Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by simarrgL*

svog najboljeg prijatelja znam 14 godina
najjaci odnos (posle roditelja) u mom zivotu

dok se nije poljuljao prethodne nedelje :sigh:

eej decko me ladno pipao dok je mislio da spavam :burner:
Do puberteta sam se družila sa dečacima, ali kad mi se desilo slično iskustvo (ja bila 6. on 7. razred) kao iz citiranog posta sve sam se manje družila sa muškarcima, jer se ispostavljalo da retko kad ne dođe do nekog 'pokušaja'. :ledeni:

Čak i nevezano za ta tinejdž iskustva, puno mi više prija ženska energija. Ne znam kako bih to objasnila. Pre izvesnog vremena sam otvorila temu o tim nedoumicama: http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=35603
Korisnikov avatar
By Hys.
Imala sam vise muskih prijateljstava kada sam bila mladja, sticajem (zivotnih) okolnosti, putevi su nam se razisli.

Najbolji i najblizi prijatelji su mi zene, uz izuzetak jednog muskarca.

A volela bih da imam vise muskih prijatelja, prija mi muski mozak i muski nacin razmisljanja.

Come to think of it, moje prijateljice mahom imaju "muski" mozak :nerd:
Korisnikov avatar
By Galateja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1936261#p1936261]Galateja napisao:[/url]
Originally posted by simarrgL*

svog najboljeg prijatelja znam 14 godina
najjaci odnos (posle roditelja) u mom zivotu

dok se nije poljuljao prethodne nedelje :sigh:

eej decko me ladno pipao dok je mislio da spavam :burner:
Do puberteta sam se družila sa dečacima, ali kad mi se desilo slično iskustvo (ja bila 6. on 7. razred) kao iz citiranog posta sve sam se manje družila sa muškarcima, jer se ispostavljalo da retko kad ne dođe do nekog 'pokušaja'. :ledeni:

Čak i nevezano za ta tinejdž iskustva, puno mi više prija ženska energija. Ne znam kako bih to objasnila. Pre izvesnog vremena sam otvorila temu o tim nedoumicama: http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=35603
Ostajem pri ovome. I da dodam javnu tajnu: da, moguća su razna druženja, u raznim polnim, rodnim i orijentacijskim okvirima, ali statistički gledano ne sa istom lakoćom ili težinom. Najopuštenija sam sa gej mladićima. Žensku energiju obožavam, ali ta energija nekada zna i da sprži odnos. Moje mišljenje je da je jako teško (ne i nemoguće!) da muškarac i žena u hetero okvirima, dve devojke i dva mladića u homo kontekstu budu intimni Prijatelji.

Ovakvo mišljenje je posledica vlastitog iskustva, kao i iskustva drugih koji su me uputili u retrospektivu svojih druženja.

Naravno, izuzeci su uvek mogući. :)
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1932911#p1932911]Blady napisao:[/url]
Verujem u musko-zenska prijateljstva, ali cesto se desava, kao sto je mala simar napisala: Drugar je pipao dok spava...
Ako je jedna osoba gay, a druga nije, ne znaci da ne moze nista da se desi, vec moze upravo to da je sa jedne strane vise od prijateljstva, ili da posle nekog vremena skapiraju da su oboje gay..
:yes:
Ot, vec sam pisala ovde.
Dakle, verujem u musko zenska prijateljstva.
Izmenila bih nekoliko stvari, ali me sada mrzi :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
imam vise muskih prijatelja...predivna, prelepa prijateljstva (prijateljstvo je mala rec za ono sto cinimo jedni za druge) koja verovatno ne bi ostvarila sa rodjenom bracom da ih imam....

ja moju sacicu prijatelja cuvam, pazim i volim :)
Ledolina, vErujem u muško-ženska prijateljstva. Daaa.

E sad, to što neki brkaju pojmove pa poznanike/poznanice smatraju frendovima, strast brkaju sa ljubavlju, ovo s onim, uistinu nije moj problem. Osobno preferiram jasno definirane odnose. :awesome:
Korisnikov avatar
By sapa09
Imam jednog najboljeg prijatelja i nista na ovom svetu ne bih menjala za njega! :)
Poznajem ga vec 10 godina i nas odnos je jaci nego bilo koje drugo prijateljstvo koje imam.. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
i dalje nisam kul, druzim se skoro iskljucivo sa zenama, uz dva izuzetka.
Korisnikov avatar
By elizevin
Ne vidim nista drugacije u musko-zenskim prijateljstvima od istopolnih, za obe varijante je potrebno puno ljubavi, poverenja, posvecenosti. Mog najboljeg druga ne bih dala ni za sta :)
Korisnikov avatar
By Madonna
nemam vise prijatelja, ni muskih a ni zenskih, ali ovi ljudi s kojima i dalje komuniciram su vecinom muskarci. samo se s jednom devojkom cujem s vremena na vreme
Korisnikov avatar
By Madonna
Smejanje je prvo sto znaci da se smejem tvom zapazanju, AONDA pitam. Hoces li odgovoriti?
By Aven
Dosta dug period su mi bila dominantnija prijateljstva s muškarcima. Gotovo cijelu srednju školu pa sve do prije godinu-dvije. I u djetinjstvu sam se više družila s dečkima.

Ova sa str8 prijateljima su došla do one faze u kojoj su oni željeli nešto više, a to nismo uspjeli 'preživjeti'. S gay prijateljima su bila puno dugoročnija.

Sad mi općenito, neovisno o spolu, jako malo ljudi paše ili mi pašu u malim količinama. Neki od ovih muškaraca s kojima sam se intenzivno družila mi više ne odgovaraju pa sam se udaljila. Razlog je uglavnom izbijanje mačizma u nekim okolnostima (ne nužno prema meni), a to mi je strašno iritantno i odbojno. Isto i kod žena kad ih spopadne potreba da se frajerišu.

Generalno mi više paše ženska energija, fino izbalansirana s muškom i oni muškarci koji su u zdravom kontaktu sa svojom ženskom stranom.

Slika
Korisnikov avatar
By Blady
Druzim se iskljucivo sa zenama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!