Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2659850#p2659850]alexandermagic napisao:[/url]Ili ono što zahtijeva i izvjestan intelektualni napor, tipa prevođenja, podučavanja klinaca, knjigovodstvene usluge etc.Hmmm,not sure if you are trying to offend me or to actually help me...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2659850#p2659850]alexandermagic napisao:[/url]Pa sad, ne znam kako izgledaš te da li imaš potencijal da budeš recimo ekskluzivna kamenjarka, jer oni koji imaju pravi novac zahtijevaju specifične usluge i pojavnost. U tvom slučaju više sam mislio na kopanje, utovar-istovar, postavljanje kablova, brigu o starim i nemoćnim licima, šetanje tuđih ljubimaca, pranje tuđih automobila i još koješta. Ništa sa onu stranu zakona, ma nema govora o tome. Ili ono što zahtijeva i izvjestan intelektualni napor, tipa prevođenja, podučavanja klinaca, knjigovodstvene usluge etc.Jeste. Posebno ta '' briga o starima i nemoćnima '' u Srbiji odavno jeste najunosnija uslužna delatnost, jer stari i nemoćni zahtevaju najširi spektar brižnosti, a spadaju u red građana sa najizvesnijim i najredovnijim primanjima - penzijama. Starosne, ili invalidske, devizne, ili domaće, prave, ili prevarom stečene, tek penzije se punom parom primaju i samo treba ponuditi odgovarajuću uslugu i te odurne drtine će odrešiti kesu. Osim klasične brižnosti iz domena socijalne zaštite, nije mali broj ni onih koji, iako su stari i nemoćni, i dalje imaju potrebu i želju za telesnom bliskošću sa mlađim ljudima i masažom koja će im ogrejati stare kosti, žablje hladnu i sparušenu kožurinu, telesinu i stara muda, pa su spremni da za takvu vrstu usluga i brige plate par hiljada dinara od svoje penzije, '' koju su pošteno stekli ''.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!