Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645352#p2645352]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645271#p2645271]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Ti daješ kredit banci. Samo što ti fizički ne vraća pare, nego na kraju perioda ti da novac koji si oročio na raspolaganje, pa ih možeš skinuti kad hoćeš. Kao i sa kreditima, dobijaš kamatu, a i kao sa kreditima imaš tu još raznih vrsta na osnovu uslova, načina, u vezi sa iznosom, vremenom, kamata itd, ali u biti je to.
nista nisam skontao

das pare i onda mozes da ih uzimas na rate? (ako hoces da mi objasnis zamisli da pricas detetu od 3 godine)
recimo
das banci 1000 evra i potpises tamo da im stavljas na raspolaganje tih 1000 evra na godinu dana.
Oni tebi svaki mesec u tih godinu dodaju jos po 3 evra i na kraju godine vrate tih 1000 evra i 12x3 evra.Dodje tu jos nekakav porez sitnim slovima ispisan.
Otprilike dobar si 30 evra godisnje na ulozenih 1000 evra
i to se naziva orocena stednja.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
aha

pa dobro, to je fino

onda bih to radio sa novcem :D imao bih platu uvek
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645352#p2645352]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645271#p2645271]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Ti daješ kredit banci. Samo što ti fizički ne vraća pare, nego na kraju perioda ti da novac koji si oročio na raspolaganje, pa ih možeš skinuti kad hoćeš. Kao i sa kreditima, dobijaš kamatu, a i kao sa kreditima imaš tu još raznih vrsta na osnovu uslova, načina, u vezi sa iznosom, vremenom, kamata itd, ali u biti je to.
nista nisam skontao

das pare i onda mozes da ih uzimas na rate? (ako hoces da mi objasnis zamisli da pricas detetu od 3 godine)
Najčešće samo kamatu i na kraju perioda celi iznos.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645359#p2645359]Anhedonie napisao:[/url]aha

pa dobro, to je fino

onda bih to radio sa novcem :D imao bih platu uvek

stim sto ti treba 30.000 evra za godisnju platu od 300 evra
za mesecnu platu od 300 evra trebao bi orociti u banku najmanje 150.000 evra.(grubo u glavi racunam)

za 150.000 evra mozes kupiti dva stana u Beogradu i svaki izdati za po 250 -300 evra.

zato je orocena stednja zapravo najgori nacin da zaradis novac
ali jeste najsigurnija
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa da ali loto je mnogo vise od 30000

valjda :kopanos:
Korisnikov avatar
By blenta
za mesecnu platu od 300 bi ti trebalo 100 000 eura po danasnjim losim kamatama

kakvi stanovi i koja je mogucnost naplate i cimanja je vrlo diskutabilno
znam samo iskustva bliskih ljudi koji su mass stanodavci na dobrim lokacijama
i cak prodavase vece da bi kupili manje jer se satro bolje izdaju

- svakako beograd ima potraznju za stanovima ali nije bez cimanja izdati stan i nemati dodatnih troskova

stednja u banci nije najgori nacin da zaradis, ali jest najsigurniji jer nista ne radis niti mrdas dupe
pritom drzava garantuje uloge do 150k cini mi se

Anahedonja - orocenje je kad umesto da banka da kredit tebi, ti das kredit banci i ona ti placa kamatu. ta kamata je naravno manja od onoga sto banka naplacuje za kredite i tvoje novce ona zapravo daje kao kredite drugima i na razlici u tim kamatama zaradjuje
Korisnikov avatar
By Anhedonie
barni ja cesto igram resource management igre, svestan sam koliko brzo novac moze ode ako ne ulazi i ne bih se igrao sa tim. makar jedan milion bih stavio na stednju.

@blenta: jasno :pionir:
Korisnikov avatar
By Madonna
Super eto anhe sad stavi te pare, oh wait
Korisnikov avatar
By gossip
postao distributer za neki svetski brend

a pre toga bih otisao na odmor od makar mesec dana(posebno sa porodicom i posebno sa prijateljima) naravno ja bih sve to finansirao
By alexandermagic
Ovaj post mi je i jutros privukao pozornost i potpuno je nebitno ciji je:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2129070#p2129070]Dirrty napisao:[/url]Ne usuđujem se da se zanosim toliko.
Kada stvarno budem posedovao značajniju sumu novca, razmišljaću o tome.

Dok tako razmisljas, nikad neces imati na raspolaganju velike sume. Ljubav ka novcu i mentalno brisanje barijera u vezi njega ga uvijek privuku, iz ovog ili onog izvora. Kao i cijenjenje onog sto do tad imas na raspolaganju.
Kupila stan u Njujorku, Parizu, Londonu, Amsterdamu i izdavala

Izgradila par sklonista za zivotinje

Donirala novac deci za razne operacije

I jos sredila neke familijarne stvari
Preselio u Barcelonu, imao par stanova još. New York definitivno. A i kuća na Islandu. :D

To bi bili jedini veći troškovi, nastavio bih živjeti kao prije, eventualno više bih putovao nego prije. I radio neki posao nešto sitno i neopterećeno.

U starijim godinama odjebao bih sve i postao crazy cat lady iz Simpsona.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^ :lol:
svaka cast sto si se setila poreza, smesno mi je jer je zalosno sto od tih 2mil koje dobijes, moras 400k platiti drzavi.

uhm anyway ot:
lako bi se to potrosilo. prvo bih putovao i putovao, koliko god dugo je potrebno da obidjem meni najlepsa mesta pO planeti. mozda bih poveo nekog sa sobom ali sumnjam. nisam sebican, jednostavno volim slobodu (kr, tipican strelac) posle kad se vratim sa prijateljima i porodicom mogu na neka egzoticna ali kraca putovanja od nedelju-dve (ne duze od toga, ne bi bilo izdrzljivo) kad zavrsim sa svim tim putovanjima, od novca koji ostane bih kupio stanove za izdavanje, nesto novca bih orocio pa i donirao nekim porodicama. i na kraju bih sebi, kao zaduzbinu, podigao crkvu
Korisnikov avatar
By bern
Odgovor na pitanje kuckao bih iz druge države, to svakako.
otvoren sam za prijedloge. ^^ kod njega imam vezu, jel. ^^

u svakom slučaju, uzeo bih nekog uglednog i provjerenog profesionalca to manage my assets. ako sam već instant bogat, onda nemam namjeru dozvoliti da se sve to sprčka na gluposti.
By Aven
Prvo bih dio stavila sa strane za cjeloživotno obrazovanje. Onda slijede neophodne stvari, sitni luksuzi, dijeljenje potrebitima i bližnjima, pokretanje projekata u sferi socijalnog poduzetništva. I svakako bi se dio uložio u nešto što bi dalje generiralo profit. Najprije mi u tom smislu padaju na pamet nekretnine u svrhu iznajmljivanja.

E, i voljela bih kupiti neku veliku kuću koja bi privremeno udomljavala LGBT ljude koje roditelji izbace iz kuće ili nemaju gdje biti. Njih bi također uključila u socijalno poduzetništvo ako bi se pokazali potencijalno radišnim i kvalitetnim individuama. :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kupujem nov identitet palim na severni pol i živim kao elsa dok se nije zajebala pa povratila nadu u ljude
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Kupio bih neko tropsko ostrvce da imam gde da pobegnem (ima valjda neko da se nadje za 20 000 000 evra).
Mali je problem sto treba da se dolazi i odlazi sa ostrva ali skupice se valjda - jednom se zivi.
Korisnikov avatar
By 2kune
e sad prvo platim porez... pa mjesnog mafijaškog reketara... pa jamačno puste prireze lokalnoj samoupravi... pa dugove... pa kredite... pa... pa.. pa-pa pinezi... ništa nije ostalo... :(
eto zato ne igram loto :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!