Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449316#p2449316]Sisorama napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2449313#p2449313]Sisorama napisao:
The other day, I cried. But you know what? Fuck that day. That's why God, or whoever, makes other days. IMMA SHOW YOU WHAT REAL MOTHEFUCKING WOMEN DO, REAL MOTHERFUCKING WOMEN SACRIFICE ПРЕШС ΜOJ САДИСТА
Slika

Je li bre?
Šta sereš ti?
Šta sereš ti, bre stalno?
našao sam taj citat

od 1:25
Korisnikov avatar
By Macan86
nekaćkam se dal da pijem čaj ili kafu...
Korisnikov avatar
By mOwbid
čekam red za kupatilo i no no dont speak ooooo no nooo :shunkica:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
evo čekam bar 5 sati jer znam da ako zaspim ranije opet će se ponoviti pa tačno znam ej :lol: naslutim ološ. kad me jednu noć uhvati to traje žurka dok ne svane. e kurac ovaj put.
bože da sam znala da su molitve tako efikasne prešla bih preko svog ponosa i ranije

edit: ipak će biti 6 heh
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
dobro, lažem, ne bih. i sad za jedan put sam se iznervirala što sam pribegla tome.
mislim, pobogu, ipak ona može sve sama.. :nope:
Korisnikov avatar
By Macan86
kuvam sebi kafu i odmaram ruke pa da nastavim s pravljenjem prstenja treba da imam bar još 10 komada za naksutra
By Kragi
Mirisem ovu tester traku sa poslednjim izdanjem pino silvestre-a koje se zove rainforest. Privukla me plava boja kao i sam naziv.
Svidja mi se (bar ovo aromaticno otvaranje) :D Hladno i ostro <3
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ceo dan razmišljam o tome što sam sanjala sranje je prešlo na novi nivo
Korisnikov avatar
By Blady
Pijem fukaru, i razmisljam...
Korisnikov avatar
By *deni*
Spremam se za zakazani intervju za jednu lokalnu novosadsku tv stanicu, pa masiram facu da ublažim nazolabijalne bore, pošto je kamera nemilosrdna i svaku boru beleži i naglašava.
Korisnikov avatar
By Macan86
radim tri stvari u isto vreme.slušam audio knjigu,časkam sa sestrom na fb...visim ovde i igram se upaljčem...to su ustvari četiri stvari :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nešto mi se smejalo pa sam uzela da čitam opet ugovor za faks pa kaže

Ugovorne strane su saglasne da eventualne sporove po ovom ugovoru prvenstveno rešavaju sporazumno. U slučaju da se nastali spor ne reši sporazumno, ugovara se nadležnost stvarno nadležnog suda u Novom Sadu.

:smeh:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
joj bože ja ne mogu odoleti da ovo sad ne prekucam uz ispravku svih grešaka i lično ne dostavim i taj i ovaj sadašnji primerak sa podvučenim nebulozama dekanu :radosnice:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ali isuse pa imaju odsek za pravnike stvarno mi nije jasno aj dobro pogreši čovek možda ga neki tupan sastavljao ali kako do sad niko nije uzeo da pogleda i sredi taj ugovor da se ne blamiraju
Korisnikov avatar
By scout_finch
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2660480#p2660480]EnMademoiselle napisao:[/url]nešto mi se smejalo pa sam uzela da čitam opet ugovor za faks pa kaže

Ugovorne strane su saglasne da eventualne sporove po ovom ugovoru prvenstveno rešavaju sporazumno. U slučaju da se nastali spor ne reši sporazumno, ugovara se nadležnost stvarno nadležnog suda u Novom Sadu.

:smeh:
kad se kaze stvarna nadleznost misli se u odnosu na podelu sudova po stvarnoj, mesnoj i funkcionalnoj nadleznosti.
  • 1
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!