Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Glasnik
Ako me neko dovoljno inspiriše, spreman sam da uradim svašta kreativno da ga/je usrećim.
Nevažno da li je u pitanju dečko, prijatelj il nešto treće.

Jednom sam za drugaricu koja je bila usamljena i partially depresivna napravio igricu koja se zvala 'tri koverte'.

Veče pre viđanja zakazanog na Trgu republike sam joj poslao poruku da je ona sutra tajni agent i da će joj u toku dana njena misija biti objašnjena.

Kad je stigla na Trg, prišla joj je njoj nepoznata devojka s prvom kovertom i samo uz osmeh dala, okrenula se i otišla. U koverti je bilo 300 dinara i pismo u kome je pisalo da od tih para kupi dva piva u najbližoj trafici i da je druga koverta čeka u jednom od prolaza ispod Terazija sa detaljnim uputstvima.

Kada je došla do druge koverte i izvadila je iz pukotine u kojoj je bila skrivena od ostalih prolaznika u njoj je stajala pitalica sa tri moguća odgovora, pri čemu je svaki odgovor vodio na različitu lokaciju u gradu. (Pri čemu se treća koverta nalazila na 'pravoj' lokaciji.) Zelenjak, Trg Nikole Pašića i park na Studentskom trgu. Odlično sam znao šta će odgovoriti tako da sam je 'uputio' u park.

U parku ju je čekala ista devojka s početka priče koja joj je bez reči uručila treću kovertu. U koverti je stajalo da smesta prestane da šizi zbog toga što sam je prošetao po centru grada i da ja sedim kod česme ispred Instituta Servantes i da je tamo čekam.

Prikrala mi se, počela da viče da nisam normalan, a onda zagrlila i baš smo se lepo proveli taj dan na Kališu ispijajući pivo. :lol:

Reče mi skoro da i dalje čuva te koverte. :giggle:

I tako... Ništa preterano genijalno ili ludo, al znam da joj je značilo. :D
By Kragi
xxxxxxxxx xxxxxxxxx: Srećan rođendan, da ostvariš sve što poželiš... puno zdravlja, ljubavi i sreće u godinama koje su pred tobom... :D
pozZ od xxxxxxx
p.s. Izvini ja nemam profil, pa se zato koristim tudjim ;)
Yesterday at 3:31pm

Meni je i ovo bilo genijalno sinoc :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
random thread bump

Kako je ovo od Glasnika pazljivo :sweet: !

Hm - pozvala devojku koju sam znala samo 2 meseca na netu u svoj stan da doputuje iz UK. To je bilo u tom nekom smislu "najludje".
Korisnikov avatar
By dharmox
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2285642#p2285642]Glasnik napisao:[/url]Ako me neko dovoljno inspiriše, spreman sam da uradim svašta kreativno da ga/je usrećim.
Nevažno da li je u pitanju dečko, prijatelj il nešto treće.

Jednom sam za drugaricu koja je bila usamljena i partially depresivna napravio igricu koja se zvala 'tri koverte'.

Veče pre viđanja zakazanog na Trgu republike sam joj poslao poruku da je ona sutra tajni agent i da će joj u toku dana njena misija biti objašnjena.

Kad je stigla na Trg, prišla joj je njoj nepoznata devojka s prvom kovertom i samo uz osmeh dala, okrenula se i otišla. U koverti je bilo 300 dinara i pismo u kome je pisalo da od tih para kupi dva piva u najbližoj trafici i da je druga koverta čeka u jednom od prolaza ispod Terazija sa detaljnim uputstvima.

Kada je došla do druge koverte i izvadila je iz pukotine u kojoj je bila skrivena od ostalih prolaznika u njoj je stajala pitalica sa tri moguća odgovora, pri čemu je svaki odgovor vodio na različitu lokaciju u gradu. (Pri čemu se treća koverta nalazila na 'pravoj' lokaciji.) Zelenjak, Trg Nikole Pašića i park na Studentskom trgu. Odlično sam znao šta će odgovoriti tako da sam je 'uputio' u park.

U parku ju je čekala ista devojka s početka priče koja joj je bez reči uručila treću kovertu. U koverti je stajalo da smesta prestane da šizi zbog toga što sam je prošetao po centru grada i da ja sedim kod česme ispred Instituta Servantes i da je tamo čekam.

Prikrala mi se, počela da viče da nisam normalan, a onda zagrlila i baš smo se lepo proveli taj dan na Kališu ispijajući pivo. :lol:

Reče mi skoro da i dalje čuva te koverte. :giggle:

I tako... Ništa preterano genijalno ili ludo, al znam da joj je značilo. :D
Ovaj post je zaslužio mesto na temi Nešto lepo :radosnice:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Davala savete devojci (u koju sam zaljubljena) u vezi njenih problema sa njenom devojkom (o kojima znam SVE, jer sam ortak).

Vise stupid nego ludo i genijalno...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ma ovde fale postovi bre. pisala sam ovde već.

ali pošto fale postovi..
ODAKLE DA POČNEM

uglavnom SVE AAAA

i to čisto onako. nikad da bih bila sa nekim ko mi se sviđa, nego eto tako, kao, da im bude lepo.
:nope:
Korisnikov avatar
By Hys.
Lud i genijalan je celokupan moj ljubavno-seksualni zivot, da.

Redak momenat da iskoristim ovaj smajli:

:smug: :kralj:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
@ALEXANDERMAGIC lupam sama sebi samare zbog toga, ali opet nikako da naucim...
Korisnikov avatar
By bern
napisao sam mu bajku. priča se, simbolički, razvijala u skladu sa mojim doživljajem stvarnosti. početak je napisan u doba potpune emotivne intoksikacije, sredina kao opravdanje za neuzvraćenu ljubav, a kraj kao mogući nagovještaj rješenja njegovih konflikata.

kraj priče je skraćen, prije nego ju je on dobio, kao poklon za neki tradicionalni datum. "lijepa prča, hvala" je bio čitav komentar. nikad ga nisam pitao da li je shvaito da je on glavni lik, a da svaki detalj u priči ima veze sa njegovom ličnošću. podjednake su šanse da jeste i nije.

stvarni kraj, koji nije dobio ("podario sam ga vatri"), napisan je u trenucima loma. bajka se pretvorila u nadrealno LSD putovanje, u kojem lik umire jureći sliku sebe koju je nemoguće dostići, pokušavajući da ulovi šarenu pticu na dnu jezera gdje počivaju kosti davno umrlih zvjeri... taman što je taj dio njegove ličnosti i zaslužio u mojim tadašnjim očima.

lekcija naučena. mislim na sebe.
Korisnikov avatar
By Madonna
Joooj kad cu ja tako da se trudim a da me decko iskulira :smeh:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Na sve moguće načine trčao u NS da se vidimo, lagao oca, davao krv da bih dobio odsustvo iz škole i išao u NS, jednom prilikom dao čitavu hiljadarku taksisti za vožnju od 200 dinara ne bih li zakasnio na bus čekajući kusur, i tada bukvalno trčao za busom, izgubio se lutajući po Veneciji na ekskurziji tražeći poštu da bih mu poslao razglednicu (i zbog toga su me me čitava generacija i kolektiv škole čekali jer smo trebali da se ukrcamo na brod i krenemo dalje)... Bilo je tu svega i svačega.
Korisnikov avatar
By gossip
kad malo bolje pogledam...nikada se nisam nesto preterano ni lomio za bilo kog decka o.O
ako se iko lomio to su oni
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646954#p2646954]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646783#p2646783]MDNA napisao:[/url]Joooj kad cu ja tako da se trudim a da me decko iskulira :smeh:
hajde budi ljubazan pa budi jasan, da znam da li se šegačiš sa mnom ili pričaš sa sobom...
a kad ja nisam bio ljubazan? i kakve veze ima da li se shegachim s tobom, nisi valjda toliko zajedljiv? komentar je uopsteno za svacije trudove :smeh:
da, sa samim sobom, na konto tvog posta, izmedju ostalog. ako ti smeta evo obrisacu, vazi?
Korisnikov avatar
By bern
Ne smeta mi, ali nekad baš ne znam da li si ozbiljan ili se zezas. A prica je bila vise za mene, da se malo saberem. Nije bila nikakav 'mamac' u vidu 'ljubavnog stiva', dear lord no.

Najludje sto sam uradio ipak je odlazak na odmor sa deckom na drugi kontinent, pored ogromnih pritisaka.
Korisnikov avatar
By Madonna
ne moras da vodis racuna o tome, i kad sam ozbiljan ja se zezam soo opusxtenica sto bi rekli neki chudaci

Elem, sad vracam film da vidim sta sam ja to ludo uradio za nekog i nista mi ne pada na pamet. Stvarno sam trut i ne zasluzujem nista. Jesam ja radio neke over the top u bojama secerne pene stvari, ali to je bilo zbog mene radi a ne zbog sela radi. Bilo je po mom, pa dok je trajalo trajalo je, sad imam neke drugacije metode :radosnice:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mislim da sam nadprosečno.
Međutim, uvek mi je u glavi majčina molba '' Nemoj, deni '' , tako da, dok je ona živa, nema šanse da učinim sve što sam u svojoj ludosti naumio. :nono:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!