Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By alexandermagic
Pa Anhe, mis'm stvarno. Kakvo je to ponašanje i zakaj ti tebra ne zalijepi par vaspitnih šljaga ? Ili bi i to bilo kontraproduktivno jer bi se napalio ? :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
njah. fali mi nešto a ne mogu da skontam šta
verovatno grljenje sa mačkama.
By alexandermagic
^

:)

Btw, kad se danas vratih doma, kako izađoh iz kola čuh mjaukanje, rekoh mac-mac i izroni neko sićušno crno mače koje mi priđe, uzeh ga lEvom rukom i poljubih u smrdljivo čelo. Odnio sam ga do kola, zatvorio ga u ista dok mu nisam donEo umlačeno mlEko u pepeljari da se malo osvježi. Tko zna kad je posljednji put objedovalo. Neizvodljivo bješe da ga unesem u dvorište, jer bi ga moja keruša rastrgala.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2658188#p2658188]alexandermagic napisao:[/url]^

:)

Btw, kad se danas vratih doma, kako izađoh iz kola čuh mjaukanje, rekoh mac-mac i izroni neko sićušno crno mače koje mi priđe, uzeh ga lEvom rukom i poljubih u smrdljivo čelo. Odnio sam ga do kola, zatvorio ga u ista dok mu nisam donEo umlačeno mlEko u pepeljari da se malo osvježi. Tko zna kad je posljednji put objedovalo. Neizvodljivo bješe da ga unesem u dvorište, jer bi ga moja keruša rastrgala.
joj ja isto tako ne mogu da odolim da ih bar ne izgrlim iako su smrdare male :meda:
By alexandermagic
Mislio sam ujutru kad se istrijeznim pobrisat taj post, jer ipak sam ja Aleksandar Strašni, ali si me zajebala. :lol:

Nema veze. Životinjama treba pomoć. :meda:
Korisnikov avatar
By IriS
nešto sam mirna ko bubica.
vrv neko zatišje pred buru :nesiguran:
By alexandermagic
^

Zeznuta je to faza kad naleti, moram priznat. *užasnut*

Osobno, nastojim brzo povratit balans tim nekim potpuno suprotnim ponašanjem, makar i na silu.

---

OnT: Mirnoj fazi.
Korisnikov avatar
By gossip
1.u fazi kada moj privatan zivot ne postoji
2. svako voli povremeno da bude u centru paznje,volim i ja naravno,samo u poslednje vreme se to desava u toj meri da je too much
3. my abs are starting to show
Korisnikov avatar
By gossip
big changes happening and even bigger coming
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!