Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zvonki

Based on the wildly popular comic book series "Hellblazer"
E ovo ce se gledati da da
Korisnikov avatar
By dharmox
Pogledao zadnju epku Crisis. Pih.

Zašto osvedočeni negativci koji za sobom ostavljaju na tone leševa u glavne likove pucaju oprezno i s minimalnom štetom? :iskolacen: :facepalm:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya

penny dreadful - kao sto predvidoh pre x nedelja, brona ce biti bride onom friku. na pocetku sam mislio da ce se serija razvijati u nekom skroz drugom pravcu. mislio sam da ce biti manje...obicna.

pll- ok epizoda, ravnodusan sam
prema ovoj seriji inace, pratim je eto, cisto radi bzvz. prestala ne da mi bude zanimljiva i da mi drzi paznju looong time ago, sinoc sam cak i zaspao dok gledao novu ep.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
under the dome - odlican pocetak druge sezone,

Post edited by :hys:

Za ovakvo spojlovanje će da se uvede ban na jedan dan.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
jednostavno sam ostavio komentar na poslednju epizodu, ko jos uvek nije odgledao istu, sam je kriv sto je procitao :novine:

---

sutraaa :love:

Korisnikov avatar
By Waldorf
Komentar: "Ekstra je bila epizoda. Baš su u dobrom pravcu krenuli. Gledajte nećete se pokajati."
vs.
Sažetak: "Ljubavna priča o dvoje mladih. Ona je ćerka gazde vinograda, a on pomoćni radnik tokom leta. Shit happens."
vs.
Spoil: "Esperantu ubije Ignacio pre nego pobegne na Jamajku da sadi džidžu. A Marisol se udaje za Eduarda, pa grade akva-park s pogledom na vinograde njenog oca, koji joj i nije otac nego ujak."

Hys ti je lepo rekla. Ovo je opšta tema o serijama. Pojedine imaju sopstvene teme koje su i koncipirane za spoilovanje. Ova to nije.
Korisnikov avatar
By dharmox
hitsugaya,
može se popričati o sadržaju i bez spojlanja.

Šta ti je dobro u prvoj epki druge sezone? Toliko je naivno i besmisleno, bolje da su crtić napravili...ali ja sam se navuko zbog Kinga, pratim i smejem se od muke na masu glupih scenarističkih rešenja.

Počeo da pratim novu HBO seriju The Leftovers.
Neko ili nešto je pokupilo 2% stanovnika zemlje i odnelo neznano kud. Nije to neka cifra, ali njihovi najbliži tuguju i žaluju...

Slična koncepcija kao Under the dome, prva obećava pa ćemo videti..
Korisnikov avatar
By scout_finch
pocela da gledam silicon valley, onako, ok je.

veep, odgledala prvu epizodu, ne gleda mi se druga.

sirens, odgledala prvu epizodu, ne znam da li mi se gleda druga.

tako da cu verovatno opet da gledam shelocka.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
wald, ne znam dal si procitala uopste moj prvobitni post, al ja ime lika koji je umro nisam ni pomenuo, niti nacin na koji je umro, ni hint ko bi to mogao biti (cak ni pol osobe nosam rekao) promo za epizodu spoiluje triput vise.
@dhar, ja knjigu nisam citao, tako da ne znam kako je sve to trebalo da izgleda...meni je epizoda bila dobra, sad necu da zalazim u detalje sta mi se tacno svidelo, vidis da mi prete banovima.

@scout ja sam bas sinoc poceo opet da gledam sherlocka, ovu trecu sezonu. lepo se pokidao od smeha par puta, zanimljiva prva epizoda ^^
Korisnikov avatar
By Waldorf
Nisam, ali sam pročitala onaj iznad o kraju Penny Dreadful. Sasvim dovoljno.
By filipkum
Leftovers veoma mracno, nije los pocetak i seksi mi je pandur

Tyrant druga epizoda svidja mi se snaja glavnog lika Barija, bilo je vreme za neki zenski muslimanski lik koji nije potlacena jadna zena

Defiance prve dve epizode druge sezone svidja mi se gde serija ide, nedostajala mi je ta atmosfera, a Stama Tar mi je i dalje omiljeni jezivi lik, zena sjajno glumi

Teen wolf nova sezona - Stajl i Malija :)
Korisnikov avatar
By mOwbid
krenula druga sezona Under the Dome-a.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^daj boze :D

---
dominion e04 - shirtless alex :love:
jeste da je serija tek pocela, ali bih voleo da se stvari odvijaju malo brze. prica zasad nije na zavidnom nivou, ali to zanemarujem jer obozavam sve sa temom andjela :)
By lonely boy
Počeo sam da gledam Hollyoaks, onako bezveze, i nisam mogao da se odvojim kasnije. Svet oko mene nije postojao cele nedelje, sinoć sam se odjednom vratio u stvarni svet.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2644762#p2644762]dharmox napisao:[/url]

Šta ti je dobro u prvoj epki druge sezone? Toliko je naivno i besmisleno, bolje da su crtić napravili...ali ja sam se navuko zbog Kinga, pratim i smejem se od muke na masu glupih scenarističkih rešenja.

Neko ili nešto je pokupilo 2% stanovnika zemlje i odnelo neznano kud. Nije to neka cifra, ali njihovi najbliži tuguju i žaluju...

Harmoniks, dojmi mi se tvoj ukus za serije, pa da pitam - da li si citao Under the Dome? Posto ja jesam, i zbog toga se ne usudjujem da gledam seriju. Do koje mere cu da prevrcem ocima? Ili da jednostavno gledam kao da nema veze sa knjigom?

King je imao neke odlicne ekranizacije knjiga, a neke su bila milamajkoibozepomozi. Ali mi se dojmi ona njegova fora sa besplatim pravima za ekranizacije kratkih prica :-) - ali do tih mahom studentskih filmova nisam dosla. A da, to je ovo http://en.wikipedia.org/wiki/Dollar_Baby" target="_blank
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
iju, pa zasto ja tek sad saznajem da je krenula treca sezona legende o korri
By filipkum
Strain 1 epizoda svidja mi se, apokalipticna tipa Walking dead i The stand, a posto sam citao i knjige cini mi se da nije losa adaptacija
Korisnikov avatar
By dharmox
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2647261#p2647261]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2644762#p2644762]dharmox napisao:[/url]

Harmoniks, dojmi mi se tvoj ukus za serije, pa da pitam - da li si citao Under the Dome? Posto ja jesam, i zbog toga se ne usudjujem da gledam seriju. Do koje mere cu da prevrcem ocima? Ili da jednostavno gledam kao da nema veze sa knjigom?

King je imao neke odlicne ekranizacije knjiga, a neke su bila milamajkoibozepomozi. Ali mi se dojmi ona njegova fora sa besplatim pravima za ekranizacije kratkih prica :-) - ali do tih mahom studentskih filmova nisam dosla. A da, to je ovo http://en.wikipedia.org/wiki/Dollar_Baby" target="_blank
Ako voliš knjigu moj savet je ne gledati seriju, a budeš li gledala jednostavno zaboravi na knjigu.
King je osetljiv na novce (ko nije?) i potpisaće svaku glupost za odgovarajuću sumu, njegovo ime garantuje gledanost.
Dva njegova najbolja filma snimljena su po kratkim pričicama (The Shawshank Redemption i Stand by me).
Knjiga Under the Dome iako ne spada u najbolje, jedna je od boljih, dočim je serija teška šitina.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
sinoc odgledah one 3 epizode serije the leftovers. dja mi se citav taj koncept, a i ekipa. posebno policajac :love:

teen wolf odlicna epizoda! jedina serija sto pratim, koja je iz epizode u epizodu sve bolja. svaki minut mi je bio zanimljiv, neka samo tako nastave.

witches of east end - takodje odlicna. mislim da namerno pokusavaju negativno da predstave frederick-a, kako bi nas posle iznenadili istinom o njemu.

Korisnikov avatar
By bothways
Ja počeo da gledam Parks and Recreation, pošto svrših sa Community.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!