Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Horcrux
Nisam, ali dolazim sa tennisforuma gde su gifovi omniprisutni, tako da za drugo ne znam.

Objasni znacenje svog nicka?
By alexandermagic
Moje ime plus dečkova impresija o meni.

Q: Koji način ponašanja biraš kad se nađeš u većem, nepoznatom društvu, a ne možeš ih eskivirati ?
By Aven
Ne biram ponašanje. Prirodno mi dođe da se povučem i budem promatrač.
Inače, ne volim puno ljudi oko sebe. Čak ni kad su mi svi poznati i dragi.

Jesu li vam zanimljiviji introverti ili ekstroverti? Kud bi sebe svrstali po toj kategorizaciji?
By Kragi
Zanimljiviji su mi introvertniji ljudi. Ja sam introvertan sa jakim ekstrovertnim impulsom kada mi se da neka vrsta povoda. Tako nesto kaze moj friend koji je psiholog. Premda nisam bas, bas introvertan skroz i bez tog impulsa ili povoda.

Najgore piće koje ste probali?
By Kragi
Pa ono, bar jednom godisnje mu posetim grob.

:smeh:

Je l' teze outovati se roditeljima tj. reci ono 'ja sam gay/lez' ili rad na prihvatanju kasnije? iz tvog iskustva.
By Aven
Ovo drugo. Nisam prošla klasičan proces outanja. Čuo me otac kad sam bila u ljubavnom zanosu s curom kad je prolazio pored sobe. :'D

Jesam li loša osoba zato jer sam se nasmijala na tvoj/Kragijev gornji odgovor? :'(
Korisnikov avatar
By mOwbid
da, odvratna si.

slušaš rupaul?
By Kragi
Lol, pa poenta je bila da se nasmejes. Ja se salim na 'svoj' racun. Nema tu niceg loseg tj. ne cini te losim covekom.
Btw, ako ti je za utehu, cale mi nije ziv 27 godina jbt.

ont: ne

pratis sportska takmicenja na kojima ucestvuje reprezentacija 'tvoje' zemlje?
By Aven
Tu i tamo rukomet.

Zadnja osoba koja je na tebe ostavila pozitivan utisak?
Korisnikov avatar
By Horcrux
Drugarica koju sam upoznao na faksu.

Isto pitanje?
By alexandermagic
To je uvijek neka prirodna, neopterećena osoba, mahom ženskog spola.

Q: Zašto je nekim osobama čudno kad vide ručni sat na desnoj ruci ?
Korisnikov avatar
By marrinija
jer bog tako nije hteo tj nije po zakonu i jednostavno to ne ide lepse je na levoj - citiram zapravo vrlo zanimljivu hipotezu osobe koja mi je obelodanila vidike i teorije ocigledno.

kad si poslednji put izasao/la na neko mirnije mesto poput parka?
Korisnikov avatar
By Horcrux
Pre 2 nedelje.

Sta uvek moze da te nasmeje?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
klipovi savićke <333333

šta može momentalno da te izbaci iz takta?
By Aven
Nejasna komunikacija s osobom do koje mi je stalo.

Kako si danas izgledaš?
Korisnikov avatar
By gossip
krastavci

koliko dugo mozes da izdrzis bez interneta?
By alexandermagic
marrinija napisao:jer bog tako nije hteo tj nije po zakonu i jednostavno to ne ide lepse je na levoj - citiram zapravo vrlo zanimljivu hipotezu osobe koja mi je obelodanila vidike i teorije ocigledno.
Pitanje: Da li se razlikovanje od židova i kršćana ogleda u nošenju sata na desnoj ruci? Da li će onaj ko nosi sat na desnoj ruci imati dvije nagrade, ako tim postupkom bude namjeravao razlikovanje od njih?
Odgovor: Odrednica zabranjenog oponašanja nevjernika je ostavljanje onoga što je specifično za njih ili onoga što je slogan njihove vjere. Sve što potpada pod spomenute stvari muslimanima je obaveza da se u tome razlikuju od njih. Nošenje sata na lijevoj ruci ne potpada pod pojam oponašanja nevjernika. U svakom slučaju nošenje sata na desnoj ruci je prioritetnije i bolje. Čovjek će imati nagradu za to ako time bude namjeravao slijeđenje Allahovog Poslanika koji je desnoj strani davao prednost u pogledu korisnih i lijepih stvari.

(Islamweb.net)

:radosnice:

---

Gossipe, kad i koliko je neophodno.

Q: Kako reagiraš na histerične osobe koje od muhe prave slona ?
Korisnikov avatar
By scout_finch
kazem im da ne histerisu. naravno to ich nema efekta, al' opet kazem.

trenutno si na dijeti?
Korisnikov avatar
By Hellas
da, za gojenje.

Kijas jako i glasno?
By Kragi
Noooo

Koristis dezedorans(e) sa aluminijumom?
Korisnikov avatar
By hippo...
daaaaaa.. :love:

koliko vam od 0 do "oplakujem svaki dan" nedostaje Milka Canic u slagalici ?
Korisnikov avatar
By marrinija
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2660062#p2660062]alexandermagic napisao:[/url]
marrinija napisao:jer bog tako nije hteo tj nije po zakonu i jednostavno to ne ide lepse je na levoj - citiram zapravo vrlo zanimljivu hipotezu osobe koja mi je obelodanila vidike i teorije ocigledno.
Pitanje: Da li se razlikovanje od židova i kršćana ogleda u nošenju sata na desnoj ruci? Da li će onaj ko nosi sat na desnoj ruci imati dvije nagrade, ako tim postupkom bude namjeravao razlikovanje od njih?
Odgovor: Odrednica zabranjenog oponašanja nevjernika je ostavljanje onoga što je specifično za njih ili onoga što je slogan njihove vjere. Sve što potpada pod spomenute stvari muslimanima je obaveza da se u tome razlikuju od njih. Nošenje sata na lijevoj ruci ne potpada pod pojam oponašanja nevjernika. U svakom slučaju nošenje sata na desnoj ruci je prioritetnije i bolje. Čovjek će imati nagradu za to ako time bude namjeravao slijeđenje Allahovog Poslanika koji je desnoj strani davao prednost u pogledu korisnih i lijepih stvari.

(Islamweb.net)

:radosnice:
misterija resena islam it is ✓
By Kragi
Ne nedostaje mi. Ne gledam slagalicu.

Kakvu emociju ti bude gusle?
By Kragi
Nista nesto specijalno ali izvesnu prijatnost svakako. Premda to zavisi i od melodije ili zvuka.
Btw, imao sam frienda na faxu koji je stanovao iznad neke porodice gde je dete ucilo da svira klavir. Pritom je antitalenat teski pa mi se negde smucio za ceo zivot za to malo vremena koje sam provodio u stanu. :D

Koliko cesto povisis ton?
  • 1
  • 682
  • 683
  • 684
  • 685
  • 686
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!