Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
^ meni je u bgu omiljeno postalo Sunce kod DO. Vise puta sam krivo hodala odanle. A kad bas ocu da pricamo, moze Orao u 29. novembra jer nema buke i rade celu noc.
Korisnikov avatar
By Mars
Difno.

OT: klikcem po YT muziku kasnih 90ih i ne mogu da se zaustavim.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
upravo je izašla nova epizoda moje omiljene serije :veverica:
Korisnikov avatar
By Hys.
Jao pocela sam da ih gledam skoro, dobri su :)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
razmišljam da li je zaista moguće da su maltene sve osobe koje sam upoznala u protekle 2-3 godine, bilo u kakvom odnosu da smo bili, mene
a) iznervirale i postale antipatične zauvek već tokom prvog kontakta
b) uopšte ni malo nisu zainteresovale
c) privukle i dopale mi se, ali se na kraju ispostavilo da su to uspele samo zato što sam ja sebi rekla kao aj probaj druži se malo valja se pretrpi sitnice, da bih vremenom skontala da mi zapravo ni malo ne odgovaraju po pitanju bitnih stvari čak šta više da ne mogu da ih podnesem

e, razmišljam da li je zaista moguće da ja konstantno nailazim na takve osobe
ili je problem u meni kao što bi se zapravo iz svega toga moglo pretpostaviti

ali ne mogu da se ubedim da je problem u meni kad iza svake osobe u svakoj od tih kategorija postoji dobar razlog za to što ja sa njom ne mogu da funkcionišem a da mi bude prijatno ili da mi bar ne bude nelagodno i da mi posle druženja ne treba bar dva dana da me prođe izluđenost

stvarno ne znam i sad zbog toga ne mogu da zaspim.
eto šta meni radi grupni rad iako treba da počne tek za nekih mesec dana. :grin:
i cimerstvo. i veza. i svakodnevni kontakt sa ljudima makar i samo što odem do radnje. i samo što mi neko pošalje poruku na koju ni ne odgovorim i iz koje se ni ne razvije bilo kakva komunikacija.
Mizantropija je prelEpa stvar, ali moraš se naučit kontrolirat i uvježbat pristojno korektne odnose sa pojedinim osobama, zbog vlastite dobrobiti. Ove ili one vrste. Madmazel. Imaš dovoljno godina da shvatiš da je to neophodno. Da.

---

Trudim se održat lEvo rame ukočenim, jer mi se jedna činčila nasadila na njega i kao kunja. Vrlo je lEpo to što ne kenja, jer one to vrlo često rade - bile u snu ili budne.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2664960#p2664960]EnMademoiselle napisao:[/url]razmišljam da li je zaista moguće da su maltene sve osobe koje sam upoznala u protekle 2-3 godine, bilo u kakvom odnosu da smo bili, mene
a) iznervirale i postale antipatične zauvek već tokom prvog kontakta
b) uopšte ni malo nisu zainteresovale
c) privukle i dopale mi se, ali se na kraju ispostavilo da su to uspele samo zato što sam ja sebi rekla kao aj probaj druži se malo valja se pretrpi sitnice, da bih vremenom skontala da mi zapravo ni malo ne odgovaraju po pitanju bitnih stvari čak šta više da ne mogu da ih podnesem

e, razmišljam da li je zaista moguće da ja konstantno nailazim na takve osobe
ili je problem u meni kao što bi se zapravo iz svega toga moglo pretpostaviti

ali ne mogu da se ubedim da je problem u meni kad iza svake osobe u svakoj od tih kategorija postoji dobar razlog za to što ja sa njom ne mogu da funkcionišem a da mi bude prijatno ili da mi bar ne bude nelagodno i da mi posle druženja ne treba bar dva dana da me prođe izluđenost

stvarno ne znam i sad zbog toga ne mogu da zaspim.
eto šta meni radi grupni rad iako treba da počne tek za nekih mesec dana. :grin:
i cimerstvo. i veza. i svakodnevni kontakt sa ljudima makar i samo što odem do radnje. i samo što mi neko pošalje poruku na koju ni ne odgovorim i iz koje se ni ne razvije bilo kakva komunikacija.
Probaj da u losem vidis dobro...
Korisnikov avatar
By Hys.
Slušam frajle i pijem belo vino a treba da ustanem za 6 sati.

A u picku materinu. Kad ne mogu u kafanu napravim kafanu gajbi.
Korisnikov avatar
By mOwbid
Evo sedim sa mužjačićem i sedim
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
znam da ova profesorka kod koje sad treba da imam predavanje uvek kasni pa eto ležim obučena i obuvena i čekam još nekih 10 min da krenem da bih i ja kasnila :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Blady
zamisljam kako mi sperma klizi niz grlo...
  • 1
  • 391
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!