Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Horcrux, a da im ti reziras filmove? :D mislim da vise znas od svih njih zajedno :D
Korisnikov avatar
By gossip
hoceeeeee li sviiii oko meneeee prestatiii da kukajuuuu kako im je loseee u veziiii/brakuuuu
prekiniteeeeee....crpiteee sve oko sebeee....ako ste toliko nesrecni i ne mozete da resite probleme raskinite/razvedite se...ne daviteeee okolooooo
Korisnikov avatar
By gossip
ne,to je sada no-no :setnja:

a i smiren sam,samo je annoyiiing...razumem nekome zelis da se pozalis...ali ne da mu iscrpis svu energiju
Korisnikov avatar
By gossip
sreco po tvojim postovima sam primetio da se ti mnogo vise time bavis nego ja :)
By Kragi
Za ove 32 godine koliko imam i koliko tu i tamo, a sigurno bar jednom godisnje, odem do KM nikad mi nije palo na pamet da bar pokusam da nadjem nekoga i upoznam se cisto drugarski. Ne znam, uvek imam nekih obaveza plus obilazak neke rodbine, kumova a onda i vremenski obicno ne budem duze od par dana dole.
I ove godine kazem ae da vidim koga sve ima tamo. Sustinski me zanima neobavezno upoznavanje i prica sa bilo kim bez obzira na godine, sexualne preference, obrazovanje i sl stvari. I 'oces kurac!
Aj to da li sam fem ili ne moze nekome da bude kompromitujuce u maloj sredini (spustim kriterijume), aj i sliku cu da pokazem racunam neko ipak hoce da vidi koga upoznaje, aj i godine su bitne al' bogami kurac i sexualne preference nisu!!! Jos manje je bitno sta konkretno volim i ne jbt ne bih diskretan susret a da svratis mozes samo na kafu mada bismo i nju mogli da popijemo negde drugde ...
I onda lepo sestri na fb posaljem poruku da se gledamo u nedelju vece a tetki javim da svracam u ponedeljak nakon zavrsenog posla u sudu. :hvala:
Korisnikov avatar
By gossip
I know that there's gonna be a change.
  • 1
  • 654
  • 655
  • 656
  • 657
  • 658
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!