Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Flarea
Trenutno najviše kad me neko požuruje, tad obavezno nešto zaboravim.:cupakosu:

A pored toga
- Kada neko ne ispoštuje dogovor
- Kad neko hoće nešto da mi zabrani i kad mi kažu da ne mogu nešto da uradim
- Kada moram objašnjavati i ponavljati više puta
- ljude koji se očajnicki trude da se dopadnu svima i svima tepaju i keze se.
Uvek se ispostavi da su teški smradovi.
- Aljkavost, prostakluk, neodlucnost…

Ima jos mnogo toga
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
"ju što si bela/bleda! mogla bi da pocrniš malo"

JU ŠTO TI JE OBRAZ CRVEN! KAKO MISLIŠ NIJE :shamar:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pešake KOJI STOJE NA POČETKU PEŠAČKOG PRELAZA I TU NEKOG ČEKAJU____________
evo gde sam ako ne popizdim i pregazim nekog zbog toga već sam par puta došla u iskušenje pogotovo kad brže vozim pa prikočim zbog njih da pređu a oni onako stoje opušteno i gledaju me kao što sam stala ŠTA GLEDAŠ BOLESNIKU SKLONI SE ODATLE PREGAZIĆU TE JEL SI NORMALAN

+ kad neko drži noge na stolu pogotovo na stolu gde posle jede. sloši mi se
ima kod sebe u stanu da stavim ogradu oko svakog stola :ozbiljan:
By alexandermagic
Za noge podignute na stol kod mene bi slijedila momentalna amputacija noga. Prethodi joj šljaga upozorenja koja je srećom dostatna. Jer, možemo bit opušteni i bez takvih iritantnih ispada. Poštujmo stambeni prostor, kako svoj tako i tuđi. :ozbiljan:

A i za to prvo se slažem, dabome. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nah, volim zimu, ovo je lenjost + prehlada
Korisnikov avatar
By Insorcer
Kiseli kupus i ljude koji imaju njemu sličan miris i mozak.
Korisnikov avatar
By IriS
loše pokušaje manipulacije.
tad dobijem nagon da se sagnem, uzmem kamen, kamen da završi na faci te osobe, onda da brojim slomljene kosti.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ nemo irisice da si agresivna. budi u skladu sa svojim Suncem, te puna razumevanja za ljude.

:D

Btw, sada mi je vaginalna manipulaciju u glavi i dodje mi da odem na tjub da pustim :lol:

ot

isijas.
Korisnikov avatar
By IriS
u skladu sam sa svojim Mesecom.

ja sam jednu od svojih žena (onu narandžastu), zvala vaginalnom manipulatorkom i često joj puštala tu muzičku numeru :D
Korisnikov avatar
By Mars
Lista je sve manja i manja, ali ono sto ostaje bude NEPODNOŠENO sve intenzivnije i intenzivnije.
Korisnikov avatar
By Markiza
Naslove u tabloidima tipa

NASA: Srbija je poplavljena zbog globalnog zagrevanja, čeka nas apokalipsa!

Stalno kukamo, stalno smo pod nekom apokalipsom čim nas nešto zadesi. Ili u teorijama zavera.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ove zvuke za relaksaciju meditaciju koncentraciju učenje spavanje. meni su ti talasi toliko iritirajući da ne mogu ništa od toga čemu su namenjeni da radim sem da budem nervozna
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kad čekam zeleno na pešačkom a ljudi se guraju da pošto poto stanu ispred mene :lol:
kao da im od jednog koraka sekundu ranije ili kasnije život zavisi ja ne znam. jedva čekam da se neko tako izgura ispred i da skrenu neka kola i njega provog pokose JEDVA ČEKAM
By alexandermagic
^
:awesome:

Ja samo pretrčim/promigoljim se. Nitko meni neće naređivat i očekivat da čekam na zeleno u tim rijetkim trenucima kad idem pEške. :lol:
By Kragi
Kad izvadim plazmu iz kutije pa iz onog celofana a ona polomljena. :rida:

Kad ljudi izbele zube na samo jednoj vilici pa dobiju dve razlicite nijanse ili cak boje gornjih i donjih zuba. Pa jebo te otac sto ne das pare ako hoces da se foliras sa zubima koji svetle u mraku.

E i ove sto krajem oktobra meseca danju na + 25 stepeni nose kanadjanke i sl duboku obucu a nocu na + 15 kape, salove i sl stvari jer je, boze, sezona jesen/zima 2014/2015 a klinci u sorcu i majici na terenu oko zgrade igraju basket. :doh:
By alexandermagic
^

Slažem se za sve navedeno, posebno pasus o zubima ( ili radi sve ili ne radi ništa, oca ti hebem :shamar: ), osim za plazmu za koju me zabolE neka stvar jer ju ni ne konzumiram. :ozbiljan:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!