Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By AndrieExilia
#2661430
Znas da se sve promenilo onog trenutka kad pocnu da ti nedostaju cak i one sitnice koje si nekad mrzeo.
Korisnikov avatar
By badu
#2661517
AVIONE SLOMIĆUTI FACU

šalimse

bolimekurac
Korisnikov avatar
By Horcrux
#2661609
Juce se kuckam sa nekim likom i krenemo da pricamo na skajpu i pricamo do 4 ujutru. Pricali smo o faksu (isti smo faks, on je druga, a ja prva godina), o filmovima, serijama, knjigama, stvarno je delovao super i jos je bio i lep. I onda nakon sati i sati razgovora, on mi kaze kako ima decka i kako je u srecnoj vezi, pa mi je onda citavu vecnost pricao o njihovoj vezi. Ja fazon kazem da je ok i da ga ionako nisam muvao, vec smo samo pricali. Zaista sam se obradovao da je neko sa mog faksa gej, jer generalno nisam nikad bio okruzen gej ljudima, a zaista bi mi mnogo pomoglo da imam medju prijateljima nekog ko je gej. U svakom slucaju, kaze on meni kako ne bi bilo pametno da se druzimo na faksu i kako se on kloni od gej ljudi i sav je u tom tripu i paranoji :lol: Rekao sam mu da je previse paranoican i cudan i onda je on potpuno poludeo i poceo da histerise i vredja :lol: Veoma je tanka linija izmedju lepog razgovora i psihoticnog napada.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
#2661680
Kad dođe oktobar i kise padaju, ja setim se leta i pomislim na nju... :)
Korisnikov avatar
By Horcrux
#2661688
J.K. Rowling je zvanicno objavila da ce kompanija Warner Bros. napraviti trilogiju filmova "Fantastic Beasts and Where to Find Them" (prema istoimenoj knjizi J.K.Rowling) i pratiti lika Newta Scamandera koji ce izaci 2016, 2018 i 2020. Film ce raditi David Yates (koji je rezirao poslednja 4 Harry Potter filma), David Heynes (koji je producent svih 8 filmova), Steve Kloves (koji je pisao scenario svih 8 filmova) i J.K.Rowling.

Naravno da se radujem, ali je ovo cista komercijala i torsenje masovnog potencijala. Od svih fantasticnih subplotova od kojih se mogla napraviti trilogija (mislim da bi trilogija o Dambldoru bila sjajna, jer je definitivno lik sa najboljom 'background' pricom, kao i Voldemort), medjutim ne, uzeli su lika koji se jednom pojavljuje u celom serijalu i to kao referenca :lol: Whatever. Naravno da cu svejedno gledati, mada stojim iza toga da bi trilogija o Dambldoru bila neverovatna.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
#2661706
^ Apsolutno se slazem!
Ja se cak ni ne secam u kom delu se pominju "fantastične zveri i gde ih naci" (kako god ide naslov) a trilogiju o Dambldoru bih definitivno gledala :)
Korisnikov avatar
By Horcrux
#2661708
Pa pominje se u trecem delu kada kupuju knjige za trecu godinu u knjizari(tada prvi put imaju taj predmet) kod Flourish & Blotts (Brasnjavka i Mrljavka kako smo mi preveli XD). Kasnije je J.K. Rowling napisala knjigu "Fantastic Beasts and Where To Find Them", kao i "Quidditch Through The Ages" i "Tales of Beedle The Bard".

Ali svejedno, mislim da bi trilogija o Dambldoru bila fantasticna, mada mislim da J.K.Rowling ne zeli da se i dalje bavi Hari Poterom. Fantastic Beasts and Where To Find Them je smesteno oko 1920-ih, tako da nema apsolutno nikakve veze sa Hari Poterom. Mozda se eventualno pomene Hogworts, jer je tamo studirao New Scamander, glavi lik trilogije...

Takodje, morace da izmsile likove, jer ne moze on biti jedini lik u 3 filma :lol: Samo se nadam da nece biti stereotipnih i klise likova, mada je vrlo verovatno da hoce, imajuci u obzir da David Yates rezira.
Korisnikov avatar
By Horcrux
#2661709
A sto se tice Dambldora, siguran sam da bi mnogi fanovi Hari Potera voleli da gledaju film (ili jos bolje, trilogiju) o Dambldoru jer je njegova fantasticna prica iz knjige bila veoma skromno docarana u filmu. Problem bi naravno bio za publiku koja nije toliko upucene u serijal, jer ne verujem da bi bas svi bili odusevljeni da gledaju tri filma o gej carobnjaku :lol:

Prica ima mnogo potencijala: selidba u Godrikovu dolinu, traume iz detinjstva (otac koji je otisao u Azkaban), prva ljubav i potraga za relikvijama (savrsena prica), smrt sestre, otudjenost od brata, legendaran duel sa Grindewaldom i osvajanje Elder Wand-a, traganje za slavom, upoznavanje Toma Riddla, Prvi carobnjacki rat, itd, itd, itd. Zaista postoji dosta meterijala da se uradi dobra trilogija a i Dambldor je zanimljiv lik sam po sebi. Neko ko se lako dopada publici i ko je covek kao i svi mi i koliko god bio talentovan, legendaran, slavan i mocan, toliko ima i slabosti i svoju mracnu stranu. Ali ne, cekamo film o magicnim stvorenjima :lol: Siguran sam da su Luna i Ksenofilijus odusevljeni :lol:
Korisnikov avatar
By Macan86
#2661713
jupiii? :cekam:
Več mi se javlja da neću uspeti da zadržim pažnju dovoljno da pročitam ni jednu od tih knjiga do kraja :gatara:
#2661739
od današnjeg dana počinje moja misija da po hronološkom redosledu, sve prateći njegove dnevnike, pročitam kroz ateističko čitanje sva dela od Dostojevskog, autora koji je u mojoj čitalačkoj praksi hronično patio, jer nije mogao da dođe na red od ostalih, misija koja će obuhvatiti i ona njegova dela koja sam čitao i ona koja nisam, a biće na kraju krunisana Frojdovim esejem odn. zalizani sam retard, srpski narod je za prezir, vladetu jerotića raščerečiti na trgu za primer prvog.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
#2661771
napišeš udžebnik i iz tvog udžebnika se uči za tvoj predmet i ti predaješ po tom udžebeniku
I RAZJEBEŠ SVAKI REDOSLED U KNJIZI TOKOM PREDAVANJA PA JA NE ZNAM

šta treba da radim ja? šta da radim? da se igram pogađanja stranica tokom listanja knjige iz nostalgije prema onoj igrački iz detinjstva za pecanje ribica žabica šta su već u onom točku što se okreće ili da učim? ako je ovo prvo onda dobro. ako ne sredi se šta ti je
  • 1
  • 653
  • 654
  • 655
  • 656
  • 657
  • 1035
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!