Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
hvala zvonki divnica si :kiss: :)

@magic: ne,nisam se naljutio :) nisi napisao nista sto bi me naljutilo,nasmeje da,naljuti tesko :)
Korisnikov avatar
By bern
ja nemam faza. ja jesam faza. tražim nulu.

u fazi lupetanja. makar evo sad. a poslije šta će biti ... ohohoho.
By alexandermagic
Gossipe, nemas mu se na cemu zahvaljivati, jer je, kao i obicno, sve pogresno povezao. :ozbiljan:

Anhe, potrudi se malo :evil: , mada ce sljedeci rok bit bolji. Bar bi trebao bit.

---

Napisao sam na prethodnoj stranici u kojoj sam fazi.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
U fazi mršanja. Nijedan režim ishrane i vežbanja mi nisu skinuli dovoljno kilograma, niti sam uspeo te umanjene kilaže da održim iako se normalno hranim. Pa sam se odlučio za najklasičniji način mršanja. Kafa, cigare i glad.
#MaNekaIdeŽivotJaSeNeŽurim #YOLO #hešteg :rock:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Zlatna Ptico sa onih tvojih slika ja ne vidim da si ti nesto preterano debeo,imas super kilazu i stoji ti,a te gluposti ikafa cigarete i da ne jedes nista to ti ne valja
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Zvonki, to je zato što na forum nisam stavio npr ovu sliku:
Slika

Ili ovu, gde mi je stomak u dve vremenske zone otprilike:
Slika

Imam ja kila za skidanje itekako. :D
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Neš jebat.

:lol:

Elem, nije problem to da nešto fali, nego što ima viška. :) Skidam ga, more, šta će mi stomačina u 20oj, biću debeo kad odem u penziju eto.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ehh a ja se taman ponado da te prcnem... :lol:
Ok ali onda samo smanji obroke ono nemoj jesti posle sest i radi neke vezbe za skidanje sala,ma njabolje trci napolju to skida salo definitivno
Korisnikov avatar
By Zvonki
Zasto? verujem da je Zlatna Ptica odrasla i odgovorna osoba za svoje zdravlje i da sam ume da odredi srta ce i koliko ce da jede a za trcanje je dokazano da skida salo,jer kada trcis tada rade vecina misica i znojis se,nema potrebe za trenerom,sam mozes da odredis ritam trcanja i sam mozes da oredis koliko ces da trcis
Korisnikov avatar
By Hys.
Tico, ansolisited advajs je bezveze ali ne mogu da izdrdzim - hoces da smrsas a nist ti nije pomagalo + te mrzi da mnogo vise vezbas - idi jedi meso i salate. Koliko god hoces. Brdo svezih salata. I brdo mesa. Garantovano skidas kilograme.

A ako ti odgovara, a ti posle 2, 3 dana pogledaj sta je Atkinsonova ili bilo koja druga low carb dijeta.

and good luck!
Korisnikov avatar
By Zvonki
Moze mi se i ja se ne suprotstavljam vec raspravljam sa tobom,uostalom mislim da ce Tica sam da odluci sta je za njega najbolje
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Hvala na savetima, predlozima, kritikama, komplimentima...
Sad odoh da večeram kafu.
:kiss:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
U fazi raspada sa zivcima. Treniram ih vec mesecima, mislim da im je istekao rok trajanja.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!