Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Trilian
Nervozna sam...besposlena sam i dosadno mi je... moram hitno da pronadjem neku zanimaciju
Korisnikov avatar
By Macan86
Odvratno...Kašljem kao magarac a čini mi se kao da imam temperaturu.Ja se ponadao da će da prođe samo al izgleda da ipak moram kod lekara
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Radila 8 sati pa spavala samo sat vremena i opet radila 8 sati. Sta vi mislite kako se osecam? :)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
samo razvijam tikove neke u poslednje vreme :shrug:
uništila sam kutikulu (? valjda se tako zove) na palčevima i non stop cupkam nogu pa se iznerviram kad skontam da cupkam pa onda od nervoze opet mahinalno krenem da gulim palac pa kad i to skontam onda se kao paralizujem ali krenem da grizem usnu. jako me nervira to sve vezaću se
Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2654181#p2654181]EnMademoiselle napisao:[/url]samo razvijam tikove neke u poslednje vreme :shrug:
uništila sam kutikulu (? valjda se tako zove) na palčevima i non stop cupkam nogu pa se iznerviram kad skontm da cupkam pa onda od nervoze opet mahinalno krenem da gulim palac pa kad i to skontam onda se kao paralizujem ali krenem da grizem usnu. jako me nervira to sve vezaću se
i ja to sve radim još od kad sam bio klinac(naročito ako moram da sedim dugo u mestu ili ako nemam šta da radim).
meni obično pomaže da radim nešto,bilo šta samo da se udubim
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
meni bi pomogla psihoterapija. :grin: dobro hospitalizacija ludačka košulja i kaiševi

Slika
+ brnjica
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sanjam nešto
probudim se
sanjam nešto drugo
probudim se
sanjam a ne sanjam zapravo ništa jer sam već sva žnj i nemam snage
probudim se
sanjam opet nešto kratko bog zna
probudim se

legla sam u 11 probudila sam se šesnes puta do sad JA NE ZNAM VIŠE DOKLE OVO IDE.
ispizdela sam neću više ni da spavam u životu
Korisnikov avatar
By Macan86
osećam se kao da sam šmrkao biber,em, mi curi nos em me svrbi...al bar više nemam temperaturu
By Kragi
Sjajno.
Uz to Laki je odlicno. Sredili smo i to kurence koje smo cekali da de sredi kad se napune godine starosti. Jos samo malo da se oporavimo od operacije pa ga stric vodi na more. :D
Korisnikov avatar
By Horcrux
Currently on top of the fucking wolrd.

Serena Williams je upravo osvojila 18. Gren Slem titulu i tako nastavlja svoju misiju najbolje sportistkinje svih vremena. Beskrajno sam ponosan i presrecan, čekao sam ovaj trenutak cele godine. Serena je apsolutna legenda i ogroman sam fan već 12 godina.

ALL HAIL THE QUEEN.

Slika
  • 1
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!