Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kentaura
Nisam znala na koju temu da ispisem ovo, pa evo ovde cu, jer smatram da je nesto jako lepo :)
Nesto sam bas razmisljala danas...Pre mozda 6 meseci otprilike, usla sam na Gay Chat, igrom slucaja naletela sam na curu iz okoline mog mesta(na chatu), pa je palo malo duze dopisivanje...
Bilo je interesantno, 1x sam pisala s nekim ko mi 12km blizu, a opet toliko nepoznat :) .
Pozvala sam je na kafu, dogovorile smo se za vreme i mesto i na kraju zaglavile na pivo :mirth:
Secam se, nije otisla na trening da bi ostala tu sa mnom, bilo nam je bas cool... :)
Meseci su prolazili, pocele smo sve cesce da izlazimo na pice, sve vise da se druzimo, BRATSKI da se slazemo :) :canttouchthis: Bila je uz mene u dobru i zlu(za to kratko vreme), kao i ja uz nju... bas smo se pronasle ...
Evo, sad dok sedim i kuckam ovo, jebote, postale smo cimerke, postacemo kume ako Bog da :D hahahah i ne mogu da verujem da je ona ta koja uci sa mnom svaku noc pred ispit, koja me budi svako jutro gasenjem televizora, jer misli da cu tako lepse spavati, koja me 'zivcira' kad zakasni na posao, .... uopste, ne mogu verovati da je to neko ko mi je bio samo tamo neka AEx nepoznata sa chata koja je 12km od mene... :)
Evo cekam je da dodje sa posla, sa supicom i satarasom, i mogu vam reci, ovako :friends: cu je bratski zagrliti :D Moj frend!!!!

Slika
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
^ Pre 6 meseci nisam ni pomislila da cu se toliko zbliziti sa nekim iz ovog sveta, i da ce mi neko toliko znaciti. Bukvalno postati deo moje porodice i mog sveta. Hvala ti, Kentaura, frendu moj! :D :*
By dropsoundz
Zaljubio sam se kao blesav. Totalno sam u kratkom spoju. Sve se desilo kao cunami. Vec 6 meseci zivim sa mojim partnerom i vencacemo se u decembru......
Korisnikov avatar
By Korak
http://vimeo.com/34309298" target="_blank

Pojedini segmenti su me prilicno podsetili na Beograd, samo drugacije rasporedjeni. A onda i na onu Kavafijevu.
By Speculum Columbae

Иду на смерть и не страшуся,
Я жизни за тебя лишуся.
Смотри какъ ты любимъ мной былъ;
Достойно ль ты меня любилъ?
Въ послѣдній разъ передъ собою,
Любезну видитъ ты свою;
Въ сей часъ разстануся съ тобою;
Воспоминай любовь мою.
Korisnikov avatar
By ART
Slika

Starry night come inside me like never before
Don't forget me when I come crying to heaven's door
I will fly on a challenger across the sky
Like a phoenix so you can remind them of the dream I bore!!
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 123
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!