Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
nekad me je zanimalo, a onda sam uvidio da moje pretke unazad nije. danas me uglavnom nervira... porodična stabla vidim u svjetlu homofobije i to mi smeta.
Korisnikov avatar
By Katengl
Nemam, ne treba mi, ne zanima me.
Ne interesuju me ni živi rođaci, a kamoli mrtvi...
Korisnikov avatar
By Horcrux
Iskreno, ne znam dalje od babe/dede, ali me ni oni ne interesuju jer nisu zivi. Ne vidim poentu da razmisljam o nekim precima koji su ziveli pre nekoliko vekova, nemam nikakve koristi od toga. Gubljenje vremena iskreno.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2654588#p2654588]Katengl napisao:[/url]Ne interesuju me ni živi rođaci, a kamoli mrtvi...
tako.

mada volela bih da znam ja bih sve volela da znam no nije mi ovo važno pa me mrzi da se cimam.
potrudila bih se kad bih mogla da im saznam kompletnu medicinsku istoriju :lol:

ovako me eventualno interesuje da li imam eskimske krvi čisto da objasnim sebi ovo svoje nepodnošenje toplote i prigrljavanje hladnoće do granice smrti od zamrzavanja
i naravno ako postoji neko nasledstvo mada šta tu ima da bude to su sve dangube jedino ako je neko sa skromne ćaletove strane bio princ pa odbegao jadan ovamo iz bunta prema raskošnosti
okej prestaću.
Korisnikov avatar
By .:Q:.
U par navrata sam se baš lepo bondovao sa svojim babama i dedama praveći porodično stablo, slušajući priče i razgledajući fotke. Daleko od toga da je to bilo gubljenje vremena.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!