Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By alexandermagic
Serem Vam se u taj smajli i u tren kad ste ga zamijetili pa manično počeli rabiti. Da.

---

OnT: Daniel ti je dao set uporabljivih savjeta.
Korisnikov avatar
By Macan86
dobro si ti reagovao,ja na tvom mestu,ovako brljav bi je oterao u tri lepe i zalupio bih joj slušalicu(što i jesam uradeo jedom u manje-više sličnoj situaciji).
Siguran sam da većina nas ovde smo doživeli nešto tako da nam okrenu leđa ljudi za koje smo verovali da su nam prijatilji.To je gadan osećaj...Boli...Naravno da boli kad te neko tako uvredi za glupost,posedno kad tog nekog računaš za prijatelja...I siguran sam da će ti povremeno nedostajati ona pošto kažeš da ste osam godina bili tako bliski,ali svako ko može da ti posle toliko godina druženja tako nešto kaže,veruj mi ne zaslužuje uopšte da više ni pomisliš na nju.Meni je jedna "drugarica" za koju sam bio ubeđen da mi je bilja jedna od boljih,napravila pravi problem kad je delila moj broj skoro svima redom da me zajebavaju.
Veruj mi,to što ti se čini da si usamljen ne znači da ćeš se tako osećati stalno,i nemoj da se predaješ tom osećaju,jer ako to uradiš vremenom možeš da postaneš čangrizav i da tako odbijaš ljude od sebe,a to će samo pogoršati stvari.Mlad si,imaš vremena da nađeš prave prijatelje,i sigurno ćeš ih i naći...A dotle...jbg,samo strpljivo ;)
Korisnikov avatar
By Horcrux
Iskreno, ne zalim za propustenim prilikama, sve se desava sa razlogom. Naucio sam jos jednu vaznu zivotnu lekciju ove godine i uvek sam mnogo vise naucio iz losih situacija nego iz dobrih. Bilo mi je tesko taj dan, medjutim sam presao preko toga. Ne osecam potrebu da se nerviram oko bilo koga.

Zbog nekih velikih porodicnih i individualnih problema koje sam imao znam kako da se nosim sa problemima. Naucio sam da kako se osecamo zavisi od nas. Imas problem, suocis se sa istim i nastavis dalje. Apsolutno nista nije vredno i dragoceno kao vreme i ne treba ga gubiti u psihoanalizama i kajanju zbog proslosti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!