Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
vrlo intenzivna glavobolja...nisam na oči mogla da gledam.
a onda je pala kiša :roll:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
bila do debelice a.k.a. bivše najbolje drugrice da joj čestitam rođendan, pošto sam juče kad je slavila slagala da mi nije dobro pa ne mogu da dođem, kako mi stvarno ne bi bilo loše od podnošenja ostalih prisutnih ljudi meni interesantnih za razgovor ko šargarepa starleta :shrug:

i opet sam bila najjača sa poklonom iako se i ne družimo nešto posebno više pa su joj se nove drugarice smorile što je samo moj poklon odmah okačila po društvenim mrežama :awesome:
bože ljudi odustanite od pokušaja da me nadvladate MOJE IME JE ODUŠEVLJENJE :REBELDE:

Slika

pa baš sam slatka. :giggle: volela bih da sebi budem najbolji prijatelj ili devojka pa da se tako iznenađujem sa zaista korisnim i prikladnim poklonima za te praznike i gluposti kao što su npr. topljen kačkavalj i tekila i onda da budem ovoliko srećna i oduševljena
Slika

a stvarno tako sam jednostavna što se poklona tiče a nikad niko nije znao da mi pokloni nešto da ide uz mene nego mi uvek svi kažu DA SAM IM JA NAJKOMPLIKOVANIJA ZA ODABIR POKLONA. pa šta je tu komplikovano molim vas?!? NIJE NIŠTA nego me niko zapravo ne poznaje tužna je ova usamljena duša bolesna ;(((( hehe kontate? duša bolesna. kao duševna bolest. hehehe

Dragi psihološki profilu, to bi bilo dovoljno za danas. :)
~ADHD
Korisnikov avatar
By Hellas
Jestrdej totalno ushiceno i entuzijasticno gledanje utakmice s djevojkom i Leonard Cohen :awesome:
:lol:
A pre toga tesla hug i pridrzavanje vrata :giggle:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sigurnost da sam neke kljucne stvari shvatila za 6 meseci, koje ljudi i nakon 5 godina ne kontaju :she_works_hard_for_the_money:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ispenjala sam se na drvo do četvrtog sprata i aj što sam se ispenjala nego sam i sišla iako sam usput mislila da ću do kraja morati da zovem vatrogasce da me spuštaju. živo me zanima kako sam to izvela odakle mi fleksibilnosti odakle mi spretnosti o da kle mi snage. jes da sam se kao mala pentrala po celom kraju uključujući i to drvo i da ljudi verovatno i dalje imaju traume od šokova kad me vide da visim negde ali godine alkohola gudre cigareta neaktivnosti morale bi imate neki negativan efekat na taj talenat izbegavanja smrti tokom rizikovanja iz dosade
još su sto grana sa tog oraha posekli do sad sve grane su fazon dva metra razmak

sve me živo boli od naprezanja obožavam taj osećaj<3 NAJJAČI SAM!!!!
ah, nedostaje mi parkour jako. :sigh:
Nije mi se skroz razbistrilo u glOOvi od sinoćnjeg alkohola, ali da rezimiramo: bilo ti je dosadno pa si se uspentrala na ne baš nisko drvo i isto tako, bez problema, spustila ? Da ?

Pa, ako je tako, super si. Barem si originalna.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa, da, ukratko. još je padala lagana kišica i duvao vetar ko nenormalan, ali mnogo je kul osećaj tako kad si na vrhu i njišeš se sa drvetom iako mi sad otpadaju ruke :lol:

inače to drvo je kod mene u dvorištu, kažem još kao mala sam se penjala tu non stop, sa vrha imam pogled na igralište u kraju, pa kad me mrzelo da idem da vidim da li ima nekoga onda sam odatle osmatrala. kao da mi je bilo lakše da se uspenjem nego da hodam dva minuta al aj kao mislila sam bliže mi je. nikad nisam bila normalna.
pa me onda tako jednom dvaput u godinu dana uhvati nostalgija za tim pogledom i osećajem pa pokušam opet. kad nekad ne budem mogla da se uspenjem baš će mi teško pasti to. zajedno sa mnom. :awesome:
Korisnikov avatar
By topsecret
čekanje, čekanje i još malo čekanja...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
mislim da sam danas prvi put hranila neku bebu juuuuu koja trema bokte iako znam šta kako
juju nikad ne bih rekla da ću se tako uspaničiti e pičkice jedna.

no posle kad mi celom rukom obuhvatila jedan prstić :sweet: :sweet: :sweet: :sweet: :sweet: :sweet: istopila sam se.
i posle njen bratić isto uzeo da me drži za ruku dok spava tj. pola ruke tj. da ja njegovu držim

a jedno prvi put vidim u životu drugo drugi. bože deco sklonite se od mene ne mogu podneti sebe tako blentavu na kraju ću morati jedno odvas da žrtvujem čisto da se podsetim da sam i dalje psihopata i da je sve u redu :shrug: pa onda mogu još malo vremena voleti ovo drugo eto šta fer sam
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
joj bože pa ja krajem meseca treba da idem i na praksicu u dečje selo ;////////
JA NEĆU OVAKVU NAJAVU
Korisnikov avatar
By mOwbid
pa prika :radosnice:

reč dana: prika. prvi put čula.. sviđa mi se.
Korisnikov avatar
By Macan86
svađa...ustvari tri vrste svađe sa tri različite osobe
Korisnikov avatar
By gossip
pustao sam psu sound of wolf howling
i onda je on krenuo da zavija zajedno sa vukom :)
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 39
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!