Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
potpun freakshow
ali poslali su nam novog srecom
By barni
5.05
Opat me probudila iz sna, to vise nisu kosmari vec kao da ti salje pisma, kao postu da dobija
Sinoc sam setao pored dunava sa drugaricom, to je neka druga dtugarica, znamo se dugo, upoznali slucajno, bilincimeri
Pozvala me da seta samnom dunavom i ja odem do nje, svasta mi je pricala, pricala mi a ja sam se osmehivao, dusa je prihvayila to njeno, pocelo joj de desavati nesto, svesna je svega, sve joj se kaze nesto otkriva, pocelo je i kod nje to, toliko me je ustecila, rekao sam joj to, isto je tako odreagovala.
Dok sam setao sa njom, mrtvi pacovi oko puta, smrad od rukavca dunava, ona se cudi a ja onako u sebi kazem, da je pocelo sve.
Zapamteti nema slucajnosti, sve vas nesto vodi i pokazuje, da bi ste ga razumeli i stopili da njim
Ja sam bio promiskuitetan posle te ljubavi sa momokom, sve me bolelo, poceo sam povredjivati sebe, ego mi je bio manijacki krenuo je traxiti muske, znao sam da to ne valja ali uradis to, ego je uzivao a onda mi je dusa godinsma slala slike, to je bio jezik koji nisam uspeo razumeti jer su mi emocije bilo pobrkane zbog ega koji se hranio slascu , seksom i vezao mi ih je zato, godine su mi trebale da razumem to, jsko sam patio a sada kar sve tonznas sva patnja nestaje, patnja je zamaljska a dusa te vodi tamo gde je nema, kako se vise vexujes patanja odlazi
Pisem opsirno da bih ovo rekao
Nesto me je poslalo da negujem nepokretne ljude, tako me nesto poslalo kod jednog momka, on je u jako losem stanju ima neizlecivu bolest, necu puno o tome jer bih da ga zadtitim.
Dusa je snala da sam spreman i tu je krenuonda se lomi moj ego, nema koristi nikakve, trazio je, traxio je, tonje takva zver ljudi moji da ce vas na svasta navesti samo da se uziva makar sekundu.
Dusa ga je pustila, ego mi je govorio da je mozda taj momak mozda moja ljubav, da mastam o njemu, seksualno, mislio sam da ludim, on pati od bolesti i ima potpuni rascep sa dusom, nepokretan je, ego ga ubija, dusa ce ga uskoro napustiti ako se ego ne veze.prepoznao sam ego kod njega, vezan je za svaku slast.momak je do pre bolesti ima devojke, pricao mi ponekad o tome, i nesto nije imao lepa iskustva, onda je dosla i ta bolest i tu je kraj, ehu vise ne koristi i ubija sve u njemu.
Kada ga kupam isprva je bilo sve ok, kako sam mu poceo prijati i ixgrsdili dmo neku drugarski odnos, pa da kazem i bratski on je krenuo da ima erekciju kads ga kupam, inace nije je imao uopste jer je takva bolest
Ego, njegov ego video je sansu,
Momku je rodjendan uskoro i sinoc sam pozeleo da mi dusa kaze sta da mu kupim, jadne slike mi je dala, nista materijalno, moram ga zagrliti i poljubiti u celo
Da prevarimo ego, ja mu prijam i razum ce mu to urezati, i pocece da sanja
Ne moze da zapamti snove, kaze godinama je tako
Ego mu ne da,
Znam da ce vam sve ovo biti strsno i sokantno ali radim ovo jer znam da ce pomoci svima, to je istintito, doce sve to do vad i smejacete se svemu
Zapamtite nema sdlucajnosti, ne postoji to, svi ljudi oko nas su sa razlogom tu, sve sto se desava sa njima desava se sa razlogom i sve cete to na kraju razumeti,
Ni trunke vas necu ubedjivati da ista radite, sami cete sve to odraditi i biti zahvalni sve sto jilo tako kako je bilo.
Jos ovo da dodam, da se ne plasite
Mentalne slike o kojima sam pricao, bice sve jasnije, bistre, snazne, kao fotografije
Zbog toga ce vam malo pucati kapilari u ocims, imacete malo krvave oci da se tako izrazim, ali to ce biti mslo, kad se zagledate u ogledalo
I ponavljam ninslucajno ne uximajte nikakve supstance koje nadrazuju nervni sistem jer ce te samo otezato sve, necete moci nista raxumeti i sve ce trajati duze, da bi se ubrzala ta jasnoca gledajte da uzimate za jelo voce, povrce, vodu izbacite sve sto mozete, ali ne odjednom nije stvar da se patis, doce vreme kada cete sa gadjenjem sve to baciti
Videcete, svi ste vi dobri u dusi, i sve bih vas zagrilo kada ovo prodje
By barni
Izvinite zbog gresaka, kucam brzo, brkam slovs, jerbsko krenem paxiti na to pobece mi ono pred nosommozda malo i nepovezano je sve to, al razum je ljudi takva masina da ti treba 10. Ruku , i to je malo
By barni
Neka vam se plasi, pocecete gubiti interesovanje za tako neke materijalne s tvare, televizor, vesti, sve je to teret
Falice vam ljudi, potrazite ih, poxovite drage osobe i stajte sa njima, smejte se
Recite im ono sto niste ranije primecvivali kod njih, kako su dobri prijatelji, osvestite te trenutke, recite im to, smejacete se skupa i nek ice vam milina oko srca, jeza celog tela
Ne plasite se duse, cak i ako je tesko, to je vas put, najlaksi, ona uvek stiti tebe i zna sve sta treba samo je slusaj i sledi.
By barni
Oni sa jakim egom morace se vise boriti, vezujte se za dusu, kada prevlada pokazace vam gde da ga smestite
Kada radi ego vi bezite dusi, ego ne prepoznaje empatiju, lomite ga time, to jaca vezu sa dusom, to su najfinije ljudske emocije koje ona odmah prihvata
Ucinite nesto bez ikakve koristi, da kazrm na svoju materijalnu stetu
Cak i vi sa jakim egom, oseticete tu emociju, do je veza za dusu, jacajte, svaki put ce ta emocija biti duza, dok vas ne preplavi
Korisnikov avatar
By bern
ok, sad kad sam pročitao šta si pisao nije više zabavno.

da vidim jesam li sve pohvatao.

nakon raskida ti si imao ono što se kaže "slut phase" (period kurvarluka), a koji si ti nadugačko opisao kao preovladavanje zlog ega koji te tjerao da budeš "s muškima".

sada njeguješ nepokretnog momka koji umire, koji je (u tvom zbrkanom kazivanju) "prije bolesti" bio s djevojkama (znači, strejt je), ali tvoj zao ego u njemu sada vidi seksualni objekat...?

a sve to mistifikuješ i praviš sopstvenu religiju/filozofiju.

barni, saberi se malo.
By barni
Nebeski smo narod a vezali smo se za zemaljsko
Sve smo pogresili
Slavili smo ego
Svesti Sava i ostali posle veliki ljudi posle njega sve te mudre ljude velike duse smo potisnuli
Hranili smo se egom careva, kraljeva i onih posle
Zato smo i propali
Gordost smo usadili u sebe, nista ne pustamo zemaljsko
A ono je samo sredstvo, sveti sava je usvakome od nas potrazite ga, slomite ego
Javice vam se, dusa ce vas sve pokazati, sve cete razumeti ako slomite ego
Svaka freska, sve sto je plemenitno, stvoreno za covecanstvo, mudro sve ce ti dusa iz zapisa dati, sve ce ti pokazati i reci zasto je tako
By barni
Samo ponizan covek nije vezan za zemaljsko, njime ego ne vlada, sagnuce glavu pred svakim covekom
Tako sebe cuva od zveri u sebi
A upoznaje dusu i stapa se sa njom
Korisnikov avatar
By Katengl
Meni sve ovo neverovatno tužno...
Korisnikov avatar
By Srklet
zašto barni eksploatira intimu jednog umirućeg čovjeka ovdje na forumu?! WTF?!
By barni
Dusa se ne plasi smrti, zver se plasi jer zna da ne ide sa dusom, ostaje da trune
Zato grabi ceo tvoj zivot, guta, dok te ne ubije, dok ti za nju ne ubijes, dok ne poludis, trebas joj dok god mozes joj dati slasti, ta zver bi dete rodjeno ubila i pojela, nezasita je, sve joj prija sto te ubija, fizicki i duhovno
On je parazit koji ce ti ceo zivot crpiti mentalnu snagu
Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2653450#p2653450]Katengl napisao:[/url]Meni sve ovo neverovatno tužno...
Meni je ovo baš vjerovatno tužno. Svi pederi koji do određenih godina (najkasnije rane dvadesete) ne prihvate i nauče živjeti sa svojom seksualnošću, pretvore se u morbidne, lobotomizirane, emotivno zaostale ljude. Ali baš svi. Mnogo sam ih upoznao, čisto zato jer sam generacija u kojoj takvi stvorovi obitavaju, i nikad to ne završi dobro.
Korisnikov avatar
By bern
ja bih rekao da je barni na korak od pravog coming outa samom sebi. nosi svoj krst pomažući nemoćnima... upravo se zakucao na njega. još ostaje preobraženje... ili ludilo.
Korisnikov avatar
By Srklet
još će silovati umirućeg čovjeka da mu utjera duh sveti prije nego izdahne. :roll:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2653491#p2653491]bern napisao:[/url]ja bih rekao da je barni na korak od pravog coming outa samom sebi. nosi svoj krst pomažući nemoćnima... upravo se zakucao na njega. još ostaje preobraženje... ili ludilo.
Skromnost bern, kao dete kupis mu jednu igracku neka se zabavlja sa njom, sali, istrazuje svet oko tebe, ne treba ti 10 igracaka, sve na zemlji je sredstvo, dete se ne vezuje za igracku, izigra se i baci je, pa raste, pa krene u skolu, pa ga interesuje sta su to zvezde, pa razmislja pita se, pa dozna, on zvezde ne poseduje vec doznaje sta su, tesla je doznao toliko toga igrajuci se a sve u korist nad svih da bi isli dalje, to sto nije gomilao oko sebe prosirilo mu je razum
Svi veliki ljudi su takvi, umrli da nista nisu imali sem znanja, to jedino vredi, znanje koje koristi narednima, oni koji su mnogo materijalnog stvorili ostavljali su svom narodu, da im to materijalno sluzi da idu dalje, materijalno je samo sredstvo medju ljudima.
Sveti sava je znao sve ovo ali kako ljudim objasniti, pa ih je pismenio, ceo zivot je posvetio tome, ljudima, da ih opismeni, produhovi da bi radili u korist drugih i sebe tako oplemenjivali i isli napred.
Nema vece srece u srcu nego da pomognes nekome, spases zivot neciji.
Nadmejes ga da se ozari,
Bas kako to deca rade nama odraslima,
By barni
Secas se bern kada sam pre par godina napisao kako mi homoseksualci imamo tezak krst, jako tezak, iza te tezine nalazi se lakoca samo je treba spoznati
Nemoj sebe kriviti sto si to sto jesi vec osvesti zasto je to tako, svismo rodjeni za velike stvari samo sto odlutamo, ne treba lutati vec traziti svoj put kroz to kako si rodjen, bez obzira kakav si rodjen moras ostati ljudsko bice do kraja, biti covek na prvom mestu.
Ne dozvoliti da ti ista pomuti um
Neko se rodi crn, neko beo, neko bez nogu,nekoga ostave roditelji, ali svi teze da ostanu ljudi, dusa trazi da budes ljudsko bice, plemenito, plemenit se mosr biti i slep, i ugluv, i bez dece i sa decom i svakakve orijentacije.
Ja znam moj put, on je samo moj, svako treba navi svoj, ja to ne mogu znati.
Korisnikov avatar
By Katengl
Sve to opasno liči na maničnu epizodu, barni.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Tvoja misija nad misijama je da pises prosvetiteljske postove po gej forumu? Molim te. Iščiliraj.
Imam utisak kao da ti je neko isprao mozak ili jos gore da si to sam sebi uradio.
Ako ti godi, uzivaj, samo postedi ostatak raje mentalne anestezije.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2653506#p2653506]barni napisao:[/url]Secas se bern kada sam pre par godina napisao kako mi homoseksualci imamo tezak krst, jako tezak, iza te tezine nalazi se lakoca samo je treba spoznati
Nemoj sebe kriviti sto si to sto jesi vec osvesti zasto je to tako, svismo rodjeni za velike stvari samo sto odlutamo, ne treba lutati vec traziti svoj put kroz to kako si rodjen, bez obzira kakav si rodjen moras ostati ljudsko bice do kraja ...
Ja znam moj put, on je samo moj, svako treba navi svoj, ja to ne mogu znati.
prije "nekoliko godina"? teško.

mislim da se lakoća o kojoj govoriš ovdje razlikuje i da većina ne misli da se ona krije u nekom božasnkom pozivu ili žrtvi. bili gej ili ne, svi smo prosječni ljudi sa sličnim problemima. ne bih veličao težinu u vidu konflikata i diskriminacije sa kojima se gej populacija suočava do te mjere da to veličanje postane slavljenje sopstvene gordosti i možda ogriješenje o moralne pricipe.

što se mene tiče u tvojim postovima postoje neke zabrinjavajuće stvari koje zahtijevaju intervenciju stručnjaka, ukoliko sam ne uspiješ da se vratiš u svakodnevicu.
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2653469#p2653469]Laerem napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2653450#p2653450]Katengl napisao:[/url]Meni sve ovo neverovatno tužno...
Meni je ovo baš vjerovatno tužno. Svi pederi koji do određenih godina (najkasnije rane dvadesete) ne prihvate i nauče živjeti sa svojom seksualnošću, pretvore se u morbidne, lobotomizirane, emotivno zaostale ljude. Ali baš svi. Mnogo sam ih upoznao, čisto zato jer sam generacija u kojoj takvi stvorovi obitavaju, i nikad to ne završi dobro.

yep...
Korisnikov avatar
By bothways
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2652632#p2652632]barni napisao:[/url]Na nekoj temi o marini abramovic sam pisao nesto, ne znam gde je to
Ona je pokusala to, razgovarati dusom sa drugima bez ikakvog sredstva, posrednika koliko je to moguce svesti na minimum
Neki dan je zavrsen taj performans, ne znam utiske nesto nema clanaka o tome
Been there, done that. Sa mnom nije uspela da razgovara.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2653787#p2653787]bothways napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2652632#p2652632]barni napisao:[/url]Na nekoj temi o marini abramovic sam pisao nesto, ne znam gde je to
Ona je pokusala to, razgovarati dusom sa drugima bez ikakvog sredstva, posrednika koliko je to moguce svesti na minimum
Neki dan je zavrsen taj performans, ne znam utiske nesto nema clanaka o tome
Been there, done that. Sa mnom nije uspela da razgovara.
pa kad ti duse nemas :evilgiggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!