- 13 Apr 2005, 11:24
Ili je trenutno IN biti "kontras"?
Meni licno se ne svidjaju devojke tipa "uvek moram da udaram kontru, ma koliko ja glupo zvucala"! Niti one koje mnogo "pametuju".
Inteligentna devojka se ne sukobi sa celim svetom.
Originally posted by Caps LockZbog debelih usana?
Upravo zato sam sa Angie, a ne sa nekom drugom osobom.
Originally posted by Caps LockUf! Pa mene pitas, zasto ti ne cutis? Cisto sumnjam, da bi nastala mrtva tisina, jer uistinu ima i veoma inteligentnih forumasa....onih koji ne citiraju i "pastiraju" pojedine pesnike i knjizevnike, kako bi se "izrazili", nego sami pisu sta misle i osecaju!
I ne znam zasto se svi ne pridrzavaju onoga da, ako nemaju nesto pametno da kazu, prosto cute. Valjda bi nastupila mrtva tisina.
Originally posted by Caps LockNiko ti Angie ne dira, nego si je ti uzdizao i pominjao na ovu temu. Po tvom stavu sam zakljucila, da se lozis na devojke tipa Angelina777. I ne samo to, nego se uvek udruzujes sa "kontrasima". Zar nemas svoje misljenje?
A Angie mi ne dirajte. I pritom ne mislim na ovo komentarisanje po forumu. Na kraju krajeva, svako ima pravo na sopstveno misljenje. Mislim na stvaran zivot. Real life, remember?
Ili je trenutno IN biti "kontras"?
Meni licno se ne svidjaju devojke tipa "uvek moram da udaram kontru, ma koliko ja glupo zvucala"! Niti one koje mnogo "pametuju".
Inteligentna devojka se ne sukobi sa celim svetom.