Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 李香兰
jedem supu od sampinjona sa pistacima. odvojeno, naravno.
Korisnikov avatar
By mOwbid
vozila sam tetku na hitnu. malo sam se usrala, sad pokušavam da se smirim.
Kontroliram se.Day 2. Pored nereda moram i da trpim miris piva koje majstori obilato ispijaju od 06h. Da im spricom ubrizgam neki paralizirajuci otrov ?
Sala.
Jos danas i sutra i trebalo bi da zavrse to sto treba. Moram bit stalno na licu mjesta jer sam control freak.
Korisnikov avatar
By Mars
^
"Ima nesto i u unutrasnjoj lepoti", to?
Korisnikov avatar
By Hys.
mutim konzervans pomazem devojci da napravi zimnicu
Korisnikov avatar
By Macan86
grejem nešto da klopam...nema vajde od mene ceo dan sam zaboravo na hranu xD
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ zaboravio ili nisi stigao da jedeš? how does one forget about food?

ont: užasno sam gladna, nemam snage da spremim nešto. a kanila sam se spremiti ćorbu od sveže bundeve...
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2665416#p2665416]scout_finch napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2665410#p2665410]Hys. napisao:[/url]mutim konzervans pomazem devojci da napravi zimnicu
da si vise pomogla ne bi valjalo. :D

a najjace je sto ni konzervans nisi razbila kako treba. :krezavi:
Moj otac uradi 2%% nekog kuhinjskog posla tog tipa sto mu das (i izmakne se), a onda posle najozbiljnije prica okolo kako mu je mnogo lepo ispalo to sto se pravilo. Ako kazes da to ne da nije bilo presudno, nego vredno pomena-on se naljuti na tebe, iskreno zgrožen, kako tvojom nezahvalnošću, tako i odsustvom svesti da je upravo TO bilo najvaznije sto je ON uradio.

OT: grickam stabljiku celera i gledam kako je jedna tema tipa ispod/iznad/klikni i saznaj... prošla moj filter ovde.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2665363#p2665363]alexandermagic napisao:[/url]
Jos danas i sutra i trebalo bi da zavrse to sto treba. Moram bit stalno na licu mjesta jer sam control freak.
Niko normalan ako mene pitas ne ostavlja majstore bez nadzora. Svog, ili osobe u koje ima OGROMNO poverenje.

Sve se to mora pazljivo pratiti da ne osljare posao. I mrzim taj obicaj da se majstorima sluzi pivo.
By Kragi
Jedem torte sto su veceras stigle (za slavu sutra) i svaki put mi se ove vocne vise svide od cokoladnih. :njami: Na ovaj nacin se, zapravo, psihicki spremam za goste sutra.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ koja je slava sutra?
Korisnikov avatar
By Hys.

ot

konstatujem da ne volim sovinjon, toliko dugo nisam pila vino da sam zaboravila koje volim.
Hys, sami su ga donijeli kad su skuzili prethodnog dana da od mene nece dobit ni kap alkohola.

Ne bih im porucivao ni hranu iz restorana, jer ce bit dovoljno placeni, ali eto, neki zlobnici bi pomislili da sam okrutan jer ih ipak ne pustam kucama do 23h.

---

Evo.
Korisnikov avatar
By 李香兰
trazim stankovu (mackovu) staru bocicu za mleko nasao sam neko mace ispred zgrade
  • 1
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!