbolji mogući način.

House of Cards i Orphan Black mi još uvijek stoje netaknute, a meni se gledaju od početka Sons of Anarchy i Homeland. :drama:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Slika

Neobicno i novo. Cela sezona je jedno vece u klubu, o ljudima koji pokusavaju da upecaju nekog za one night stand...ili pak nesto vise.
By filipkum
Poco da gledam drugu sezonu "Hit the floor" o navijacicama profesionalnog kosarkaskog kluba, zanimljivije mi od prve sezone, kako sam razumeo treba da se pojave i neki gej likovi medju kosarkasima :)
By Aven
Sherlock, S03 - 7/10

Slika

Imam pomalo love-hate odnos s ovom serijom. Treba mi sto godina da se natjeram gledati. Slučajevi su mi često zbrda-zdola i dosadan mi je Moriarty, ali volim glumce i režiju koja dosljedno prati situaciju u Sherlockovoj glavi. Hoću više Mary. :love:

Btw, Martin Freeman i Amanda Abbington su partneri i u stvarnom životu. :)
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!