Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Hellas
:lol:
Da to je nio problem u pocetku, tj seckali joj dok sama nije pocela da sredjuje jer samo juri po ceo dan i kopa nesto :D
Korisnikov avatar
By Hys.
^ deluje kao mazićka mazić, el dozvoljava da joj se mazi tiba?
Korisnikov avatar
By spliff
dozvoljava ponekad
i to je decko btw ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
znala sam da cu da omasim, cim napisah u zenskom rodu :/

Moj Fibi, koji je bata, voli da se mazi tu al kao da oseca obavezu da se malo buni i kao odgurava.

Skoro je dobio ogromnu kesu koja je ostala od rama za slike i to je najsrecnija macka na svetu vec dva dana - da me ne mrzi snimila bih ga sta radi sa svojom novom "kućicom"
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
Slika

legnem da spavam i stavim jastuk pored sebe da naslonim ruku on dođe i uglavi se između mene i jastuka pa ja stavim ruku preko njega pa on svoje preko mene i onda oboje umremo od toplote za 5 min i takmičimo se ko će prvi da popizdi i da se udalji pola metra i onda naravno ja popizdim i spavam na šestini kreveta jer njemu ne pada na pamet da se makne. ali nema veze :meda:

elem ne pravim se da spavam nego sam mrtva i nemam snage da gledam blic i izgledam normalno
Korisnikov avatar
By spliff
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2654498#p2654498]Hys. napisao:[/url]znala sam da cu da omasim, cim napisah u zenskom rodu :/

Moj Fibi, koji je bata, voli da se mazi tu al kao da oseca obavezu da se malo buni i kao odgurava.

Skoro je dobio ogromnu kesu koja je ostala od rama za slike i to je najsrecnija macka na svetu vec dva dana - da me ne mrzi snimila bih ga sta radi sa svojom novom "kućicom"

joj kese...
a bogami i kutije
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ili je možda ovo pogodnija tema.

ne sećam se da li sam kačila ranije. ovo je mačketin
Slika

a sad je i mali mac naučio komandu samo je on malo opsesivniji ipak sam mu majka od kad je progledao
Slika
:meda:

---

Nego, tebi ćemo promijeniti ime u Aleksandra M......... Zašto, postavlja se pitanje ?

Jednostavno - fizički me nevjerojatno asociras na istu, i ona je uvijek imala neku mačku pokupljenu sa ulice , doduše uvEk šarenu. Jedna od rijetkih osoba koje sam poznavao sa kombinacijom labilne seksualnosti i libida te veličanstvenih ljudskih kvaliteta, uz priču intenziteta 200 na čas. Baš nam je bilo lEpo godinu dana. Da.

:D
Napravit ću iznimku samo sad, no svaki put kad sam vidEo baš tu, kobajagi, mačku na Vašim fotkama sam imao isti dojam koji ne bih da otkrivam. PrelEpa utElovljena džinnica, vrEdna osobite skrbi. Dok živi, skoro pa ste blagoslovljeni, osobito po pitanju putovanja i pomoći iz neočekivanih izvora. Glumite nižepotčinjenog kalfu, vrlo će Vam se isplatit. Ooops, ipak otkrih. Meaow. Heh, eh . :ozbiljan:
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 66
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!