Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Sa Sisom.
Koga biste angažovali da silom utera za vas stari, četvorogodišnji novčani dug od IvanaAzuha za nagradu u visini od 40 odsto od uterane sume ?
Korisnikov avatar
By Hys.
Aleksandra Medzika

koga biste angazovali da vas uputi u sve najvece i najsocnije traceve forumske?
Korisnikov avatar
By *deni*
Nikog. Zaista me ne zanim to što se korisnik X zaklinje u ljubav korisniku Y, smerno se ponaša i drži, a zatečen je u raboti halapljivog felacia sa osobom Z u jednom klozetu. Na primer. Hipotetički zborim, radi ilustracije nivoa mogućih tračeva ovden.
Takve stvari me ne zanimaju, previše su predvidive i izanđale.

Kome biste stavili žvakaću u kosu ?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Tebi, ali ne u kosu, nego u kinesku periku :D
Po mogućstvu da perika bude roze ili indigo plava.

Kome biste podmetnuli program koji špijunira aktivnosti korisnika na kompjuteru pa da vama šalje te podatke (keylogger ili tako neki programčić)
Korisnikov avatar
By mOwbid
o.O ne bih to nikome radila. ne interesuje me

kome biste trebili vaške iz kose? jel se to tako kaže? nisam sigurna
Korisnikov avatar
By Trilian
:lol: moze i tako da se kaze ... evo nati recimo

Kome biste ubacili bubasvabu u krevet dok spava?
Korisnikov avatar
By gossip
magic-u :lol:

kome bi spremali cedjeni sok od pomorandze?
By Kragi
Sa tobom! :D

sa kim biste skocili padobranom privezani jedno za drugo - jedan padobran?
Korisnikov avatar
By Arijel B
sa overoadom.

s kim biste skupljali smece?
By Kragi
Sa denijem recimo. Vec je imao neku slicnu akciju ne? :D

Sa kim biste podelili krevet?
(idem u isti pa mi nista inspirativnije ne pada na pamet).
Ossipe, Vi mislite da sam gadljiv ili plasljiv ? Bubasvabe su vizualno prijatnije od nekih ljudi. I inteligentnije, to svakako.

Krevet bih podElio sa MDNA, recimo. Nema govora da insinuiram na seksualnu ili tu neku paranormalnu aktivnost.

Kome ne nalazite znacajnije mane ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Sebi.
Koga biste upozorili na preveliku autohomofobiju, koju filtrira kroz nesnosne teoreme po forumu ?
Korisnikov avatar
By Trilian
Sa Sanjom recimo

Koga biste osisali?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nisam zapazila da je neko dovoljno lud za to pogotovo sa mnom koja bi verovatno htela da se popnem na tornado a da oni da stoje pored i da me snimaju ako već ne budu hteli u centar dešavanja

sa kim bi sparingovao/la?
Možda da organiziramo neki kasting gdje će na licu mEsta i osobno to utvrdit, te isprobat kakvoću njihove sEmene tekućine, naravno isključivo u estetske svrhe, kao antirid.

:lol:

A što znam, recimo vjevericu, ako mu ikad oprosti kontakt sa Radoslavom i komente o visini, što je malo izvjesno.

Koga biste rado napastvovali ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Nisam upućen da postoji potreba za opraštanjem zbog Radoslava, pa ne mogu da komentarišem.
Što se duga tiče, shvatio sam da je već vreme za brutalne metode. Iako se odrekao porodičnog prezimena i nadenuo sebi novo - Azuh, vrlo dobro znam njegovo porodično prezime, kao i mesto prebivališta njegove porodice u Jagodini. Pa ću lepo da zapucam u Jagodinu i uđem u njihovu porodičnu kuću, k'o Jeka u '' Đekni '' i neću se pomeriti odatle, dok se ne isplati dug.

Napastvovao bih Drću i ne samo što bih ga napastvovao, već ću i da ga napastvujem. :jumphug:
Korisnikov avatar
By *deni*
To što je govno je, vidim, mnogima interesantno, ali meni nije. Ja sam uvek bio rad da pomognem, kad imam i kad mogu, ali nisam doživeo da je meni iko pružio ruku, kad nemam. No, svejedno, sam sam kriv, ali to tek tako da prođe neće. Svako ko me prevari, može da računa na odmazdu.
Ta spodoba me je čak skinula i sa liste prijatelja na fejsu, što mene nije sprečavalo da joj ponovo pošaljem zahtev ( ne bih li joj bio u vidokrugu dok ne vrati dug ), međutim, zahtev je ostao bez afirmativnog odgovora. I tako već mesecima. Dug mora da se vrati. Makar da me je jebao, ili me na koji drugi način zadovoljio, pa još i da imam subjektivnu satisfakciju, nego ništa.
Slika
Idemo dalje.
Kome biste draškali anus ? :fist:
Korisnikov avatar
By Insorcer
ne bih nikada seo na skuter. Na ozbiljnijem motociklu bih provozao moW, i ona je mene :D

Sa kime od forumskih duša bi cimerisali?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sa nekim ko ne podnosi vampire da možemo da hejtujemo

koga bi poslao/la na lečenje? :pickme:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
mozxe ali da se prwom serijom zxrtava nahranimo i dobijemo kuru pa onda kad nas savlada dezorijentisanost i napadi smEEha da pustimo šešelj psuje techno 2:00 i uz to da nastavimo
Slika

• 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 111
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!