Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Pomor tučića! :lol:

Po meni, najbolja epizoda do sada!

A ona smrt oko koje sam spojlovao na prethodnoj stranici je ipak ostavljena za narednu sezonu, bilo im previše izgleda. ^^
Korisnikov avatar
By Mage
Dobra epizoda... MEDJUTIM! Uopste, ali uopste mi se nije svidela ona scena sa onim skeletonima sto su napali Brana. Bas je jeftino odradjena i izgledalo je kao scena iz nekog trecerazrednog zombi horora :shrug: Zapravo, skoro pa mi je unistila dozivljaj cele serije.

Ta scena je DALEKO bolje i "uverljivije" opisana u knjizi, gde su ih zapravo napali white walkers a ne ovi bezvezni skeletoni :piski:

I Jojen Reed nije trebalo da umre! :mad:
Korisnikov avatar
By gossip
omg kakva epizoda :lol:

poor dragons :(
By Sixto
Ko ce docekati sledecu. Mamu im, ko im radi scenografiju, radi poso za sve pare!
By Sixto
Kako je u knjizi ovo mnogo bolje docarano... ihhh
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
tek danas sam je odgledao o__o
definitivno pocinjem sa citanjem knjiga, samo ne znam da li da ih citam u originalnom formatu, tj na eng. ili su ove prevedene podjednako dobre, sta mi preporucujete?

sto se tice finala, konacno smalo videli brana. sezona bi bila bolja da su scene od smoralys zamenili njegovim ^^ kada je onaj lik rekao branu da nece vise hodati, nego ce leteti, ja sam ga odmah zamislio kao onog sa krilima iz x men last stand :D
sto se tice male arje, mislio sam da ce na kraju ove sezone potraziti starog prijatelja jaqena, i da ce je on trenirati da postane assassin, poput njega, al jbg :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By bothways
Ja sam čitao na engleskom i preporučujem to. Ljudi koji su čitali na srpskom kažu da je dobro urađen prevod, ali prevedena su i silna imena gradova i sl, što može da bude malo zbunjujuće sad kad si odgledao seriju.
Korisnikov avatar
By blenta
prevedene verzije nikad nisu podjednako dobre.
mogu samo biti jako dobre u najboljem slucaju.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Naš prevod je izuzetno dobar, naročito toponimi. Ja uvek ljudim kažem da čitaju original ako su u mogućnos, ali ovaj prevod je vanserijski zadvoljavajuć. Bar što se mene tiče..
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
hvala na odgovorima ljudovi! cenim da ce me buniti imena ljudi, gradova etc. ukoliko budem citao na srpskom, kao sto je i bothways pomenuo, tako da cu citati na engleskom. jedino me jos brine da cu se nakon citanja, manje radovati seriji i da ce mi biti dosadnija kada budem znao sta ce da se dogodi. tako kada sam poceo naruto mangu da citam, anime nisam ni pipnuo jer mi je bio borefest + oni silni filleri, kontam da ga nikad necu ni odgledati.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
mage
MEDJUTIM! Uopste, ali uopste mi se nije svidela ona scena sa onim skeletonima sto su napali Brana. Bas je jeftino odradjena i izgledalo je kao scena iz nekog trecerazrednog zombi horora :shrug: Zapravo, skoro pa mi je unistila dozivljaj cele serije.
:up:

Mene zivo interesuje sta ce da urade sa pojedinim likovima u 5. i 6. sezoni zato sto su stigli do kraja pisanog materijala za njih. Konkretno govorim o Brenu i Sansi.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By *deni*
Izuzetno zabavna serija. Dugo sam je izbegavao, misleći da se radi o nekim zmajevima i drugim čudima,pošto imam jaku averziju prema NEnaučnoj fantastici tog tipa. Hari Poteri i slična sranja mi strašno idu na žuč. Onda mi drugarica samoinicijativno donela narezane prve dve sezone ove serije, ubeđujući me da su zmajevi prisutni više na simboličnom planu i da nisu u centru pažnje.
Mesec dana sam držao diskove netaknute, izbegavao ih i konačno ih prošle nedelje stavio u mašinu i - ostao očaran već prvom epizodom. Dva dana sam neprestano gledao epizodu za epizodom. Divna serija, izuzetno raskošna, bez nepotrebnog otezanja, suvi niz događaja, pravi doživljaj. :klap:
By Sixto
Procurele su prve cetiri epizode, ima ih na netu da se skinu, ali mi ex kaze da je kvalitet uzas.

Cu skinem sutra neki 1080p pa si metnem na televizor!
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!