Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Apple je 19. septembra počeo sa prodajom svojih novih iPhone uređaja, modelima 6 i 6 Plus, a dugoiščekivani uređaji privukli su armije fanova željnih svog primerka.

Tokom cele nedelje ljudi su formirali redove ispred Appleovih prodavnica i svihonih koje su prodavale njegove telefone, ne bi li, kada trenutak dođe, došli do svojih primeraka novih pametnih telefona...

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=901768

Pitanje je...

Sta je vas Apple? Sta toliko zarko zelite? Zbog cega bi sedeli ili spavali dva dana u vreci za spavanje dok to ne dobijete? Kampovali ispred radnje, biletarnice, koncertne sale...?
Za cim gubite razum?

Slika
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
s obzirom sa sam u poslednjih nedelju dana napisala 10 blog posta, 16 g+ statusa, 6 SEO teksta i 6 InfoPage-a, jebem li ga koliko fb statusa i lupetanja na twiteru o tim modelima reci cu samo.. UMRITE SVI!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Mars
Pa ono... razne stvari volim do fanatizma, i razne stvari bi bile moj APPLE (cisto po intenzitetu, ne opravdanosti: nikad za nesto tako materijalno ne bih cekao, a posebno ako za mesec dana mogu da dobijem za $100, a za 6 meseci za dz) i u raznim varijantama bih stameno čekao u redovima-KADA do tih stvari ne bi moglo da se dolazi telefonskim pozivom ili kliktanjem miša (tipa karte za koncert). Inače... moj APPLE su ljudi koje volim i za koje nema sta ne bih učinio i to je to. Kraj.

Konkretno za Apple ti redovi su deo projekta i efektna živa reklama za kompaniju. Jutros sam slikao.
Korisnikov avatar
By bothways
Ništa, ne postoji. "Umerenost u svemu" je moja parola.

A ti Apple paćenici... pa jbg, nek čekaju, kad su ludi.
Korisnikov avatar
By blenta
videh negde majicu sa natpisom

"a good dick can imprison you" :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dopada mi se dizajn Apple laptopova, ne bih se bunio da mi ga neko pokloni... ali nisam opsednut takvim stvarima, zabole me.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nije odlican..
svi delovi iPhone-a 6 kostaju oko 200 evra, kod iPhone-a 6 Plus 260 evra - zarada po prodatom modelu - 68%

kod prve generacije je zarada bila samo 55 %

du d maf pipl
By dropsoundz
Apple je dobar marketing pre svega za potrosace koji mogu sebi priusti jabuku. Takodje je pitanje potrosacke inteligencije i psiholoskog stanja pojedina koji mora drzati ili posedovati jabuku.

Ja jabuke kupujem na pijaci.

Inace, sto se hardvera tice, apple je zaista dobar, ali ne za cenu po kojoj se prodaje. HTC ili Samsung, takodje imaju veoma dobru tehnologiu izrade, ali su materijali daleko losiji.

Kao sto rekoh jabuke na pijaci.....
Korisnikov avatar
By blenta
sta vam je ljudi,
tema uopste nije o toj firmi niti proizvodima
By Kragi
Ne postoji. Uopste ne kontam ljude koji ce da cekaju u redu 2 dana umesto da sacekaju toliko pa kupe stagod bez gore pomenutog cekanja.
Malkice kapiram one rasprodaje kad dobar komad mozes da uzmes dosta jeftinije ali to da kampujem ispred radnje da bih bio medju prvim kupcima - taj trip nikako da skontam.
By dropsoundz
jasno je o cemu se prica.

vise nego jasno.....

ali da se vratimo na temu, kao ste rekoste.

dao bih sve da mogu videti ponovo svoju porodicu ..... ali to je nemoguce (car crash)

:((((((
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!