Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By AndrieExilia
^ e ja ne bih ni sad, ali ili to ili da me biju ovako bolesnu, pa biram manje zlo :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pipam mišiće svoje ruke u mraku i ložim se :vruce:

šalim se samo ne mogu da se naviknem da sam ojačala konačno i da više ne deluju anoreksično pa mi zastane pogled tako kad krenem da se teglim pa ništa evo posmatram ih
Korisnikov avatar
By Kentaura
lezim pored drugarice i posmatram je.... Toliko srecna, toliko radosti, toliko volje, zelje.... toliki broj poruka razmenjen sa(nekom tamo) curicom....
Da sam definitivno resila da ih vencavam ^^
vec u svojoj glavi vidim dve mlade, jedna u 'aljince, druga u parnjaku... i ja se radujem, lumperaj pravim ...jer 'zenim' svog druga :) aooo ^^
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2656295#p2656295]Kentaura napisao:[/url]lezim pored drugarice i posmatram je.... Toliko srecna, toliko radosti, toliko volje, zelje.... toliki broj poruka razmenjen sa(nekom tamo) curicom....
vec u svojoj glavi vidim dve mlade, jedna u 'aljince, druga u parnjaku... i ja se radujem, lumperaj pravim ...jer 'zenim' svog druga :) aooo ^^
Jesam li ja pozvana na svadbu, da lumpujem? :D
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2656295#p2656295]Kentaura napisao:[/url]lezim pored drugarice i posmatram je.... Toliko srecna, toliko radosti, toliko volje, zelje.... toliki broj poruka razmenjen sa(nekom tamo) curicom....
Korisnikov avatar
By Kentaura
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2656365#p2656365]AndrieExilia napisao:[/url]

Ti si mladozenja -_- :gadafi: :zacepi:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
^ jooj pa ja se zenim (udajem?) :D
Ja te ostavim da ides na fax a ti crtas, nesreco :P :D
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
^ ne znam ko je prvi ustao jutros, ti ili ja :P ko zadnji, sređuje krevet :P :D
Korisnikov avatar
By Macan86
ubijam se od dosade pošto nemam šta da radim večeras pa čitam neke teme ove...jbg
Korisnikov avatar
By mOwbid
jedem grožđe i derem se bulesu da ćuti
Korisnikov avatar
By mOwbid
pokušavam nagovoriti haemicu da ide sa mnom na forumsku žurku. neće kurva

ne volim te odgovorne ljude :shrug:
Korisnikov avatar
By IriS
intenzivno se smejem novom spotu J Lo :lol:
Korisnikov avatar
By Macan86
krojim neke jastučnice za jednu komšiku...tako mi i treba,ko me je uopšte bio po ušima da učim mali milion zanata
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
idem da spavam i da sanjam da su mi noge amputirane možda mi bude lakše
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
aha, kad me jednom u životu ne bi uhvatila hiperaktivnost od nespavanja taman pre nego što se dokopam kreveta......... bolesti pomiluj
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
razmišljam da li da idem u grad u pokušaju da se napijem ali znam da neću uspeti ili da uzmem pare kao da idem pa da odem na breg da čitam knjigu pošto tamo nema nikoga ko može da me iznervira
  • 1
  • 380
  • 381
  • 382
  • 383
  • 384
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!