Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
posao, psihološko zlostavljanje soon-to-be-ex cimera, šetnja uz savu, predstavljanje jedne fantastične publicističke knjige u nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, tračanje s dva josipa, obavljanje kućanskih poslova itd. svašta nešto ^^
Korisnikov avatar
By mOwbid
mali brat od tetke. :love: legenda je
etwas čudnovato i etwas potpuno tužno.

jer gospođa Matilda "(…) bijaše već trideset godina u žalosti za pokojnim mužem i za
pokojnim sinom jedincem, pa je najvoljela da sluša iz onih strana, gdje je imala svoja
dva nezaboravna pokojnika"
Korisnikov avatar
By gossip
bleja na krovu zgrade sa celom ekipom,grickalicama i picem...ni ovo malo kise nam nije smetalo :) :love:
Korisnikov avatar
By bern
plivanje. mnogo plivanja.
Korisnikov avatar
By gossip
sreo sam bivseg kolegu...i neverovatno sam happy zbog toga
bas smo se lepo ispricali i u zivotu divniju osobu od njega nisam upoznao :love:
Korisnikov avatar
By gossip
video se sa starom drugaricom nakon 3 godine i nastavili smo dalje kao da nije bilo pauze u druzenju :love:
Korisnikov avatar
By Horcrux
Bio sam na super partiju sa super muzikom. Ne mogu da verujem da postoji mesto u ovom "gradu" koje pusta stranu muziku. Osecam se kao Kolumbo.
Korisnikov avatar
By gossip
pricanje sa malom devojcicom...divnica :love:
Korisnikov avatar
By mOwbid
brat, svaki dan se čujemo. baš je fino.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pričala sa ćaletom nešto ozbiljno i potvrdila da mi je teorija tačna i sad sam jako hepi što sam sve vreme bila u pravu koliko god da sam i sama poricala ranije i koliko god da mi ne godi :lol:

ali uvek sam znala.
z n a l a

ZNALA. PAMET ISPRED SVEGA ✓
Korisnikov avatar
By axel87
horizontalan polozaj posle iscrpne prve smene na poslu ....
Solja multivitamina
Korisnikov avatar
By Horcrux
Slika

Serenina pobeda na US Openu i legendarni 18. Gren Slem. Hvala ti za sve ove godine, toliko sam ponosan sto sam fan već 12 godina. Bio sam tu kroz sve uspone i padove i bukvalno odrastao gledajuci je. Toliko sam srecan da reci ne mogu opisati. Čekao sam #18 cele godine i evo napokon je stigao. Serena je legenda i svakim turnirom ispisuje stranice teniske istorije.

H18TORY

Cheers!

Slika
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa druženje sa totales :love: jedina osoba sa kojom bih mogla da živim tj. želela da živim jer znam da bi mi svaki dan bio carski. gospode da nju ne znam smejala bih se 90% manje. na životnom nivou.
srce moje testament moj. <3

posebno mi je ispunilo to što smo obe asocijalni idioti i prepirale smo se ko će da pozove da naruči picu i onda je ona pozvala i jave joj se odande a ona kaže HALO JEL RADI DOSTAVA?! i ja krenem da umirem od smeha jer dok radi picerija radi i dostava i ona krene da se smeje od mene i doda mi telefon i ja sad ne znam da li je uopšte pozvala ili me zajebava i vičem šes puta halo i onda mi se jave i kažu da dobro veče izvolite i ja kažem PICERIJA?! i on kao ......da. izvolite. i onda sam naručila nekako i taman da završim razgovor i lik mi traži broj i ja krenem da diktiram a ova krene da eksportuje njen bolestan smeh i onda sam i ja krenula da se smejem između diktiranja svake druge cifre. kako je lik pristao da nam donese ja ne znam ja bih mislila da me neko zajebava iz ludnice i batalila bih eventualno bih poslala hitnu pomoć umesto pice da nas hospitalizuje dok još nije kasno
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 39
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!