Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Nisam :nesiguran:

Koja slika je po tebi najvece remek delo likovne umetnosti?
Korisnikov avatar
By Korak
Trenutno, neki od van Gogovih prikaza zitnih polja (sa tu i tamo covekom-detaljem u njemu)..

Slika

Tvoje prognoze: za koliko ce vremena vecina u Srbiji prestati da bude homofobicna, i prihvatiti gejeve kao ravnopravne? Govorim dakle primarno o promeni svesti.
Korisnikov avatar
By Trilian
Za 50god... bolje tako da mislimo, onda ce svako prihvatanje pre tog roka biti prijatno iznenadjenje... a i predvidjati tu vrstu promena u zemlji nestabilnoj kao sto je nasa je nezahvalno, najblaze receno

Koji je tvoj najveci strah?
By Kragi
Hm, ipak odgovornost prema drugima mada ih naravno ima jos puno :smeh:

Cije savete slusas?
Korisnikov avatar
By Horcrux
Nicije. Radim sta ja hocu.

Omiljeni slatkis?
Korisnikov avatar
By IriS
Eurokrem

imaš li neki porok?
Korisnikov avatar
By Madonna
volim da lizem ružin pupoljak
ti?
Korisnikov avatar
By Madonna
ne znam, prođu brzo što je novo u mom životu
a ti ?
By Kragi
Posao i te vrste obaveza a rezultat/posledica mi uvek ide u korist (zarada). Znaci samo rad pa ako treba i 12 sati dnevno :D

Krsten/ si?
Korisnikov avatar
By Trilian
Jok ...

Pri samoj pomisli na koju hranu ti dodje da povratis?
By alexandermagic
Ako su mi to jedine solucije, doma. Mrzim pekare i miris svježeg peciva ranim jutrom. Preintenzivno osjećam mirise.

Edit: E daaa !!! Da podijelim nešto što me frustrira: dakle svi znamo kakvi su mirisi u pekarama i volio bih da mi netko pojasni zakaj neki vlasnici/radnici ostavljaju UKLJUČEN veliki osvježivač prostora, pa kad se sve to smiješa u jednu ogavnu aromu, pita li se netko kako ću ja to da podnesem, a da nešto ne lanem ? :lol:

Q: Snadbijevaš se, glavnim namirnicama, na dnevnoj bazi, tjednoj, mjesečnoj, kako ?
By Kragi
Neka bude tjednoj ako prvenstveno mislimo na hranu. Sto vise radim to manje kuvam i hranim se kuci i brate ne mogu. Nisam razmazen ali mi ne pada na pamet da se cimam po kuhinji i kuvam posle 10 sati rada pa nisam ni siguran koliko cu i sta da pojedem unapred. Obicno planiram i kupujem na dnevnoj bazi.

koliko jaja mozes da pojedes za dorucak? tj. kokiko ti je dovoljno? :D
By dropsoundz
7 jaja mogu pojesti bez zumanca. posle moram na trening. mada mi je bio maksimum u zivotu 20, kada sam bio u full treningu.

inace, koliko omiljenih pesama mozes cuti za redom da te ne prekine Youtune?
Korisnikov avatar
By gossip
^ holesterol? :lol:

ako pod prekidanjem mislis na one dosadne youtube reklame pa....nekada mi odmah iskoce...a nekada nakon 10ak pesama...it depends :)

u proseku koliko dugo traje konzumiranje obroka? (u prevodu koliko dugo zderes) :D
By alexandermagic
Da li si ikad u životu intenzivno trenirao, a ? Nisi, jer ne bi lupao koješta.

---

Ovisi o tome što objedujem, sasvim prirodno. Neću bananu jest koliko i biftek ili neku čorbu. Prestani me nervirat. Svakako se radi o minutima.

Q: Kada si prvi put odjenuo haltere i nanio ruž na usne osjećajući se istovremeno i napaljenim i poželjnim, gossipe ? :setnja:
Korisnikov avatar
By gossip
oh honey pa ne igramo se samo ti i ja :setnja:

onp: sa 14-15 sam prvi put probao odecu suprotnog pola
ali se nisam osetio napaljenim/pozeljnim :setnja:

u proseku koliko dugo provedes pod tusem?
Korisnikov avatar
By Horcrux
Zavisi, ali oko 20 minuta.

Isto pitanje?
By Kragi
Pod tusem bas, ne vise od 10.
Jednom sam merio vreme i bilo je 9 minuta ali je hand made sapun bio bez kokosovog ulja u sebi a to znaci da ne peni pa mi je bilo teze da nanesem na kozu. Od 7-9 minuta ti je precizan odgovor. :D :zvizdi:

Koji sapun najcesce kupujes?
Korisnikov avatar
By Horcrux
Nivea i Dove.

Omiljeno alkoholno pice?
By Kragi
Pelinkovac, ali bas, bas retko i umereno.

Zasto, ali zasto Tom Ford ima onakvog decka??? I da li ti je Tom Ford na bilo koji nacin privlacan ili lep ili sexy?
Korisnikov avatar
By Horcrux
Ne znam zasto ima onakvog decka, mozda je nekrofil. I nije mi privlacan.

Omiljeni lik iz neke serije?
By Kragi
Samantha Jones (Sex and the City) :martini:

Kad nosis majicu/potkosulju je l' obavezno iste boje kao i ves? Za devojke brus - ves.
  • 1
  • 680
  • 681
  • 682
  • 683
  • 684
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!