Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hellas
poklon - teg za gospodina djokicu :lol: i kreativan i bolestan um koji danju shmrce a nocu hrce...ma pravo musko govno :lezba:
By Aven
Bolje pitati što mi ga je upropastilo. :/

Došla mi pošta od policije da ne mogu voziti auto 3 mjeseca. Nisu čak ni naveli razlog zašto, već da se odnosi na 14.01.2014. Zbilja su se rano sjetili to poslati. Ako me pamćenje dobro služi to je zbog prolaska kroz crveno, al' tu kaznu sam platila. Ne mogu naći isječak računa. : ((((
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pričala sam noćas sa cimerkom 4 sata o tim tripovima sa snovima koje imam i pričam joj pričam i prvo me pitala zašto non stop prelazim pogledom po sobi dok pričam sa njom o tome kao da sve očekujem da će neko negde da se pojavi i tek onda sam provalila da stvarno to nesvesno radim kad god pričam o tome i ništa pričale dalje i dođem do ovog sna od prekjuče i kažem da me je ovaj posebno istraumirao i iznervirao jer je bio intenzivniji i kao da je promenio taktiku
i ona me pogleda i kaže koji on nataša jebote o kome ti pričaš? on ne postoji
..
da bi meni tek tad sinulo u glavi da sam ja od traume vremenom razvila celu ideologiju i došla do potpunog stanja deluzije koliko me je ta potreba da opravdam to sebi nekako odvojila od realnosti.

tom jednom rečenicom mi je raspukla iluziju kao kamen staklo od kristala :lol:
e ali stvarno prvi put da mi neko tako sruši celo jedno uverenje ostala sam bez reči. neizmerno sam joj zahvalna i konačno sam se lepo naspavala i konačno mi se mozak opustio malo.

kakav je ovo materijal za knjigu joj sunce ti jebem samo kad me ne bi mrzelo

samo ti nastavi da se sprdaš sa šizofrenijom. samo nastavi. slepice. :shamar:
Korisnikov avatar
By spliff
prince & 3rd eye girl - stopthistrain
Dečko ima manjih zdravstvenih problema, pa sam mu tražio i neke antialergijske i antiasmatične jastuke. Srećom nađoh Lio-ve. Taman sam probrao i neke satenske jastučnice. Nije bilo grimiznih, pa sam se zadovoljio sa onima bordo boje. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hellas
Veki, Miki i Jeki...kakav kombo...Dream girls :D
Korisnikov avatar
By mOwbid
bile mi male sestre, farbale smo majice, tj prskale se bojama po dvorištu, iz nosa mi curi :love:
Korisnikov avatar
By Macan86
Cveklaaa!
Puno cvekle...vadio sam cvekle...Ceo celcati dan sam đuskao na aršovu(a posle se ljudi čude od kud mi ovolika rame)
A najsmešđnije u celoj priči je što ja i ne volim cveklu
Završio sve nekim čudom do 18h, poznanika odvezao u obližnji manastir, upoznao me sa nekim popama koji su mi ponudili da probam njihovu rakiju (nasuli čašicu koju sam ljubazno odbio i tražio da mi napune čašu :ozbiljan:, što su i učinili. Rakija mi se gadi, ali ova je bila fenomenalna.), razgledao neke prastare ikone - privukla me je divna, potamnEla ikona Sv. Georgija, vratio se doma gdje me je na jednom sagu dočekao Donatelin feces i ona pored njega. Marijana mrzi i ne da mu da joj prilazi, pa nije smEo to da počisti. To je njen način da izrazi protest kad me nema doma :awesome: , a onda me je kao šlag na tortu on iznenadio sa pre pre, prekrasnim khamsah privjeskog od bElog zlata. :radosnice:
Korisnikov avatar
By bern
dan mi je ispunio drugio dio dana.
Korisnikov avatar
By gossip
lik sa tetovazom paukove mreze

i sto sam otkrio sam biljnu varijantu mog leka za alergiju tako da se vise necu trovati hemijooom
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 39
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!