Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Timothy
Od Murakamija....zadnji deo trilogije 1Q84. Jako dobra ali jako razvučena knjiga, no dobro....realno ja ću progutati sve što Murakami napiše...
Korisnikov avatar
By Timothy
^Jesi pročitala i "Bezbojni Cukuru Tazaki...."? Meni je to sledeće u planu...malo sam se iznenadio kad sam video sa su ga ovih naši već preveli...
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2649510#p2649510]Hys. napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648842#p2648842]Waldorf napisao:[/url]Perdido Street Station, by China Miéville.
Za sada je jaaaako zabavno i drugačije.
e, čekirah sad na wiki, deluje mi zabavno!
Meni je baš onako super leglo. A preporučio kolega koji me do sada u tim stvarima još nije zeznuo.. Baš nam se gađa čitalački ukus. Baci pogled. Potpuno je pomereno od svih ostalih fantasyja (u naaaaajširem mogućem smislu, ali naaaaaaaajširem) kojie si čitala, ali 100%..
Korisnikov avatar
By .:Q:.
Zebald - Saturnovi prstenovi
Kafka - Das Schloss
Kant - Kritika praktičkog uma
Kapor - Vrlo kratke priče
Mann - Der Erwählte
By filipkum
Dr Sleep - Stephen King, bas mi je nedostajao King :) dobro je, ne kao Isijavanje, ali dobro je

Sve sam fin svet - Robert Vajse, neki holandski roman o predrasudama i o bogatom Holandjaninu Jevrejinu koji se pali na crnkinje
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648877#p2648877]Arijel B napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648876#p2648876]Markiza napisao: Od M.Cvetajeve ništa nisam čitala ali bi mi preporuka dobro došla. :)
da, postoji to izdanje, tako se i zove 'autobiografska proza', ne secam se ko je izdao. divna knjiga. nesto me podsetilo malo u tim pricama kad sam se prisecao inferna danas. sasvim drugacija atmosfera doduse. ali slicna isklizavanja. zamucena perspektiva. lepo topla knjiga. ustvari.
da, i naravno, 'zapisi maltea lauridsa brigea' rilkeovi (ne zato sto su se muvali, to mi tek sad pade na pamet), to bih voleo nekom da otkrijem.
mmmm, nabokov - 'prozirne stvari', jednom.
Uzimam sve u obzir što si naveo još samo da završim sa Strindbergom-ostale mi neke drame koje bih da pročitam. :))
Korisnikov avatar
By idomeneo
Teofil Gotje, Roman jedne mumije, Beograd 1930-te.

Gina Kaus, Katarina Velika, Zagreb 1939.
Korisnikov avatar
By Kentaura
Psihopatologiju detinjstva i mladosti .
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
uzeo sam neke knjige od koelja, procitao sam alhemicara i petu goru, sad trebam da pocnem prirucnik za ratnika svetlosti
Korisnikov avatar
By Trilian
3000 godina pomorskih ratova - Boris Prikril
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ako ne budem izlazio nigde veceras, pocecu sa citanjem knjige koju mi preporucio bivsi profesor srpskog, putovanje ljudskog bića - osho
Korisnikov avatar
By Kentaura
Djordje Balasevic - Tri posleratna druga
Korisnikov avatar
By Insorcer
Izabrani radovi T. V. Spiveta,
Rejf Larsen
Korisnikov avatar
By Almano
Ja volim. Ne misli dok te obozavam
da, kao nevinu, sebe opravdavam,
i da bi mi zanos od ljubavne srece
mogao uliti pouzdanje vece!
Vaj, zrtva osvete cele vaseljene,
gnusam se ja sebe vise, no ti mene.
Bogovi dadose da mi dusu svllada
strast od koje kobno moja loza strada;
O kakve sam lazi sve o tebi rekla!
Drazih tvoju mrznju da ne bih poklekla.
A svi planovi uzaludni bise:
ti omrznu jace, ja te ljubljah vise.
Sveti se zbog moje pohote me smrvi
Ti koji potices od junacke krvi,
kazni cudoviste kog je zemlja sita.
Udova Teseja voli Hipolita!

Da, da... Rasinove tragedije... <3
Korisnikov avatar
By Laerem
Bolano - 2666

ovo mi je već četvrta stvar od njega. Sjajan je roman, iako mislim da mi je i dalje omiljen Čileanski nokturno.
Korisnikov avatar
By 李香兰
hocu da kupim i da citam!

Janet Mock - Redefining Realness: My Path To Womanhood, Identity, Love & So Much More

nesto o Janet Mock (she's like bffs with Laverne Cox from OITNB (yes she's trans too) - might stop you folks from scrolling the page):
Janet Mock (born on March 10, 1983 in Honolulu, Hawaii) is an American writer, transgender rights activist, author and the former staff editor of People magazine's website.
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!