Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By alexandermagic
Potkošulje ne nosim, majica može, ali i ne mora da mi bude u boji veša, jer mi nisu baš sve gaće crne boje.

Q: Kako izlaziš na kraj sa osobama koje žele da ti nametnu svoje mišljenje kao jedino ispravno i to bez da im isto tražiš ?
By Kragi
Okrenem se i odem, oteram u tri lepe ili lepo kazem da tako mogu da razgovaraju/savetuju druge. Zavisno od mog raspolozenja prvenstveno ali i opste atmosfere kao i od toga ko mi sere. Mislim da sam u godinama (ili cemu vec) kad sam sposoban i da cooliram. Ponekad. :)

Sta ti 'smiruje zivce'?
By alexandermagic
Tišina, zamračen prostor, maženje sa psom, monotone rutinske aktivnosti tipa peglanja košulja ili detaljno ribanje čistih kuhinjskih elemenata. :pokazuje:

Q: Isto.
By Kragi
Uglavnom neka prepakivanja, pravljenje novog rasporeda (ne mislim prvenstveno na namestaj), organizacija fileova (muzika, film, fotke) i tako to a da pritom sve sustinski ostane isto tj. bez velikih promena :roll:
Kupatilo, takodje, uvek moze biti cistije.

Najveca glupost koju si napravio/la pijan/a? :D
(ovo glupost tumacite na nacin na koji zelite.)
By alexandermagic
Ljubaznost prema drugima. Neselektivna. Odnosno, ljubazan sam prema svima. :vrisak i urlik:

Tu i tamo polomljene čaše, udarac gl00vom o stol/zid, sumanutu vožnju i sl. nećemo uzeti u razmatranje. :D

Q: Koliko je i da li je uopće bilo teško odabrat svoj put i slijedit ga neovisno o svim propratnim preprekama ?
By Speculum Columbae
Nije teško, barem za sada, dok sam mlad nije. Teba slediti svoju subu, što kažu:

Шуми, свирепый ад, пылая,
без ужаса в тебя иду.
Что род живущих устрашает,
мою то славу украшает.
Иду к бессолнечным местам.
Вступлю и всё встревожу там

odn u prevodu

Život je kratak,
guska se peče,
meni će batak.

Isto?
Korisnikov avatar
By bern
šta je uopšte "put"? ili, kako kaže indijska poslovica, "nije teško doći do cilja koji se vidi".

koji je voćni jogurt najukusniji?
By alexandermagic
Rosmersholm, ne jedi feces sa tim prijevodom.
---

:love:

---

Ti... Onaj koji osobno pripravim.

Q: Broj i najzastupljeniji žanr knjiga u ličnoj biblioteci ?
By Aven
Ne znam broj, ali sve je uglavnom stručna literatura. Najviše iz područja psihologije.

Kako ti djeluje kad se netko prilikom javljanja na telefonski poziv ili upoznavanja, predstavlja prvo titulom (npr. doktor ili profesor) pa onda prezimenom? Je li to u većini slučajeva kompleks, navika ili društvena norma? Smeta li ti to?
By Speculum Columbae
Odgovoriću na tvoje pitanje na jevrejski način, tj. drugim pitanjem:

Zašto bi mi tako nešto smetalo, osoba koja je doktorirala treba da bude uzor i ne vidim problem u tome (a ako kažeš da se baviš psihologijom, onda bi trebalo da znaš da koristiš termin "kompleks" u pravom kontekstu)?
By Aven
Koristim ga u pravom.

Koje je ono pitanje na koje mogu i ostali odgovoriti? :D
By alexandermagic
Ne smeta, rekao bih da se radi o navici, mada mislim da titule i treba trljati drugima o nos, ako su regularno stečene.

Q: Unaprijed promisliš o konsekvencama svojih postupaka ?
By Aven
Uglavnom da.

Preferirate li na mailove privatnog tipa odgovarati brzo ili ste neopterećeni vremenom?
I stvara li vam osjećaj nesigurnosti kad na neko pitanje u pismenoj komunikaciji dugo čekate odgovor?
By Kragi
Ne zivim jos uvek punim plucima. Trenutno 'zrtvujem' deo zivota kako bih to mogao da kazem za dve, tri godine. :) I ne zalim se

leva ili desna obala Neretve (u Mostaru)? :kafa:
By Kragi
:smeh: lEva

Jao ne menjam. Sifra je stara nekoliko godina i stalno je ista za sve 'bitnije stvari' tj naloge. Imam i jednu drugu koju koristim tamo gde moram da se registrujem a pritom mi nalog nije mnogo bitan.

sta najcesce jedes od slatkisa bilo domacih, bilo industrijskih?
By alexandermagic
REtko ti ja to ... Ferrero od kupovnih stvari, tu i tamo mogu kušat neku tortu/kolač kad sam u posjeti ili ju pripravim Marijanu ili pak naručim parče u restoranu, pa ili samo uzmem zalogaj ili ni to. :/

Q: Praviš neke svoje liste onog što treba bit urađeno ?
By Kragi
Usmene liste - da.

Omiljeno jelo iz nacionalne kuhinje?
By alexandermagic
Omiljena kuhinja mi je italijanska. Jednostavna priprema + sezonski sastojci + manjak crvenog mesa.

Sicilijanski špageti, kruh sa smokvama. :awesome:

Q : Ono što te sigurno uvijek može oraspoložit je ... ?
Korisnikov avatar
By Flarea
Brat uvek moze da me oraspoloži.

Kada si zadnji put bio/bila na trčanju?
By Kragi
Ne znam. Ne izlazi mi iz glave, prija mi njegovo prisustvo, jedva cekam da ga vidim ... :nerd:

si klao nesto za bajram? :smeh:
By alexandermagic
:lol:

Hahahahahaha.

:radosnice:

Ne, ali sam ga uredno čestitao mami, ujaku i njegovoj supruzi, te nekim poznanicima i poslovnim suradnicima.

Q: Sitnice koje te lako uvrijede podrazumijevaju što... ?
Korisnikov avatar
By Horcrux
Kada se neko "nasali" na moj racun, jer u svakoj sali ima pola istine.

Koji si broj u dnevniku bio/bila?
Korisnikov avatar
By Horcrux
Broj 3, uvek mi je bio uzasan.

Koji film uvek mozes da pogledas ponovo?
By alexandermagic
Slika

Ima ih više. Da izdvojim, recimo, Angel Heart.

Q: Zakaj te taj broj 3 užasava, a ne npr. 4 ili 22 ?
Korisnikov avatar
By Horcrux
Vise volim parne brojeve generalno, mada mi neparni ne smetaju, samo broj 3. Jednostavno ne volim taj broj, razlog ne postoji.

Zasto si opsednut mackama?
  • 1
  • 681
  • 682
  • 683
  • 684
  • 685
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!