Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
meni je fascinantan fenomen kada osobe ustaju u 5h i dolaze u kancelariju 15 min ranije da bi pojeli svoju sveze napravljenu pljeskavicu i time "osveze" kancelariju koja se cele noci luftirala..
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
+ ljude stava "mora samo da se umre" ooooooooo zašto egzistirate onda pocrkajte odmah
+ pesimiste. isto. ako je sve sranje rokni se odmah šta ceo život sereš o tome kako je život sranje

najaktivnija sam na ovoj temi i to ne podnosim što ima toliko stvari koje ne podnosim
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2628853#p2628853]EnMademoiselle napisao:[/url]+
+ pesimiste. isto. ako je sve sranje rokni se odmah šta ceo život sereš o tome kako je život sranje
Moram da priznam da ponekad bas to pomislim, ume da mi izazove gađenje i prezir stalni pesimizam, budem u fazonu šta koji kukac kukanje samo ima ljudi kojima je onoliko gore pa se smeju, bah. Al dobro prirode su razlicite (evo ulecem odma sa razumevanjem kukavaca -.- ) Al ne, definitivno, smara.

Btw, tvoji postovi su jako cesto u zivot-je-sranje-ocu-da-se-ubijem fazonu. Mozda samo toga nisi svesna :P
Korisnikov avatar
By Oziris
... lose odradjenu ombre hair.

... ljude koji izgrade ludilo kucu, kuhinju da se smrznes, a onda naprave neku varijantu letnje kuhinjice i izlaze napolje po cicoj zimi da kuvaju, da se ne daj Boze ta show off kuhinja ne isprlja. Znaciiiii, zapaliti ih zajedno s' tom kucom za pokazivanje...
Korisnikov avatar
By Oziris
... vristanje Marije Sarapove! Toliko mi je postala odbojna da njene meceve ni na mute ne gledam.

... kada se ljudi sete na ulazu u prodavnicu, super market, sta god, da pretrazuju novcanik ili torbu i tako stoje (meni se cini) satim blokirajuci ulaz svima ostalima.
Korisnikov avatar
By Arijel B
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2628984#p2628984]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2628853#p2628853]EnMademoiselle napisao:[/url]+
Moram da priznam da ponekad bas to pomislim, ume da mi izazove gađenje i prezir stalni pesimizam, budem u fazonu šta koji kukac kukanje samo ima ljudi kojima je onoliko gore pa se smeju, bah. Al dobro prirode su razlicite (evo ulecem odma sa razumevanjem kukavaca -.- ) Al ne, definitivno, smara.

Btw, tvoji postovi su jako cesto u zivot-je-sranje-ocu-da-se-ubijem fazonu. Mozda samo toga nisi svesna :P
hahahahahahahah, super. mada je u pitanju temperament vise, je l.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2628984#p2628984]Hys. napisao:[/url]Btw, tvoji postovi su jako cesto u zivot-je-sranje-ocu-da-se-ubijem fazonu. Mozda samo toga nisi svesna :P
:lol:

meni su moji postovi jako često u "ne nervirajte me pobiću vas psihopata sam" fazonu

dakle daleko od samoubistva. a i inače me ljudi često opisuju kao jako pozitivnu osobu, a i sama se vodim nekom metodom da u svemu nađem pozitivnu stvar, mislim da sam i pisala o tome. doduše velikim delom sam i realista, pa možda zbog toga ostavljam takav utisak

no pisala sam ovde i pijana i pod raznim uticajima tako da ima svakavih postova :facepalm:

edit: zapravo kad razmislim i deluju mi postovi nekad tako kad se izuzme činjenica da imam šesnes osoba u glavi i da samo neke pokušavam da pobijem :lol:
By Kragi
Kosulje sa kratkim rukavom. Tu ne ubrajam polo t-shirts. Jos kad na taj kratak rukav kosulju nataknu kravatu.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kad mi pošalje sms "nazovi me sad" i ja nazovem bukvalno 10 sekundi posle dok pročitam poruku i kliknem da pozovem i onda se ne javlja PA ŠTA RADIŠ JEBOTE SA TELEFONOM JEL SE OTVORIO PORTAL I PROGUTAO GA NE ZNAM
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Kada neko pocne da prica nesto, tj. "prica", a onda stane na pola recenice i nikad ne zavrsi misao.
Pa jebote, ne mogu u pasulj da gledam da bih saznala sta je neko/a mislio/la. :ozbiljan:
Ili mi pricaj sve do kraja ili mi ne pricaj uopste. Ovako samo mozes da me iznerviras svojim postupkom. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2630236#p2630236]Over the rainbow napisao:[/url]Kada neko pocne da prica nesto, tj. "prica", a onda stane na pola recenice i nikad ne zavrsi misao.
Pa jebote, ne mogu u pasulj da gledam da bih saznala sta je neko/a mislio/la. :ozbiljan:
Ili mi pricaj sve do kraja ili mi ne pricaj uopste. Ovako samo mozes da me iznerviras svojim postupkom. :ozbiljan:
to

ili kad neko krene pa onda bude "a ne mogu da ti kazem obecao sam da cu da cuvam tajnu" :ozbiljan: takve osobe oteram u kurac tog momenta.
By alexandermagic
:lol:

To sve jest iritantno, slazem se, ali je super stvar kad se zeli netko brzo iznervirat. Posebno ako se prethodno uzivi da ce dobit potpun info do kraja, pa se napenali kao tetrijeb. Cut ces djoku, a ne sve. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2624097#p2624097]EnMademoiselle napisao:[/url]kad neko zaspi dok gledamo film KOJI SAM JA VEĆ GLEDALA AL AJDE NEMA VEZE GLEDAĆU SA TOBOM I PUSTIM TI DA GLEDAŠ KAKO JE FILM CAR I TI MI ZASPIŠ TU I ŠTA SAD JA DA RADIM
šta ne podnosim film edišn vol 1:

+ kad gledam film sa nekim PRVI PUT i non stop me pita a šta će sad da se desi a ko je to. brate.. NE ZNAM NISAM VIDOVITA umukni
+ kad gledam film sa nekim ko misli da je vidoviti pa non stop priča šta on misli da će da se desi
izvini jesi li ti scenarista? nisi. A I DA JESI NE TREBA MI TVOJ REZIME KAD GLEDAM FILM umukni
+ kad gledam film sa nekim i nema prevoda na početku npr. ili tako između neka scena, tj. nema srpskog prevoda nego engleskog pa me non stop pitaju šta kaže KAŽE DA NAUČIŠ ENGLESKI
+ kad gledam horor film sa nekim pa se oni sakrivaju kad treba da se desi neka strašna scena i onda od mene traže da im objašnjavam šta se dešava MA NEMOJ ja ću da se traumiram i za tebe sve se mislim ili gledaj ili nemoj NEMA IZMEĐU
+ KAD NEKO STOPIRA ILI VRAĆA SCENE JER NE PRATI RADNJU NEGO TOKOM CELOG FILMA PRIČA I ONDA KAD SE DESI NEŠTO BITNO KAO U JEBOTE ŠTA SE DESILO i aj to nego još tokom tog stopiranja i vraćanja pita mene šta je bilo da bolje poveže. ruke bih im odsekla

posebna kategorija je kad neko SAM HOĆE sa mnom da gleda nastavak nekog filma a nije gledao prvi deo i kao "ma nema veze, povezaću" i onda me naravno tokom gledanja drugog pita sve vezano za prvi jer ne naravno ne može da poveže

jako cenim ljude sa kojima mogu na miru da gledam film. jednog druga :((((
By alexandermagic
^

Ne znam da li si upoznata sa ovim sojem ljudi: vec su odgledali film koji ces ti upravo gledati, nasli su se tu sa tobom, ukratko ti, a da ih prethodno nista nisi ni pitao/la, prepricaju cijelu radnju i zavrsetak i onda se nacale i sa osobitom paznjom i bez rijeci odgledaju film, sa facom kao da im je to prvi put.

Bio sam toliko sokiran da nisam bio u stanju da reagiram cijelih desetak minuta. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By 李香兰
kad perem zube i okrenem onu drugu stranu cetkice za jezik, krenem, i dobijem 4 uzastopna nagona za povracanje
Korisnikov avatar
By Trilian
- gradski prevoz na 30+ ... radije bih pešaka

- nesporazume ... glupe nesporazume koji stvaraju probleme
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2638581#p2638581]alexandermagic napisao:[/url]^

Ne znam da li si upoznata sa ovim sojem ljudi: vec su odgledali film koji ces ti upravo gledati, nasli su se tu sa tobom, ukratko ti, a da ih prethodno nista nisi ni pitao/la, prepricaju cijelu radnju i zavrsetak i onda se nacale i sa osobitom paznjom i bez rijeci odgledaju film, sa facom kao da im je to prvi put.

Bio sam toliko sokiran da nisam bio u stanju da reagiram cijelih desetak minuta. :ozbiljan:
joj gospode iznervirala sam se od same pomisli. da zaboravila sam to kad pitam nekog da mi preporuči dobar film i naglasim da mi preporuči samo naslov filma a oni mi preporuče ispričaju sve najzanimljivije delove i kraj i kao gledaj kul je HVALA MNOGO SAD MI JE JAKO ZANIMLJIVO DA GLEDAM
Korisnikov avatar
By Hys.
kad pokusavam sa telefona da posaljem sliku sebi na mejl a ono neće.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!