Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
u tom slučaju ulepšalo mi je dan što je mO to ulepšalo dan.

i razgledanje vojvodine iz voza. bože koliko je lepa :love:
gde god da se nalazim tokom života uvek ću se vraćati samo da je obiđem s vremena na vreme kunem se
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ZIMAAAAAAAAAAAAA :love: :love: :love: :love: :love: :love:

mislim konačno je počelo hladno vreme. :love: već sam automatski srećnija čim se probudim
Korisnikov avatar
By zguba_91
rezultati iz matematike.... polozio sam :dance:
Korisnikov avatar
By Macan86
malo,žuto mače koje me je pratilo sve do kuće jutros kad sam bio po hleba :)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
uselila mi se cimerka i jednako je opsednuta čistoćom i održavanjem mira kao i ja :yay:

dakle konačno mi kreće civilizovan život.
Korisnikov avatar
By Hellas
presveta ruka pravog muskog srbskog ovna i keks torta :D
Krajnje nespretnom formulacijom htevsi da mi kazd da sam mu jako drag i da me negde jako postuje kaze mi 'Usao si mi u dusu'. :sweet: :lol:
Rec je o osobi koja me jako malo poznaje (zlobnici bi rekli da mi je zato i rekao :nokti: ) takodje me nece cesto vidjati a odnos je bio vise posao nego drugarstvo. (:
Sitnica <3
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
cura mi je poslala onu ogromnu korpu sa gomilom ruža na adresu malo nakon što sam ustala.

no nije mi taj poklon kao poklon toliko ulepšao dan, nego razlog iza njega. nešto me uhvatio onaj potreba-za-izolacijom period, a imam i gomilu obaveza oko faksa trenutno, pa sam joj možda malo grublje/hladnije nagovestila da neću imati toliko vremena za nju par dana, tako da je ona mukica verovatno pomislila da planiram da raskinem, pa tako posteno smanjujem kontakt.
e, a pošto je ona već od ranije upućena u to da mene taj period stiže s vremena na vreme i da se tad namerno odvajam od ljudi, a samim tim i hladim, poslala mi to i kaže mi da zna da sam ja tako problematična sa osećanjima povremeno, ali uvek gledam da ispadnem fer, pa čisto da se osigura da u ovom periodu ne raskinem jer zna da bi mi bilo glupo da je ostavim bar u narednih par dana jer mi je kupila cveće :lol: u fazonu, neka me to održava bar na tom moralnom nivou, a dok me ta moja potreba da ispadnem savesna prođe proći će me i ovaj moj trip period.

e, pa, ulepšalo mi je dan to što po prvi put neko uspeva da se nosi sa time i da me zadržava, a ne da me jednostavno onako mazohistički pusti pa posle kako se meni ćefne.

i nastavkom na to sve, ulepšalo mi je dan to što mi danas nije bilo toliko teško što sam bolesna :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ bas ti je pazljiva devojka i bas se mnogo plasi tvojih reakcija.

Samo bih pomenula - to sto te neko pusti da se izolujes i ohladis uopste ne mora da bude mazohisticki sa njihove strane (ako si mislila na mazohizam njihov), sa moje strane bi bilo - bas cu sad da da te jurim, ako ti treba prostor to cu postovati i necu te "uznemiravati" a ako ti je par dana ili nedelja dovoljno da se ohladis od mene i raskines, jos bolje, tako cu lepo da znam da sam pokusala da se zabavljam za zlatnom ribicom :) I ne znam kako drugacije ljudi treba da rade nego kako se njima cefne.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa naravno da će da se plaši kad vidi cura da nisam normalna :lol:
sad ozbiljno, plašim se i ja sama svojih reakcija jer mi je ovaj put zapravo stalo, a neizbežno je da povremeno imam tako te svoje tripove kojih nisam ni svesna da su prisutni sve dok me ne prođu ili dok mi neko ne ukaže na njih, pošto sam ja takva da bih pre ćutala, nervirala se i lupala glavu 10 dana da razmišljanjem dođem do zaključka nego što bih pitala ili rekla nešto.

no radim na tome u poslednje vreme, baš gledam da se ne zadubljujem toliko u analize, da se ne okrećem previše ka sebi, da pričam više i to, ali je ipak to proces za koji je potrebno dosta vremena, pogotovo kad sam sve vreme do sad razvijala skroz suprotne osobine. eto, imam sreće što je ona razumna i brižna, pa uspeva da se nosi sa mnom dok taj proces traje. ja bih samu sebe do sad šesnes puta ostavila. i istukla.

e, pa da, da je tako kao što ti kažeš to bi mi bilo sasvim okej, ne treba niko mene da juri niti je meni ikada bio cilj da zavlačim nekog. no ja sam do sad uglavnom imala drugačije slučaje, da ne ulazim sad u detalje, ali ukratko svodilo se na - izoluj se, ne javljaj mi se, idi gde hoćeš sa kim hoćeš, radi šta hoćeš, koliko ti je god potrebno vremena, samo mi se vrati posle i ne pričaj mi ništa od toga, a ja ću do tad sedeti i patiti i čekati te. :nope: meni je to mazohizam i prvoj meni bude neprijatno da se neko zbog mene stavlja u takav položaj
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!