Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
poprilo...ne znam...valjda će proći taj osećaj
Korisnikov avatar
By Madonna
bas se retko tako osecam, ne secam se kad sam posl put. tamo negde januar prosle godine. i think. svejedno, hvala budi na tome, ne volim taj osecaj. osecam se nekako daleko od toga svetlosnim miljama, deluje mi kao da nikad necu to osetiti sto naravno nema veze s realnoscu, svestan sam da ce me kad tad z a g r l i t i :dramica: DALEKO TI LEPA KUCA, USAMLJENOSTI!!!
Korisnikov avatar
By Horcrux
Usamljenost je subjektivna.

Sa 14/15 godina (the closet time) je bilo najgore. Ja mlad i naivan, krenuo u dzunglu koja se zove srednja skola, pritom u haosu sa porodicnim problemima i sopstvenim demonima sa kojima se ostala deca nisu borila. Svi moji prijatelji su tada isli u druge skole tako da sam u skoli bio potpuno sam. Zaista se nisam ni sa kim druzio veoma dugo. Bespotrebno je reci da mi je u tom, najosetljivijem periodu, bilo uzasno. Medjutim kako je srednja prolazila, tako sam ja procvetao (fizicki a i psihicki), obnovio prijateljstva sa starim prijateljima i napravio neka nova. Tad je usledila nova era koja se zavrsila stravicnim dogadjajem koji se desio prosle jeseni koji me je mnogo promenio.

Poslednjih godinu dana, iako imam prijatelje, osecam se usamljenije nego ikad. Lako je kao dete da se kunes u vecno prijateljstvo, ali sto si stariji, stvari postaju sve vise komplikovane, tako i odnosi izmedju ljudi. Neki ljudi, makar bili i najblizi mogu da te neprijatno iznenade ili nesvesno povrede.

Nosim se sa tim dobro, jer sam naucio da u zivotu, jedino mozes da se oslonis na sebe i nema nista lose u tome. Kroz zivot sam navikao da idem sam. Nemam brata/sestru/babe/dede, a sa roditeljima imam slab kontatk. A sto se tice prijatelja i veza, nista ne traje vecno i to je prolazna kategorija. Ne treba dozvoliti sebi da zavisimo od drugih ljudi.
Korisnikov avatar
By Mss Gatita
Nekad da, ali bolje da budem sama nego sa bilo kim. Najgore od svega je sto se danas retko nalazi normalna osoba.
Korisnikov avatar
By bern
ne. ali nisam ni ispunjen.
Korisnikov avatar
By *deni*
Znači da si zreo za pušačinu.
Korisnikov avatar
By bern
ne znam da li sam zreo, ali više se radi o emotivnom nego fizičkom domenu, deni.
By alexandermagic
Kod mene to nema veze sa onima koji me okružuju, a dosta ih je gotovo uvijek. Taj neki osjećaj iskonske usamljenosti nosim u sebi odmalena. Ne mislim da je to neki problem, samo fakat.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Umem da se osecam usamljeno u sobi punoj ljudi, a nekad sam bas happy kad sam sasvim sama... mislim da zavisi o problemima koje imam u tom trenutku i od situacija u kojima se nalazim. :)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
stigne me taj osećaj često uveče kad legnem jer tad najviše razmišljam, pa tek tad kad ostanem sama sa sobom u mislima uvidim o koliko toga zapravo ne pričam sa drugima jer ili mislim da ne bi znali šta da mi kažu pa nema poente da pričam ili da me ne bi razumeli jer imamo različite poglede na svet ili da je bolest uzela maha i da bi me gledali ko da nisam normalna ili štagod pa onda batalim priču, a opet svesna sam da bi mi bilo lakše kad bi to sve izbacila iz glave ali jok neće ona pa to ti je. i onda se tako malo osetim usamljenom ali prođe me brzo, nađem razlog da to tako treba I DA ĆE VREME UČINITI SVOJE!!!1

ovako inače tokom dana jesam tj. trudim se da budem, u fizičkom smislu, ali namerno i sa razlogom, pa ne da mi ne smeta i da me ne pogađa nego mi i odgovara. a i tu su uvek podeljene ličnosti da se zabavljamo međusobno + su mnogo zabavnije od RL ljudi ^^

elem da nemam ovu jednu osobu (stvarnu) mislim da bi me baš spucao osećaj usamljenosti.
srce moje. <3
Korisnikov avatar
By Waldorf
po prvi put u životu. i to onako baš intenzivno.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
:mazi:

Ont:
Ne osecam se usamljeno, ali mi fali da budem malo sama. (Da fizicki nema nikoga oko mene)
Cisto malo baterije da napunim. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Srklet
nisam usamljen nego sam osamljen.
kad se budem odlucio vratiti medju ljude ne sumnjam da ce se naci vise nego dovoljno onih koji zele biti u mojoj blizini. uvijek je tako bilo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa jesam. Takav sam oduvek. Ne mogu da se opustim do kraja, uvek nešto brinem, slutim, naglas filozofiram, a preispitujem u sebi, ne mogu jednostavno stvari da pustim i da se prepustim. Neprestano kreiram sebe da budem po meri svojih zamisli, menjam, kombinujem, forsiram. Forsiram i druge, uglavnom bezuspešno.Sposoban sam da budem veseo, ali nisam sposoban da budem srećan. Tu je i čitav paket kompleksa niže i više vrednosti, koji dodatno komplikuju situaciju, pa sve više uviđam da sam jedna mučena duša u potrazi za spasom. :gotika: Sigurno vučem neko generacijsko prokletstvo, jer sam od sebe nisam ni sa čim zaslužio da me Bog i narod ovoliko muče. :vezan:
By Deni5
Kako kad, mislim da sam se i navikao, što možda nije dobro.
Nisam usamljen, čak ni egzistencijalno; sa partnerom imam vrlo duboko razumevanje, sa roditeljima imam dobar odnos, prijatelji su tu za mene, često se osećam nedovoljno i inferiorno i još štošta pa me to zazidava u odnosima sa ljudima i van njih, i čini da bude tenzije, ali mislim da to nije usamljenost.
Korisnikov avatar
By CapricornLady
Poprilicno u poslednje vreme... I to mi malo ide na zivce.
Raskinula sam vezu jer sam se vratila u fazu da mislim o jednoj devojci iz proslosti, i opet me uhvatio taj osecaj nostalgije kako mi je lepo bilo pored nje a skoro je nemoguce da ce nam biti opet, ona je u vezi a nemamo nekih dodirnih tacaka.
Sad se opet ispocetka trudim da me prodje (ona) :die:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!