Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hellas
:shrug: neki mix ne znam ni ja... u sustini razocarano...godine rada i truda dovele do nekih pozitivnih rezultata i onda u 4 dana to sve nestane.
Korisnikov avatar
By mOwbid
^ rekoh ja, sve delim sa vama :lizalica:

ot:

bolje.
Korisnikov avatar
By Srklet
sad sam pak ganut. GANUT!!!! :qqlele:

Gordan Duhacek ucinio za LGBT zajednicu u RH vise nego 99% ljudi ovdje. On je draga i inteligenta osoba i cast mi je reci da ga poznajem i da smo bili vrlo dragi prijatelji. On je vrlo ponosan covjek snaznih uvjerenja i racionalnog pogleda na svijet. Nekompromitiran bilo kakvim trenutnim modama/strujama i uvijek se zalagao za slobodu covjeka i individualnost istoga u odabiru vlastitoga puta. Osim toga rijec je o izuzetno inteligentnom i obrazovanom covjeku koji svojim djelovanjem nastoji izvuci ono najbolje iz ljudi koji ga okruzuju. Mozda se ponekad cini nefleksibilnim u svojim stavovima ili nekompromisnim u svojim zahtjevima, ali je unatoc tome jedna od naboljin i najpozitivnijih osoba koje sam upoznao u svome zivotu. I vjerojatno ce mu ovo, ako ikada procita, djelovati kao pretankocutno i presrceparajuce, no on je osoba koja je na mene ostvarila dugorocni i pozitivan utjecaj.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Veoma dugo sam bio ogorcen i besan i mislio sam da cu se tako zauvek osecati, medjutim od kada sam dosao u Beograd i poceo da studiram, osecam se kao druga osoba, koliko god to zvucalo klise. Mislim da je ovo promena koja mi je trebala u zivotu.
Korisnikov avatar
By IriS
super...supom se lečim :wundy:
Korisnikov avatar
By Waldorf
bole me krsta. razbole se lisica..
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
zabrinuto
sinoc napali kolegu zato sto su istripovali da je peder. cekam update da li je dobro
Korisnikov avatar
By gossip
bzvz zato sto nisam na pride-u :sigh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2658627#p2658627]afraid napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2658625#p2658625]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]zabrinuto
sinoc napali kolegu zato sto su istripovali da je peder. cekam update da li je dobro
ooo boze,javi jel dobro...To je najgore, pogotovo ovim danima oko prajda, treba se paziti.
dobro je, dobio je pickinski udarac u glavu s ledja. :klux:
prosto ne mozemo da se odlucimo da li su ga napali zbog prajda ili zato sto je stranac
  • 1
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!