Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
spavala sam 3 sata, ali ništa nisam sanjala, samo mi je igrica bila pred očima koliko sam opteretila mozak i onda sam razvijala teorije kako ću se izgubiti tu i neću znati da se probudim, ali bio mi je baš kul taj polusvesni stadijum i htela sam duže da ostanem, pa sam ipak rešila da se probudim dok nisam prsla.
Korisnikov avatar
By mOwbid
Malu devojčicu koja je izgubila roditelje u gužvi, pa sam se družila sa njom da ne bude tužna. Zvala me je tiktak.

i svašta nešto još pored toga, pandure koji su hteli da ostave neku babu kod nas u podrumu da umire, pa mi nisu verovali da nemamo podrum, pa me napali da sam kidnapovala devojčicu. Itd.
Korisnikov avatar
By Hys.
Kilo rostilja da jedem sa Mirth i jos nekim ljudim u Italiji.

Jbg, legla gladna :-/
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ne mogu da se setim ali opet mi je neka od dragih osoba bila nešto ranjena ili bolesna.

nikad mi se nisu toliko puta za redom zaređali takvi snovi počinjem da paranoišem
Korisnikov avatar
By gossip
da sam dobio posao kod rodbine u nemackoj

sto zapravo i nije daleko od realnosti
Korisnikov avatar
By Horcrux
Sanjao sam da zivim u autobusu na dva sprata sa gomilom ljudi (zamislite uzasa). U sred noci se pojavio Voldemort i zatrazio da izadjem i suocim se sa njim, sto sam i uradio. Mislio sam da cu umreti, ali sam nekako uspeo da se odbranim i on je pobegao. Vratio sam se u autobus u jutarnjim satima, ali je bio prazan, pa sam pomislio kako su svi otisli na posao (lol). Nisam mogao da nadjem svoje cipele, pa sam pozajmio visoke potpetice Koncite Vurst Slika I tako sam isao gradom na stiklama i trazio rodietelje i svi ljudi su me gledali u fazonu o.O Na kraju sam se vratio u autobus i svi su bili tu, pa su bili ssrecni da me vide jer su mislili da me je Voldemort ubio. Zahvalio sam se Konciti na cipelama i autobus se vratio iz sume na autoput.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a mozda nije spavala :kopanos:

ont: da mi se najbolji drug iz detinjstva zalio kako svima dajem dupe samo njemu ne, i onda sam mu reko "dobro ae i tebi cu" i on kao "jej, ajmo kod mene". i tako krenusmo kod njega al ja stadoh usput da kupim pilece grudi i birao sam ih jedno 10 minuta a iza mene se napravio red pa su krenuli ljudi da mi pricaju da pozurim i ja ih oteram u tri lepe i izadjem iz prodavnice i tu se probudim :lol:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2654101#p2654101]Horcrux napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2654097#p2654097]AndrieExilia napisao:[/url]Nisam stigla bilo sta da sanjam... :'(
Sanjala si, ali se ne secas. U toku noci sanjamo 4-7 puta u ciklusima, znaci 24-42 sna za samo jednu noc. Ogromne vecine se ne secamo kada se probudimo, ali oni ostaju u podsvesti.
Tacno tako, u toku noci, a ja spavala celih 60 minuta xD
Evo 48 sati sa jednim satom sna, ni veceras necu mnogo verovatno a i sutra radim 8 sati kao i prethodna dva dana. Pa spavanje i sanjanje is for weak people xDD
Korisnikov avatar
By RetributioN
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2654106#p2654106]Anhedonie napisao:[/url]a mozda nije spavala :kopanos:

ont: da mi se najbolji drug iz detinjstva zalio kako svima dajem dupe samo njemu ne, i onda sam mu reko "dobro ae i tebi cu" i on kao "jej, ajmo kod mene". i tako krenusmo kod njega al ja stadoh usput da kupim pilece grudi i birao sam ih jedno 10 minuta a iza mene se napravio red pa su krenuli ljudi da mi pricaju da pozurim i ja ih oteram u tri lepe i izadjem iz prodavnice i tu se probudim :lol:
potajno sam se nadao tri milisekunde da te ceo red jebao do kraja priče
Korisnikov avatar
By mOwbid
da sam otišla do drugara tu u feget selu gde je Hys pravila neke fensi kokice. podelila sam sa njom 1 Raffaello :lol: ne sećam se ko je dobio badem.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
neki lost girl kid's edišn ne sećam se. mislim što se moći tiče da ne zvuči pogrešno :s
Korisnikov avatar
By Beaver
Sanjao sam Boška Jakovljevića (ne ložim se na njega) sa nekom čiroki frizurom. Bio je prosed, ležao da ivici kreveta, držao bebu u rukama i nešto mi filozofirao o životu i gejOvima. :facepalm:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ubila sam nekog pauk pacova i ispresovala ga ali svi organi su ostali normalni pa sam to posmatrala :ozbiljan:
i još svašta nešto spavala sam 15 sati ali naglo me probudili i sve sam zaboravila
By Kragi
Zmiju, africkog pitona. I konstantno se pojavljuje na neverovatnim mestima i konstantno bezim. Jos gore, budim se, ustanem, odem do kuhinje i posle 15 minuta se vratim u krevet i nastavim da je sanjam. San se zavrsava tako sto sanjam da lezem u krevet i zaspim i onda osetim njenu tezinu na jorganu kako gmize od mojih nogu ka glavi (koja mi je takodje pokrivena) i prelazi preko mene. Toliko realisticno da sam maltene polubudan osetio.

I sad znam da ce se nesto desiti, ne zato sto sam sujeveran (iako sam citao tumacenje snova priznajem) nego zato sto sam intuitivan jako. A nikad nista ne sanjam ili ne pamtim snove.
Poslednji put, pre par meseci zovem frienda i pitam:
- je l' si dobro?
- nisam.
- sanjao sam te, bukvalno sam znao da nesto nije ok.
By Kragi
?

Ako neces zato sto mislis da mi se ne bi svidelo iz bilo kog razloga - slobodno, a ako bi da me drzis u neizvesnosti - njaaah.
U principu nije mi bilo svejedno par sati po ustajanju, sad sam super. :D
By alexandermagic
Turmalin je tu višak, može ali ne mora. Lijevi džep - crveni jaspis, da se ta negativna misaona konstrukcija koja ti se namjerno i svjesno šalje stostruko olupa o glavu toj gospođici/gospođi koju pokazuje horar trenutno. :evil:
By Kragi
Aha, pa hvala zaista.

A inace, kada sam citao bas tumacenje za pitona mnogo toga se uklopilo.

Sutra putujem i to mogu ali mi ne pada na pamet da odlazem jer je posao u pitanju. Tamo cu svakako, vezano za pomenuti, videti neke ljude za koje znam da me bas ne vole, da ne kazem zavide mi (mnogo mi to egocentricno) iako smo poslovno, naravno, ok. Stvar je u tome sto ja sve to znam a realno ne ocekujem bas da me neko rokne pistoljem pa da kazes da moze da me iznenadi neki postupak. U sistini, uglavnom su mi stavovi nejebavajuci a imam i fin back up pa mi se moze.

Tebi svakako hvala jos jednom. :)
Korisnikov avatar
By Markiza
Pre par dana sanjala komšiju, zvala me majka i rekla čika Biba umro. Bilo meni krivo, razmišljala o njemu, videla ga u januaru zadnji put i sanjam te noći:

Zvoni neko,ne stigosmo ni da otvorimo kad ulazi čika Biba sav živahan, veseo, razdragan, rumen, malo liči na Slobu M. sa osmehom i viče: Dobar dan! Gledamo ga mi, a gledamo se i međusobno, kad kaže majka: Vidi, on živ. Ja odgovaram: Ma nije, samo nosi masku da ga ne prepoznamo.

Budibogsnama
Korisnikov avatar
By Arijel B
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2654892#p2654892]Markiza napisao:[/url]Pre par dana sanjala komšiju, zvala me majka i rekla čika Biba umro. Bilo meni krivo, razmišljala o njemu, videla ga u januaru zadnji put i sanjam te noći:

Zvoni neko,ne stigosmo ni da otvorimo kad ulazi čika Biba sav živahan, veseo, razdragan, rumen, malo liči na Slobu M. sa osmehom i viče: Dobar dan! Gledamo ga mi, a gledamo se i međusobno, kad kaže majka: Vidi, on živ. Ja odgovaram: Ma nije, samo nosi masku da ga ne prepoznamo.

Budibogsnama
nekako divno k'o Momcilo.
Korisnikov avatar
By gossip
neko/nesto me je jurilo
klasika
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Sve neke gluposti, da sam otisla u pekaru, zakasnila na posao, spremila da jedem... Znaci susta realnost :)
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2654898#p2654898]Arijel B napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2654892#p2654892]Markiza napisao:[/url]Pre par dana sanjala komšiju, zvala me majka i rekla čika Biba umro. Bilo meni krivo, razmišljala o njemu, videla ga u januaru zadnji put i sanjam te noći:

Budibogsnama
nekako divno k'o Momcilo.
Aaa, jezivo ipak. :)
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!