- 22 Avg 2014, 13:49
Sjajna serija, obozavam Dzesiku Leng. Tesko su mi pale vesti da je nece vise biti u AHS nakon cetvrte sezone, ona je bila najbolji lik u sve tri sezone.
Sto se tice serije, nije strasna, tesko da se moze kategorizovati kao horor, ali je zanimljiva i ima pun osjajnih likova. Prva sezona je bila dobar uvod. Klasicna prica, ukleta kuca, ubistva vlasnika, itd. Zao mi je sto se Koni Briton (Vivijan) nije posle pojavljivala.
Druga sezona je pobednik za mene. Prica je najbolja od sve tri sezone. Vise likova me je potpuno osvojilo. Prvo mesto definitivno ide Lani Vinters koja je bila sjajna heroina. Mnogo mi je drago sto je prezivela na kraju (a svi koji gledamo ovu seriju znamo da vecina likova na kraju sezone umre). Zatim sestra Dzudi mi je bila uzasna na pocetku, medjutim sam je bas zavoleo kako je sezona odmicala. Sestra Meri je bila zanimljiva, a Dr. Oliver je zaista bio sjajan antagonista (inace obozavam Zakarija Kvinta).
Treca je malo razocarala iskreno. Ako iko voli magiju, fantaziju, vestice i slicno, onda sam to ja. Prica je imala puno potencijala, ali mislim da je glavni promasaj bila skola za vestice koja je bila potpuno neuverljiva. Ipak, videli smo neke nove i zanimljive likove kao Medison Montgomeri, Mari Levo i druge. Dzesika Leng i Sara Paulson su bile super u ulogama majke i cerke.
Ono sto cini ovu seriju dobrom su dobri likovi pre svega. Radujem se cetvrtoj sezoni. Naslov deluje obecavajuce.