Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
ja takodjer odrzavam online kontakte sa nekolicinom tipusa iz inozemstva,od bosne do australije i ti kontakti su banalni,seksualni,samim tim nisu dosadni. vec znam ko sta voli,pa ako me na primer doziva 'slatki mali' iz bosne, navlacim crne najlonke sa halterima i ruzicaste tangice i pravo na skajp na video seansu. verbalna komunikacija je u tim prilikama,naravno,kratkoslozna i ekstremno lascivna,ali nije smorna ni najmanje. Dave ( Dejv ) iz Britanije ne voli tangice,ali voli kad se natrcim u kameru i maximalno rasirim supak.itd.tvrdim da je to efikasan nacin medjunarodnog povezivanja tolerantan na jezicke barijere i imun na nesporazume i dosadu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
:krezavi:

deni jbt, sa toliko teatralnosti, kako to da nemaš talk show - makar online (youtube!). Greota da svet propusti tvoj talenat.
Korisnikov avatar
By Mars
Pri tome mu je svaka ko u Dalaj Lame.
Korisnikov avatar
By *deni*
pa imam ja nalog za online show na jednom madjarskom sajtu,ali nesto nemam elana da nastupam za sirok potencijalni krug. ovi inostrani macici mi se i licno dopadaju,u ranim su dvadesetim :bale: pa im teta denika rado priredjuje online sve sto vole,jer bi se i uzivo valjala s njima.
Korisnikov avatar
By *deni*
pa ako zelis, zlatna pico, dodaces me na skajpu, danielpinter1 ukucas na search i tu smo.samo bez foliranja.ja vas mladje volim i kao filozofe i kao spermonoshe.
Korisnikov avatar
By Macan86
Ja u principu ne umem da održavam online kontakte...ako se neko ne seti da mi odgovori duže od jedan dan ja mu više ne pišem uopšte dok ili on ne krene opet da piše ili ne prođ etoliko vremena da ja skroz i zaboravim za njega.
Kad primetim da se neko udaljuje o mene ja ga jednostavno pustim i batalim...A ako neko krene da me zavlači pa obećava neke susrete izlaske,cile mile... ulizuje mi se a vidim da ne zna kako da me se otarasi i krene da izmišlja izgovore tu umemem da budem malo i drzak pa da mu prekratim muke.
A kad ja izgubim interesovanje za nekog obično to objasnim direktno,bez okolisanja...Ne volim stvari koje su forsirane i veštačke...
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657148#p2657148]haemoglobin napisao:[/url]Elem, razgovaram sa svakim ko mi se obrati na najpristojniji nacin. Na pitanja sta trazim, sta volim, jesam li a ili p i slicno, ne odgovaram nikad i sa takvima komunikaciju ni ne nastavljam. Ukoliko neko privuce paznju kroz porukanje svojim intelektom ili bude dovoljno zabavan, upoznacu se sa tom osobom.
upravo.

dodao bih samo i da ima ljudi koji ne umiju "kao gejevi" funkcionisati van sigurne web komunikacije, ali to se nauči prepoznati... i zaobići.
Korisnikov avatar
By Hys.
e, ja nesto razmisljam - iako meni stvarno bez intelekta ne moze da se digne, to je neophodno, isto tako me ne zanimaju butchice koje su bottom i pasivne. Samo što ću da budem fina pa neću to da pitam i ne odma i ne izravno, al budimo iskreni, podjednako me zanima kao i bilo šta drugo, ako oću eventualno seksi tajms. Ne vidim to kao problematično.
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657244#p2657244]FixedAtZero napisao:[/url]Pre par godina upoznala sam jednu devojku preko četa, razmenile brojeve, i posle nekoliko dana dopisivanja odlučile da se vidimo live. Nije prošlo ni 5 minuta, a već sam poželela da se brže bolje završi. Bila je toliko antipatična i dosadna, ni nalik osobi sa kojom sam se dopisivala.

I meni se ovo jednom desilo, pa se pitam, kako je to moguce
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657362#p2657362]ZlatnaPtica napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657295#p2657295]*deni* napisao:[/url]pa ako zelis, zlatna pico, dodaces me na skajpu, danielpinter1 ukucas na search i tu smo.samo bez foliranja.ja vas mladje volim i kao filozofe i kao spermonoshe.
Hahahah, ne koristim skajp, a i nisam zainteresovan da budem spermonoša. :kiss:
Pa dobro, možda si zainteresovan da pokažeš guzu, Bogu hvala, guzat si, to je dobro, nema loših, sve se troši. :shunkica:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657284#p2657284]*deni* napisao:[/url]ja takodjer odrzavam online kontakte sa nekolicinom tipusa iz inozemstva,od bosne do australije i ti kontakti su banalni,seksualni,samim tim nisu dosadni. vec znam ko sta voli,pa ako me na primer doziva 'slatki mali' iz bosne, navlacim crne najlonke sa halterima i ruzicaste tangice i pravo na skajp na video seansu. verbalna komunikacija je u tim prilikama,naravno,kratkoslozna i ekstremno lascivna,ali nije smorna ni najmanje. Dave ( Dejv ) iz Britanije ne voli tangice,ali voli kad se natrcim u kameru i maximalno rasirim supak.itd.tvrdim da je to efikasan nacin medjunarodnog povezivanja tolerantan na jezicke barijere i imun na nesporazume i dosadu.
Denika. Jedini pravi ambasador Srbije u svetu. Jebo Dinkiceve ekonomske ambasadore. Sex turizam nam treba!
By dropsoundz
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657294#p2657294]ZlatnaPtica napisao:[/url]Totalno bih pratio Denijev talk show! :lol:

takodje, deluje mi savrsen za tako nesto. poznajem jednog lika koji danas ima 76g, ali je radio po Parizu, Montrealu, Istambulu i na jos mnogim mestima kao striptizeta. Ima cak i par filmova snimljenih. Neka SH produkcija, ali je lik zaista pun zivota. Zivi u mojoj zgradi....

https://www.youtube.com/watch?v=tkPZeZY63Tc
Korisnikov avatar
By Hellas
Ne mora odmah da se juri sa upoznavanjem, jer ako ti taj neko dosadi kroz dopisivanje posle tipa mesec dana onda nema sta da se pokusava sa tom osobom. A ako te jos vise zaintrigira da kazem, nastavis dok ne budes mogao da se vidis sa tom osobbom. Bolje ces upoznati kroz dopisivanje, to uzivo vidjanje je cista formalnost.
Naravno sve zavisi ko je zasto krenuo sa tim. Ako tragas za partnerom s kim bi pre svega da se povezes na emotivnom planu, onda bolje prvo uvideti sa distance i objektivno kakav je neko. Al ako je cilj razmena fluida i ejakulacija istih, onda nema sta da se dopisuje nasiroko.
Takodze, kod zena je polni organ mozak tako da je dugo dopisivanje a must :D
Korisnikov avatar
By bern
Deni će još malo praviti društvo ursuli u njenom zelenom akvarijmu.

Ne znam kako vam mogu biti zanimljive njegove bljuvotine.

Kad je ostar i mudar i zabavan ok, ali ovo stvarno nije nista od toga.
Off:

Ali zahvaljujemo se sponzorima bez kojih ovaj visokobudžetni spot ne bi ugledao svetlo dana.

:lol:

I metlica je hit.
Mis'im da bi se feng shui majstori užasnuli kad bi vidjeli plav zaklopac za WC školjku, još s motivima ribica, no dobro. Bar je spušten. :fancyklap:
---

Odgovorio sam već.
By Kragi
Zavisi sa kim imas posla.
Ako je lik paljevina a tebi se ne krese sa njim onda budes direktan. Ako je pak emotivac i mislis da ce da prsne k'o Gucci bez Tom Forda onda mu indirektno stavis do znanja da nisi zainteresovan za bilo sta.
U oba slucaja ti block opcija stoji na raspolaganju uz prethodni nagovestaj da ides na neko proputovanje po Kini, Indiji i Filipinima i nemas pojma kad se vracas (:

Licno se trudim da sto manje smaram druge u svakom smislu. I najmanji nagovestaj da neko ne zeli komunikaciju sa mnom mi je sasvim dovoljan da ne pokusavam vise nista. Tu smo slicni. Device :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!