- 03 Avg 2014, 17:28
Bebane,ponekad mi idalje,samo na kratko glavom prošeta po koja misao o tebi i onda se ljutim sam na sebe što trošim misli na nekog ko se iz sve snage potrudio da me otera od sebe još pre nego što sam stigao da mu se približim dovoljno.Što je bežao,i menjao teme,izmišljao obaveze,samo da se ne bi video oči u oči sa mnom.
Možda bi me ovo davno prošlo samo da nisi govorio da bi smo odlično išli zajedno,samo da sam stvaro muško.
U međuvremenu si postrao ono što me podseća na to da sam polovičan...Zarobljen ovako...Nedovoljno dobar...I svako sledeći...Svako ko od mene pobegne čim sazna ili shvati šta sam,podseća me na tebe...Vraća mi onaj bedni osećaj koji sam imao dok sam te čekao i čekao...Kako si me samo podsećao na to šta ja ustvari jesam i kako su svi ostali,nebitno koliko loši bitniji,jer bar mogu da ti pruže ono fizički što tražiš.
Ne mogu da prebolim tu uvredu...Ne mogu da zaboravim i oprostim ti to što znam da idalje osećaš kao da sam te razočarao što nisam ispao taj savršeni momaak koga si zamišlja pre nego što si saznao šta sam stvarno.
Znam osećao si se izigrano i jadno...razočarano...I da znaš...jesi jadan što nisi mogao da shvatiš da si od sebe oterao tog momka koji je bio spreman da ti se posveti više nego što si zaslužio.
I sada,idalje ja ne umem da te mrzim iako si zaslužio...Ali ne umem da oprostim sebi to što sam verovao da ćeš preći preko to fizičkog...Što sam se prevario i mislio da će ti biti dovoljna osećanja i inprovizacije kod sebe ne uspem da uskladim sa sobom fizički...
I opet imam neku glupu potrebu da ti se izvinim...ali za sve svoje glupe nade i to što sam pomislio da ti treba nešto više od običnog sexa sa kosmatim likom.
Ovo je sve ono što sam želeo da ti kažem svaki put kada sam pokušao da ti pišem ali nisam uspeo da nateram sebe da izkucam u poruku...Zato pišem ovde da skinem to s duše i nadam se da nikada nećeš saznati to...jer posle svega,nezaslužuješ da znaš koliko si me stvarno povredio...Nastavi da veruješ u to da sam ja povredio tebe,molim te...Znam da ti je tako najlakše